Kişilik & Karakter Yine dünyaya gelmek ister miydiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yine olsa yine gelir bu hayatı yaşarım der miydiniz Yine dünyaya gelmek ister miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayır ben istemem 1 0 Yorumla
ChandlerMurialBing Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İsterim. Bu sefer daha farklı hatalar yaparım. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Manyak skjdkd Yorumla
Hankaan1 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl İstemeyen de ne bilim 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Kimse istemiyormus jsjdjfjf sen dışında Yorumla Hankaan1 +1 yıl Onlar ot geldi ot gidecek o yüzden Yorumla Soran +1 yıl Sen ne iş yapıyorsun Yorumla Hankaan1 +1 yıl Yaşıyorum abiiii Yorumla Soran +1 yıl Vayyy iyi bir işin varmış jsjfjfj Yorumla Hankaan1 +1 yıl Birkac işim var evet jjdjdj Yorumla Soran +1 yıl Pp en harika skkdkgkgjjg Yorumla Hankaan1 +1 yıl Sana yazamıyorum niye Yorumla
Başak6419 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Hayır 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ndncncn Yorumla Başak6419 +1 yıl Ya neden çok sorun yaşadım bidaha yaşamak istemezdim açıkcası Yorumla Soran +1 yıl Ben hem isterdim hem istemezdim Yorumla Soran +1 yıl Allah yardımcın olsun inşallah sorunların azalır ve hiç olmaz olmama ihtimali yok ama bu hayatta hep imtihan oluyoruz Yorumla Başak6419 +1 yıl Zaten ona dayanıp tutunuyoruz ya hayata sagol canım allah razı olsun Yorumla
yokartıkbune41 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 331 cevap paylaştı. Hayır 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kskdkfkg Yorumla yokartıkbune41 +1 yıl Cidden Yorumla
s400hastasi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Delinin zoru ne 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Neyy Yorumla s400hastasi +1 yıl Delinin ne zoru Yorumla Soran +1 yıl Bilmem kskdjfjf Yorumla s400hastasi +1 yıl Napiyon Yorumla Soran +1 yıl Oturuyom sen Yorumla s400hastasi +1 yıl Yatiyomm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır ben istemem
İsterim. Bu sefer daha farklı hatalar yaparım.
Manyak skjdkd
İstemeyen de ne bilim
Kimse istemiyormus jsjdjfjf sen dışında
Onlar ot geldi ot gidecek o yüzden
Sen ne iş yapıyorsun
Yaşıyorum abiiii
Vayyy iyi bir işin varmış jsjfjfj
Birkac işim var evet jjdjdj
Pp en harika skkdkgkgjjg
Sana yazamıyorum niye
Hayır
Ndncncn
Ya neden çok sorun yaşadım bidaha yaşamak istemezdim açıkcası
Ben hem isterdim hem istemezdim
Allah yardımcın olsun inşallah sorunların azalır ve hiç olmaz olmama ihtimali yok ama bu hayatta hep imtihan oluyoruz
Zaten ona dayanıp tutunuyoruz ya hayata sagol canım allah razı olsun
Hayır
Kskdkfkg
Cidden
Gerek yok
Evet
Vay iyimis
Delinin zoru ne
Neyy
Delinin ne zoru
Bilmem kskdjfjf
Napiyon