Ayrıntılar gözünüze ne kadar çarpıyor, farkındalığınız ne kadar? İstemsizce ayrıntılar hep gözüme çarpıp duruyor nedense.

Ayrıntılar gözünüze ne kadar çarpıyor, farkındalığınız ne kadar? İstemsizce ayrıntılar hep gözüme çarpıp duruyor nedense.

Ben ayrıntılara dikkat ederim tabi ki de.. çünkü bazen en küçük bir detay bile insan hakkında bilgi verir.. yoksa düz mantık düşünseydim çoğu şeyi kaçırırdım hayatta.. ama bazen de çok kasmam karşımda ki insana ya da yaşadığım duruma göre değişir
Mükemmeliyetçi , garantici, pişman olmaktan korkan insanlar öyle olur genelde.. çevremde gözlemlediğim..'manzaranin geneline odaklanacagina. içindeki lüzumsuz bir ayrintiyi istemsizce gören' insanların geneli böyle.. spontan dikkatini en yoğun düzeyde yaşayan insan türüdür..
ben pişman olmaktan korkmuyorum hatta bir pişmanlığım da yok 🤔
Cevap
14Cevap
Eğer minicik bir şey dikkat edersem, tamam artık kurtuluş yok. Er ya da geç çıkarırım ortaya
Dikkat etmesem de dikkatimi çekiyor maalesef
Ömrü hayatım detaylarda boğulmakla geçti.. Çok analiz yapan bir insanım.. şeytan ayrıntıda gizlidir felsefesiyle hareket ederim hep…
ben bakmasam da görüyorum
Çoğu zaman ayrıntılar dikkatimi çekiyor ve aklıma takılıyor. Herhangi bir nesnede değil de olaylarda daha çok yaşıyorum bu durumu.
Ben de ikisi de var maalesef 🤔
En ince ayrıntısı bile gözüme çarpar ~☆
Benim sanırım ayrıntılara takılmam, dikkat etmem en sinir bozucu özelliğim çoğu şeye genel değil ayrıntılı bakıyorum.
Benim lanetim gözüme çarpıyor istemeden de olsa.
Şöyle köseli ayakkabı almaya gittim abimin düğününde giyecektim. Bir ayakkabı seçtim nokta nokta desen var. Satıcıya kardeş bu desen simetrik mi yani sol ve sağda aynı desen mi var dedim. Evet abi dedi değil bak soldaki ile sağdaki desen farklı dedim. O ana kadar çocuk fark etmemiş şaşırdı nasıl olur abi 30 çift sattık kimse fark etmedi bunu dedi 🤣 ayakkabı üretim hatalı gelmiş beğendiğim ayakkabıyı sırf o yüzden almadım 🤔 sosyal çevremde davranışlarda da keza öyle gözüme çarpıyor istemsizce
Maalesef öyle
Ayrıntılar çoğu zaman insanı bütüne götürüyor.. Bazen bir kelime, bir emoji, bir gülümseme... Çok şey barındırıyor alt metninde..
Bazen işsizliğin tutuyor kafaya taktığım oluyor ama bu aralar çok götümde vfhgt
bu özelliği kapatıp açabiliyor muyuz 🤣
Ben gelişmiş olduğum için bende var sen eski tip olduğun için sende yok vghbg
Bu sana gelsin o zaman :D
https://www.youtube.com/watch?v=oyJwQvbTWZM
Ayrıntı detay deyince ben 😕hiç sevmem bu huyumu
Bazen sorun oluyor maalesef
Simdi o anki bakışımla alakalı. Görmek için bakıyosam cok fazla detay yakalarim. Ama yuzeysel bakıyosam pek farketmem
Gözüme çarpmıyor ama bulmaya çalışıyorum. Çünkü olay sanıldığı kadar basit olmaz hiçbir zaman. Bu bir kişi de olabilir, durum da.
Gebel olarak ayrıntılara çokta dikkat etmiyorum çok önemli değilse
Detaycı olma konusunda iyiyim çok iyimiyim muamma orası..
Her hangi bir konuya dikkatimi biraz verirsem ayrıntıları yakalayabiliyorum
Ayrıntılar benim için çok önemlidir hiçbir zaman yok sayamam.
Burnumun dibindekini görmem, ayrıntılara hiç takılmıyorum, resmin bütününe odaklıyım.
Gözüm hep takılır lo
Nereye la 🤔
Ayrıntıya lo
Neden 😱
Onu söyleyemiyoruz maalesef
Sebep 🤔
Lejyonlarıma ters lo
Lezyon olmasın la o 😱
Detaycı bir insanım her ayrıntıya bakarım
Çok detaycı bir insanım ben ya
ben de ya
Zihni yoruyor bir süre sonra
Zihni yormaktan ziyade insanların yaptığını yapmaya çalıştığını anlıyorsun insanlardan soguyorsun. Söylenen ile ortadaki şey çok farklı bunu görüyorsun. Bak mesela birinde çok sevdiğim bir ayakkabıyi alamadım uretimsel bir hata varmış bunu farkettim satan çocuk da şaşırdı 30 çift sattık kimse bunu fark etmedi dedi 🤣 inandım çünkü çocuk şaşırdı yüz ifadesini de gördüm 🤣
Evet salmak lazım aslında
😄 doğrudur
Hemen anlarım çünkü kuşkucu biriyimdir
Oldukca ve cidden bazen zorluyor.
Genel olarak ayrıntıcıyım.
Film izleyemeyecek kadar her detayı görürüm
Aşırı ayrıntıcı birisiyim.
Yerine göre değişir aslında
Çok çabuk gözüme çarpar analitik biriyimdir
nedense her zaman
Başak burcumusun
Hayır ikizler
Bende de var detaycılık biraz ondan sordum
Burcum ikizler yükselenim akrep. Akrep detaycıdır, İkizler ise mantıkcı
Keşke çarpsa çok dikkatsizim
Evet ve o yuzden basil beladan kurtulmuyor.
Hemen çarpar. Fark ederim
Çok.
Her zaman değil.
Detaylar önemlidir, takılırım.
hemen çarpar
Eh işte
Ruhum bile duymaz 😂
Fazlasıyla
Detay ayrintida gizlidir
Çok çok
her zaman
Gerektiği kadar