İki arkadaşım gece klubüne çağırmışlardı. ben gitmemiştim sonra bize mi güvenmiyorsun diye trip atmışlardı şimdi iyiyiz kızlarla bu dönem samimi olduk ders felan anlattım soru çözdük kafede oturdukta
biri açık mini elbise ya da mini bir etek giyiyor. altına siyah ince çorap giyiyor. rujuda dikkat çeken bir kırmızı ruj sürüyor. Geçen sene club dj ile takipleşmişti. sonra dönem başında bir motorcu ile 2 hafta derslere beraber girip çıktılar.3. hafta hiç konuşmadılar. Oraya giderken niye boyle giyindigi acik yani. vermeye gidiyordur erkekleri davet eder gibi dedi
diğeride yüzüne çok fazla makyaj yapıyor ay gibi parlıyor. ruj sürerken dudak yapısını değiştiriyor. club, bistro ve üni etkinliklerinde erkeklerle tanışıyor. Yurtdışına 4 erkek 2 kız erkeklerin arabalarıyla gittiler ve 4 gün kaldılar. ama sadece ikisi gitmiş gibi instadan paylaştılar okula gelince anlattı. böyle olduğunu bu dönemde sevgilisi olan kaslı birine yazıyor. çocuk sevgilim var dedi mesafeli durdu mesajlarını gösterdi. kız yine her fırsatta çocuğun yanına gidiyor. bariz şekilde bildiğiniz yürüyor. bir de bu kızın lüks araç ve kaslı erkeklere ilgisi var.
bu kızlarla arkadaşlığım beni olumsuz etkiler mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eğer davranış keli senin hayat normlarına uymuyor ve rahatsızlık duyuyorsan devam etme.
Olay çok basit onların yaşadıkları hayat senin yaşadığın hayata göre uzak ise onlardan uzak dur.
Olumsuz etkiler. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim. Sizde onlara benzersiniz.
etkilersede seni etkiler
Seni yatağa atarlar
Canın mı cekti bebeğim
sormak istedim
O kızlar eskortluk bile yapıyor olabilir
anladım. teşekkür ederim.
Senin oldu mu böyle şeyler
hayır olmadı
Onlarla takıldığına göre taş gibisindir bebeğim
bilmiyorum. onlarla ders için konuştuk hep şimdiye kadar. teşekkürler iltifatın için
Takip atar mısın
Etkilememesi imkansız
Etkiler tabi
siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlarım için.
Yolun sonu iyi değil
çok fena hemde
siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlarım için.
Etkiler