Merhabalar Herkese 🌸

Yapman gereken şeyleri zamanında mı yapıyorsun yoksa son güne hatta son geceye mi bırakıyorsun?😂
Merhabalar Herkese 🌸

Yapman gereken şeyleri zamanında mı yapıyorsun yoksa son güne hatta son geceye mi bırakıyorsun?😂
Hayır işlerimi son güne bırakmam. bir an önce işimi çözüp sonra rahat olmaya bakarım. yoksa diğer türlü sürekli aklımda olunca stres oluyorum.. ama eskiden olsa hep son ana bırakır bu yüzdende zorlanırdım.
O eskidendi. Şimdi zamanın ışık hızında ilerlediğini hissediyorum. Aylar hafta gibi, haftalar gün gibi, günler saat gibi, saatler dakika gibi geçiyor sanki. O yüzden hemen başlıyorum artık. Daha çok var dediğin zaman sen hiç anlamadan bitiyor.
Cevap
16Cevap
Genelde önceden hazırlıklı olmayı severim son güne kaldıysam çok telaş ederim ve başarısız olurum çünkü
Yok ben tezcanlıyım ya 😂 bitirmem lazım ki kafam rahat olsun.
Of üstüme yapıştı resmen bu özellik ya, bi türlü bırakamadım da ama halen aynı haldeyim. Çalışmam lazım ama ben buradayım halen
Önemliyse son güne bırakmam ama bilerek son güne bıraktığım şeyler de oluyor. Ne olduğuna bağlı 🤷🏻♀️
Eskiden o vardı ama şu an öyle bir huyum yok
Yook ya günü gününe veya çok biriktirmeden birkaç gün sonra yaparım. Ama son dakikaya koymam.
Bazen zamanında, bazen de erteliyorum. Üşeniyorum.
Pek huyum değildir bu zamanında yapılması iyi hissettirir
Hayır o an işimi yaparım. Erteleme huyum yok.
biraz üşengeç olabilirim ama işimi yine de ertelemem
Asla. Kesinlikle zamaninda hatta erken yaparim
Sınavlara son gün çalışmak sayiliyo mu 😝 skksjskksjsjsjksksk
E tabi😂
Öğrenciyken vardı ama artık yok
Aynı beni anlattın 😂😂😂
Hayır sevmem öyle son güne sıkıştırmayı
Hayır asla yok en başta yaparım
Ay evet maalesef var öyle huyum.
genelde gününden 1-2 gün önce bitiririm
Bazan oluyor ama zamanında biter
Var , en nefret etdiğim huyum.