Annemin cep telefonundan vefat eden akrabaların telefonunu sildim...
Dargın olduğum yakın bir akrabamın 4. evre kanser olduğunu öğrendim...
Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var...
Annemin cep telefonundan vefat eden akrabaların telefonunu sildim...
Dargın olduğum yakın bir akrabamın 4. evre kanser olduğunu öğrendim...
Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var...
Basin sag olsun gecmis olsun maalesef hayatin sonu ve madolyonun bu tarafida var aslinda tek gercek bu ya ölüm sonsuzlukta yeni baslangic bu dunya icin fazla kuruntu yapmak manasiz dusunsene birazdan ne olacagimizi bile bilmeden seneler sonrasina plan yapmak sacma degil mi
Dünya böyle... Oluşlar ve yokoluşlar...
Annemin çalışma döneminden çocukluğumdan beri tanıdığım , şansız evlilikler yapmış bir abinin cenazesinde olmak karaciğer safra kanalı kanseri idi çok uzucu
Başın sağ olsun
Sana güzel şey ne söyleyebilirim şu an karar veremedim. Allah sıkıntılarını hayırlısıyla iyi şekilde güzel şekilde gidersin yüzünü gönlünü içini güldürsün.
Teşekkür ederim. Bu iyi geldi
Cevap
13Cevap
her şey.. hayatın kötü olması.. kimsenin yanımda olmaması.. geçmeyen dertler.. sağlıkla ilgili konular..
Bazen üst üste geliyor
Hesteyem ama işe gidirem. Haftalardır bir mola vermedim. Kendime vakit ayıramıyorum, uaşadığım son sıkıntılar şekerimin yükseldiğinin ve çok büyük sıkıntıların habercisi belirtiler. Galiba babamın kaderini bende yaşayacağım. İhtiyarlar her şeyi kafaya takıyor, çok bır bır yapıyorlar. Ancak yine de bu ara huzurlu hissediyorum.🙂
Senin duyman gereken gerçeklere gelirsel; sen çok iyi yürekli bir insansın, benim manevi emmimin kızı, güzel bir ailenin temelisin, iyi çocuklar ve iyi bir eşe sahipsin. Bunlar sende diye haset edecek, senin yaşadığın hayatın hayalini bile kurmakta zorlanacak olan milyonlarca nisa taifesi bu coğrafyada mevcut. Hüzün insanı, insan yapan değerli bir duygu. Hissetmek güzel şey. Akraban için üzgünüm, dargınlığı unut onu mutlu et, sen de mutlu ol, diye bir tavsiye vermek istesem de, vermiyorum, çğnkü sen en iyisini bilirsin.🖐️
Geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Güzel sözlerin için ayrıca teşekkür ederim.
Evimdeki haller hüzünlendiriyor. Nereye gidiyor böyle diye düşünüyorum. Başka bir kaç şey daha var.
Bazen üst üste geliyor
Evet benimde silecek telefonlar varda silemiyorum Allah dertlilere şifasını bir an önce versin
Teşekkür ederim
Sınava 4 ay kalması ve biraz daha ders çalışmazsam hayatımın en kötü yazını geçireceğimin aklıma gelmesi😩😩
Emeklerin karşılığını bulsun
Kalabalık İnsan topluluğu görmek beni yeterince hüzünlendirir
Neden?
Mutlu evli insanları görünce hüzünleniyorum imreniyorum benim de sevdim sevmediğim akraba larim var çoğu akrep den daha zehirli
Gönlüne göre olsun
Zorlu
31 ocakta 2 yaşındaki muhabbet kuşumu kaybettim.
Avcumda can verdi 😥
Çok üzüldüm. Bizim de ispinozumuz öldü. Çok üzüldüm gerçekten... Seni anlıyorum
Başın sağ olsun
Hayatıma giren ve bana yaşadığımı yeniden hissetiren kadının, aniden gidişi.. ben bu kadar şiiri arka arkaya yazmamıştım hiç
Vaay.. Çok etkilenmişsin. Gitmesine neden izin verdin?
Sevdiğini söyledin mi? Kadınlar sevildiğini duymayı sever 😊
O zaman bırak gitsin.. Engellediyse düşme peşine. Vardır sebebi
Ne olursa olsun hayat devam ediyor , üzülebilirsin ama yaşamaya devam etmek zorundasın. istedigini yap ister agla, istersen çık dolaş ama zamanı gelince hep iyi ol mutlu ol,
Haklısın
☺
Ağlayan bir çocuk gördüğümde hep hüzünlenmişimdir kendi çocukluğum geliyor aklıma
Çocuklar benim de hassas noktam
Hüzünlenmen doğal..
Binlerce çocuğun ölmesi büyük depremin yıl dönümü gibi masum insanların ölmesi gibi seyler
Hayat... Çok ağır geliyor bazen
Hayat beni baya yordu gerdi bir çok sebebi var bunun
İnişler ve çıkışlar... Hayat böyle
Değer verdiğim birisiyle küstüm
Barışırsın umarım
İnsanların vefasızlığı
Vefasızlık beni de çok üzer
Beni en çok üzen, belim. İyileşseydi iyi olacaktı
Biran önce iyileşirsin umarım
Eski eşim evlenmiş onu öğrendim de
Ona karşı hala hislerin var mıydı?
Yoktu ama Bi kötü oldum işte