Biri bir şey desin alınıyorum hemen sinirlenip kavga çıkarıyorum piskolojim bozuldu 😔
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bende kavgaciyim boş ver hayatta kavga etmekten baska guzel bir sey yok zaten bence bununla gurur duymalisin
Knk nasıl yani yorulmuyor musun bundan benim enerjim bitiyor hemen zevk haline gelen birşeye mi çeviriyim bunun nesi iyi hem 😂
yok kizim ne yorulcam ya daha eglenceli oluyor bu kavgaci diyorlar saliyorlar ugrasmiyor kimse kafam rahat valla
Kötü bir şey diyemiyorlar yani
evet deseler bile zorbalayip kavga cikartiyorum zaten durduk yere kavga etmem dogruyu yanlisi ayirt edebiliyoruz cok sukur ahsjwhejwj
Kız öyle olunca insanın arkadaşı kalmaz benim yok şu an ama bilmiyom kendime benzeyen birini bulmak tuhafıma gitti 😅
HASJABSJBWJDWNJEA ya kizim boş ver et milletle ne diye ugrasiyorsun seni seven kisilerle arkadas ol sana kotu seyler soyleyenlerle arkadas olup napican bos ver benim arkadasim var da birbirimizi idare ediyoruz sorun olmuyo
Yani bana kötü laf etmeyenlerle kıskanmayanalrla arkdaş oluyim de mi
e yani
Onlar benle uğraşırsa bende onlarla uğraşırım Ama sonra kavgacı diyorlar kötü gözle bakıyorlar 🙄
amaaan boş ver fazla sey etme
İşte ordada duygusallığım devreye geliyor batırıyorum işi kendimi dışlanmış hissediyorum bu döngü içindeyim piskolojimi bozdum
evet bozmussun takmican abi kimse seni dusunmuyo kendi kendini dusunmek zorundasin gerceklerle yuzles kimsenin umrunda degilsin gebersen kimse arkandan aglamaz anan baban bile icten ice sevinir evin nufusu azaldi faturalar daha az gelicek maastan para kalicak diye
Biliyor msun babam bunu düşünecek adam iki üç kuruş nafaka veriyor artık vermem diye sevinir bu arada gerçekten kimsem yok çok haklsın tam beni anlatmışsın benim tek düşündüğüm bu bozulan piskolojimi nasıl düzelticem kafayı sıyırdım çünkü kavga etmemeye çalışsam kafama takıp gün boyu düşünüyorum kavga etsem bozulan piskolojim iyice bozuluyor
psikologa git bak cok rahatliyorsun ayni durumu bende yasiyorum ailem asiri cimri her seyime laf ediyorlar sinir hastasi oldum sayelerinde gittim yardim aldim ilk seanstan baya rahatlamis gibiydim suanda da gitmek istiyorum ama maalesef fiyatlari asiri pahali ailem gereksiz gordugu icin gondermiyor meslegimi elime aldigimda mutlaka gidicem her insanin ihtiyaci var
Hap almadan de mi normal piskolog bende çalışıyım yazın gidicem inşallah
Piskolog fayda etti mi sana mesela nasıl yardımcı oluyor ben hiç gitmedim
Sende çalış bence o parayla git çünkü ilerde ilerkiyoyr kötü sonuçlara sebep veriyor tedavi olmadıkça
ya soyle soyleyeyim kendimi daha rahatlamis hissettim icimdekileri birine anlatinca iyi hissediyorum bir de gittigim psikolog baya anlayisli tatli bir kadindi bana karsi davranisi olsun beni dinlemesi motive etmesi ve sorunlarimi duzgun bir sekilde anneme anlatmasi cok hosuma gitti rahatladim resmen cok sakin birisiydi beni de sakinlestirdi eskisi kadar agresif degilim en azindan belki daha uzun sure gitseydim sorunlarim daha da azalacakti ama maalesef gidemedim senin imkanin varsa gitmelisin
Ben yazın çalışıp gidicem inşallah çözüm bulabilirim buna
umarim ya
Knk hatırlattığın iyi oldu yazın gidiyim en iyisi spora gidersem bide tamamen düzelirim çünkü nefes bile alamıyorum inan
kilolu musun kiloluysan git kizim once sagligini duzene sok sonra ruhun duzene giricektir zsten
Yok değilim ama bacaklarımda sevmediğim bir şey var ondan en çok bide vücut şekillendirmek için ilk başta evde yapıcam kolay hareketleri gelişip gitmeyi düşünüyorum
selulit mi
ulan otu boku buradan konustuk istek atsana bana ozelden konusalim herkes her seyi ogrendi HAJWJWJSNWJSJW
Yaa attım ama sen misin 😅
Yanlış birine attım sandım
yok dogru shsjwje
Kendini karşı tarafa tam olarak anlatamıyorsun ya da seni dinleyen anlamaya çalışan kimse yok sanırım
Evet kimsem yok
Yalnızlıkdan dolayı psikolojik olarak huzur ve güven hissetmeyince sağa sola saldırıyorsun işte
Öyle değil ya mesela annem kötü laf ediyor ona siniroluyorum
Peki neden yakin arkadaşın filan yok mu ya da sevgilin böyle herseyini anlatabildigin seni dinleyenin
Kalmadı maalesef kimseyle konuşmuyorum hep odamdayım
Gayet normal o zaman dışarı çıkmam diyorsun en azından İnternet'e konuşacağın bir arkadaşın olsun dertlesebilecegin
Canım sıkılıyor insanlardan neden ki
Hep sen onlara uymaya çalışıyorsun galiba yani istediğini yapamiyorsun kendin olamıyorsun dimi
Yok karşımdaki boş vakit kaybı gibi geliyor sıkılıyorum belki de kendim gibi olmuyorum bilmiyorum
Yanında kendin olabileceğin biri lazım sana onunla konuşurken ne kadar saçmalıyabiliyorsan o kadar yakın bir bağ var demektir
Çok doğru diyorsun kasmamak lazım
Tabi canım biraz rahat ol ve bazı engelleri kaldırmayı dene sana zarar vermiceginden emin olduğun düşüncelerini değiştirmeyi deneyebilirsin
Piskolojim tamamen bozuldu bu saatten sonra ne yapıcam bilmiyorum kafam çalışmıyor 😔
Ya oyle düşünme işte sen beynini daha en başta negatif bir şekilde şartlarsan en huzurlu yerde bile huzursuz olursun
Ama gerçekten öyle depresyona girdim yaşamak bile yük geliyor çok kötü dönemden geçiyorum
Kafanı dağıtacak bir arkadaşın olması şart yalnız kaldıkça kısır döngüye giriyorsun işte dediğim gibi yap bence dışarı çıkmıyorsun İnternet'ten bir arkadaş ya da sevgili yap bence
Doğru diyorsun ama sıkılıyorum bu huyumu nasıl yenicem bilmiyorum kendimi öyle şartlamışım ki konuşmak beni baya sıkıyor
Konuştuğun kişiler ile diyaloğun nasıl oluyor hep onlar mı konuşuyor
İlk başta bende konuşuyorum ama sonra yazasım gelmiyor hiç az yazıyorum
Senin ilgili olduğun konuların dışına çıkılıyorsa hep sıkılır ve kaçarsın bir süre sonra o dengeyi korumak lazım işte
Acayip itici bir durum, acil kendini resetle...
Sensin itici
abla brnde oyleyim boş ver
Sende mi en ufacık şeyden kavga çıkarıyorsun😂
Maalesef ama bu gercekten duzelmiyor gercekten zor bi problem
Altında yatan şey sevgisizlik mi sence
Ya bence kisiden kisiye gore degisebilir cunku ayni travmalar baska insanlarda farkli tepkiler gosterebiliyoe ama az cok kendin bilirsin
En iyisi bence.
Nasıl ya😃