Kişilik & Karakter 🦋Duygularınızı Bastırır mısınız? xWoramelx Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Bu konuyu her açıdan ele alabilirsiniz aşk konusunda örneğin sevsen ve beğensen dahi olmayacağını bildiğin veya cinsellik vs 🦋Duygularınızı Bastırır mısınız? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Hayır bastırmam. ama aşık olmadığım eşim olmayan biriyle yakınlaşmam bile.. ve evlenmeden yapmam 0 1 Yorumla xWoramelx +1 yıl Duygu his konusunda demek istediğim
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Bastırdığım duygularıma değer verip öğrenmeye çalışsaydı dağların tepesindeki haykırışlarımda agaçların dallarındaki yapraklar kurumazdı 0 5 Yorumla xWoramelx +1 yıl gece gece efkarlandırdın abi🚬 Yorumla Boğaalfa +1 yıl Sende damarıma. Basıyorsun iki gündür Yorumla xWoramelx +1 yıl Niye ne yaptım be😅 Yorumla Boğaalfa +1 yıl Darbe aldıgımız. Yerden sorular Yorumla xWoramelx +1 yıl Hmm sorry beyefendi daha çok sormaya dikkat ederim bundan sonra😅 Yorumla
KahveMavim Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Duygularımı bastırmak istemediğim den takılıyorum KS de özgür hissediyorum kendimi burada 1 0 Yorumla
isimsizdiss Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşk ve sevgiyi bastırmaya çalışıyorum ama olmuyor, nasıl birisin sen emree 0 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bastiririm karşiligi varsa duygularimin bastirmam 1 1 Yorumla xWoramelx +1 yıl Bende böyle düşünüyorum😊 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Herzaman bastırırım duygularımı, ifade edince de pek işe yaramıyor, bazı hisler insanın kendine özel kalmalı. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır bastırmam. ama aşık olmadığım eşim olmayan biriyle yakınlaşmam bile.. ve evlenmeden yapmam
Duygu his konusunda demek istediğim
Bastırdığım duygularıma değer verip öğrenmeye çalışsaydı dağların tepesindeki haykırışlarımda agaçların dallarındaki yapraklar kurumazdı
gece gece efkarlandırdın abi🚬
Sende damarıma. Basıyorsun iki gündür
Niye ne yaptım be😅
Darbe aldıgımız. Yerden sorular
Hmm sorry beyefendi daha çok sormaya dikkat ederim bundan sonra😅
Duygularımı bastırmak istemediğim den takılıyorum KS de özgür hissediyorum kendimi burada
Aşk ve sevgiyi bastırmaya çalışıyorum ama olmuyor, nasıl birisin sen emree
Bastiririm karşiligi varsa duygularimin bastirmam
Bende böyle düşünüyorum😊
Herzaman bastırırım duygularımı, ifade edince de pek işe yaramıyor, bazı hisler insanın kendine özel kalmalı.
Evet çok güzel yaparım hemde
Evet çoğunlukla hepsini bastırıyorum
Hayıe
Hayır bastırmam