Kişilik & Karakter Kendi Hayatınızın Efendisi Misiniz? AslıHiçOlanlardan Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İyi akşamlar Kendi hayatınız da ne kadar söz sahibi oldunuz hareket kabiliyetinizi üst seviyeye çektiniz mi? İş, okul hayatınızda? Karamürsel'den selamlar Kendi Hayatınızın Efendisi Misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Kendi hayatım yok. 1 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Mekan güzelmiş tam kafa dinlemelik...Kendi işimin patronu olmadığım için onu diyemem şu an... Belki ilerde. 1 1 Yorumla AslıHiçOlanlardan +1 yıl İçerisi kız dolu yanlış anlarlar diye çekmedim kendi işinde iyi isen patron olmaya gerek yok hakkını alıyorsan Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Öyle birisi var mı ki 0 1 Yorumla AslıHiçOlanlardan +1 yıl Vardır vardır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kendi hayatım yok.
Mekan güzelmiş tam kafa dinlemelik...
Kendi işimin patronu olmadığım için onu diyemem şu an... Belki ilerde.
İçerisi kız dolu yanlış anlarlar diye çekmedim kendi işinde iyi isen patron olmaya gerek yok hakkını alıyorsan
Öyle birisi var mı ki
Vardır vardır
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!