Kişilik & Karakter Sizce kibar erkekler mi bad boylar mı daha çekici? AlaraKiraz Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Net kibar derim Kibar Bad Boy Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce kibar erkekler mi bad boylar mı daha çekici? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Türk kızı kötü erkek sever 1 0 Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Hayır serseri tiplerden uzak duruyorum midemi bulandırıyorAyyy o lucifer mığğğğğ 😍😍😍😘🥰🥰 0 0 Yorumla
90sboy Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bad boy dediğiniz de sabıkalı, esrarcı, doğru düzgün iki kelime Türkçe konuşamayan tipler.. 0 2 Yorumla AlaraKiraz +1 yıl Ben de o yüzden kibar diyorum Yorumla 90sboy +1 yıl Nezaket olması gerekendir, bir insanın çılgın ya da marjinal yaşantısı olması ise bir tercih.. Nezaketli insanlar da değişik yaşam tarzlarına sahip olabilir bunları karıştırmayalım Yorumla
theNitroZeuss Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kadınlar: Kötü erkeklerle sevişilir, kibar erkeklerle dertleşilir. 1 0 Yorumla
zehrawss Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Kibar erkekler başka oluyor. Sevdiği insana bişey olmasın diye çok nazik davranır. İltifat eder. Saygılıdır. Böyle türk erkeği yok işte sıkıntı orada. 0 1 Yorumla Kağanoo +1 yıl Sana bir şans veriyorum Yorumla
pinkflowerlover Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 398 cevap paylaştı. kibar ama herkese kibar olmasın bana olsun 1 0 Yorumla
kamelyalıhaham Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Bad boy dediği ülekmin güzide kekoları 😂 0 0 Yorumla
serenum Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kibar çekici napayım serseriyi annesi sevsin. 0 0 Yorumla
sebepsizea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 644 cevap paylaştı. Kibar 👍 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Türk kızı kötü erkek sever
Hayır serseri tiplerden uzak duruyorum midemi bulandırıyor
Ayyy o lucifer mığğğğğ 😍😍😍😘🥰🥰
Bad boy dediğiniz de sabıkalı, esrarcı, doğru düzgün iki kelime Türkçe konuşamayan tipler..
Ben de o yüzden kibar diyorum
Nezaket olması gerekendir, bir insanın çılgın ya da marjinal yaşantısı olması ise bir tercih.. Nezaketli insanlar da değişik yaşam tarzlarına sahip olabilir bunları karıştırmayalım
Kibar değil de sevecem
Kadınlar: Kötü erkeklerle sevişilir, kibar erkeklerle dertleşilir.
Kibar erkekler kadın parası yemeye bakıyor genelde.
Kibar erkekler başka oluyor. Sevdiği insana bişey olmasın diye çok nazik davranır. İltifat eder. Saygılıdır. Böyle türk erkeği yok işte sıkıntı orada.
Sana bir şans veriyorum
kibar ama herkese kibar olmasın bana olsun
Bad boy dediği ülekmin güzide kekoları 😂
Kibar çekici napayım serseriyi annesi sevsin.
Kibar 👍