Ayrıntılara ne kadar dikkat edersiniz? Ben çoğu zaman dikkat ederim. Bu yüzden de çok fazla sitem işitmişliğim var. :D

Ayrıntılara ne kadar dikkat edersiniz? Ben çoğu zaman dikkat ederim. Bu yüzden de çok fazla sitem işitmişliğim var. :D

Bir şeyin önemi zaten ayrıntılarda gizlidir, bulabilene tabi. O yüzden ne olursa olsun ayrıntılara dikkat ederim. İnce bir detay yakaladığım zaman orada gardımı düşürürüm.
bazen asiriya kactigim bir durum. o kadar ince ayrintilara iniyorum ki, bunu birine soyledigimde ruh hastasi misin der gibi bakiyor. kimsenin dusunemedigini dusunebilmek, kimsenin goremedigini gormek sevdasi bu lakin kafayi yemek an meselesi belki de coktan yedim... ☹️
ayrıntıları algılamak ile ayrıntıları incelemek iki farklı şeydir biri tehlikelidir incelemeye girersen çıkamayabilirsin ama algılamak elinde olan bir şey değildir.
Haklısın 😞
o yüzden eşeğin altında buzağı aramayı bırak :D
Peki 🥺🥺🥺
Cevap
2Cevap
Oldukça dikkat ederim
Çok fazla dikkat ederim bazen ayrıntılarda boğulup ana resmi kaçırırım
ana resmi görmek için de ayrıntılar önemli ama :)))
Tek bir noktaya takılup bütünü kaçırdığım oluyor
şöyle düşün ayrıntılara dikkat etmek gözlem yapmaktır o an algılarsın olur biter ama bir yere takılıp kalıyorsan orada bir şey arıyorsun demektir. Sana attığım Apollo Robbins videosunu hatırlıyor musun :D
Hahahaa evet 😅
orada bunla ilgili şeyler var insanların nasıl ayrıntıları gözden kaçırdığına dair :D
Çok nadir dikkat ederim genelde dikkat etmem gereken şeylere bile dikkat etmem
Değişiyor. Bazen çok ederim, bazen hiç etmem.
İnce detaylar vazgeçilmezim olmuştur hep..
ayrıntılara çok takılırım
Ewet maleseff... herkes bakar görürüm!
Bazen fazla bazen az
Bak demiştim dengesizlik diye 🤪
Biliyoruz da konuşuyoruz 🤪
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?