iyi insanların başına neden kötü şeyler gelir? herkesin başına gelir ama hani bazı insanlar vardır çok iyidir kimselere bir zararları yoktur ya.. onlardan söz ediyorum...
hayat...
iyi insanların başına neden kötü şeyler gelir? herkesin başına gelir ama hani bazı insanlar vardır çok iyidir kimselere bir zararları yoktur ya.. onlardan söz ediyorum...
hayat...
Hayatı çok sorgulayanlardanım. Kendi dünyam da kimseye zararı olmayan bir yetişkinim. Zaman zaman benimde çok başıma kötü şeyler geliyor. Bir önce ki hayatımın kötü karmasını yaşıyor olmalıyım. Bunu çok düşünürüm. Kötülere hiç bir şey olmaz iken, neden iyi insanlar hep kurban olur. Hayret ederim.
Hayatta tesadüf diye bir şey yoktur, her olayın bir sebebi vardır, birşeyin olması başka bir şeye bağlıdır diye düşünüyorum, o yüzden hayatı olduğu gibi kabul ederim.
Sorgulamak zeki insan işidir. Hayatı da sorgular dini de sonra da bişey yapamayınca da mutlu olamaz. En iyisi kendine farkındalık yaratıp sorgulamayıp mutlu mutlu yaşamaktır ama ülkemizde maalesef mümkün değil.
düşündükçe mutluluk azalıyor galiba :)
Cevap
11Cevap
Ben hayatı her zaman sorguluyorum.. ot gibi yaşanmaz çünkü
haklısın
Olduğu gibi kabul edemesem de olduğu gibi yaşıyorum
Neden ve niçin sormusumdur mantıklı bir karşılığını alana kadar.
Soru sormak insana mahsus.
Hayatı sorgular, duyduğuna değil gördüğüne inanırım, herkese layık olduğunu yaşatırım.
Gayet iyi anlıyorum, ne olsa bu insanların üstüne gelir , maalesef imtihanları ağır oluyor. Sen neler yaşıyorsun Peki?
karışık...
Yaa , anlatabilir misin, gerçekten ve samimiyetle dinlemek isterim
teşekkür ederim. şimdilik hazır hissetmiyorum.
Anlıyorum , senin için üzüldüm. İstediğin zaman anlatabilirsin
Hayatimizi kaderimizi yasicaz valla zaten gecici bi dunya cokta sorgulamaya gerek yok adam olmak kafi
sorgulayınca sonuç yok ama duramıyorum gene de
Hayatı sorgularım, bir sonuca varmıyor ama insan olarak sorgulamak geliyor içimizden. Bazı şeyleri öngörmek lazım. O anlarda engellemek lazım.
bazen engel olamıyoruz
Ben sorgulamam ama şu ara kötü şeyler olduğu için sorguluyorum. Çünkü haketmiyorum
bazen öyle üst üste geliyor.. kader ağlarını örüyor.. engel olamıyoruz. sadece izlemek çok acı veriyor
her zaman kötü şeyler olmuyor. bazen kötü şeyler üst üste geliyor
Sorgularım nerede hata yapıyorum ne yapmalıyım diye
Hayat sorgulanmadan yaşanılacak gibi değil.
İyi niyetinden dolayı 🥺 neye canın sıkıldı anlatabilirsin
anlatsam kelimeler yetmez sussam gönül razı değil.. :))
Ah bilirim bu çaresizliği 🙂 kimsenin seni anlamayacağını düşünüyorsun değil mi
anlar muhakkak birileri ama çare yok.. bazen öyle oluyor
Umarım toparlarsın kuzum ya
Ppdeki kedicik nasıl iyi mi
iyi teşekkür ederim. sen neden gizlisin?
Gizli gelmeyi seviyorum 😻
👍
😚
Sorgulamam gereken şeyleri sorgularım
işin içinden çıkamıyor bazen insan
Isyan edenlerden
Patron ne derse o.! Patron o.
Hayatın acımasızlığı işte
Sorguluyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?