Bu kızlarla arkadaşlığım beni olumsuz etkiler mi?

İki arkadaşım gece klubüne çağırmışlardı. ben gitmemiştim sonra bize mi güvenmiyorsun diye trip atmışlardı şimdi iyiyiz kızlarla bu dönem samimi olduk ders felan anlattım soru çözdük kafede oturdukta

biri açık mini elbise ya da mini bir etek giyiyor. altına siyah ince çorap giyiyor. rujuda dikkat çeken bir kırmızı ruj sürüyor. Geçen sene club dj ile takipleşmişti. sonra dönem başında bir motorcu ile 2 hafta derslere beraber girip çıktılar.3. hafta hiç konuşmadılar. Oraya giderken niye boyle giyindigi acik yani. vermeye gidiyordur erkekleri davet eder gibi dedi

diğeride yüzüne çok fazla makyaj yapıyor ay gibi parlıyor. ruj sürerken dudak yapısını değiştiriyor. club, bistro ve üni etkinliklerinde erkeklerle tanışıyor. Yurtdışına 4 erkek 2 kız erkeklerin arabalarıyla gittiler ve 4 gün kaldılar. ama sadece ikisi gitmiş gibi instadan paylaştılar okula gelince anlattı. böyle olduğunu bu dönemde sevgilisi olan kaslı birine yazıyor. çocuk sevgilim var dedi mesafeli durdu mesajlarını gösterdi. kız yine her fırsatta çocuğun yanına gidiyor. bariz şekilde bildiğiniz yürüyor. bir de bu kızın lüks araç ve kaslı erkeklere ilgisi var.

bu kızlarla arkadaşlığım beni olumsuz etkiler mi?

Bu kızlarla arkadaşlığım beni olumsuz etkiler mi?