Niye öyle dedin, niye öyle baktın, niye öyle güldün? gibi gibi insanları sorgular mısınız? Sizle alakalı veya değil her şeyi sorgulayıp karşınızdaki insanı yorar mısınız?🤔
Keşke bu yeteneklerini hayatı sorgulamakta kullansalar🙄
Niye öyle dedin, niye öyle baktın, niye öyle güldün? gibi gibi insanları sorgular mısınız? Sizle alakalı veya değil her şeyi sorgulayıp karşınızdaki insanı yorar mısınız?🤔
Keşke bu yeteneklerini hayatı sorgulamakta kullansalar🙄
Kimin ne yaptığı zerre umrumda olmaz. Bir az önce dısarda ergenleri gördüm galiba tiktok videosu cekıyorlardı.
Başka öyle aptalca hareketleri kim yapar? 😂 onlara bile dogru duzgun bakmadım.
Yanlarından geçip gittim.
İnsanları tek sorguladıgım yer iş yeri. Onun haricinde işim olmaz. Yorucu zaten
Başın ağrır senin zaten😂
Tabi ki torti. Düşünsene sırf salca olmak için biriyle muhatap oluyorsun 😔
düşünecektim ki vazgeçtim 😂
Ondan bile 😂
he ona bile 😂 şimdi kim kalkıp sırf salça birini düşünecek 🤔boş vaktimde düşüncem bi ara 😂
Yetişkin bir torti birini düşünürken mutlaka ayaga kalkar.
Saygı nedir saygı tortidir 😂
ahahahhaaha ayy gogo yaa 😂😂😂 süperdi bu 😂
harbi öyle niye demişim ki yaa 🤔😂😂
Bilmem neden dedin ki 🤔 hadi 6 saniye bunu düşünelim 😂
2 dk geçmiş geç kaldım düşünmekte 🙄😏tüh 😂
Neyi düşünecektik ki 🤔😂
düşünmek nerden çıktı 🤔😂 çay içek çayy 🤤
Şimdi koydum hele demlensin 🤤🤤
Eve girerken çay diye bagırıp giriyorum 😂
bu ne özlem ne hasret 😂😂😂
Aşığım diyorum anlamıyor musun torti. Çayla aramda yıkılmaz bir bağ var 😂
Hastalık sebebiyle yasaklamıştı doktor bunu dinlerken elimde çay vardı. Eve döndüm moralim bozuk bile değil yok dedim çay koyayım 😂😂
aklıma "ölüyorum anlasana" diyen bitter geldi 😂
www.google.com/search
Video açılmadı ki 🤔 nasıl üşengeçse linki bile yarım atıyor 😂 bakayım youtubedan
ben tıkladım açıyor bende🙄 bunlar hep sistemin oyunları 😂😂 ağam benle eylenir 😂
Gözlerimin önünde birbirlerini seviyorlar hadi incele bu cümleyi 😂
Ölürüm sana ölürüm şiişttt zilli cıktı aramada onu da arada kaynattım 😂
dur dur kafam yandı 😂 noldu ne bitti anlamadı ben fransızım şu an 😂
Gözlerimin önünde birbirlerini seviyorlar cümlesi yanlıs ya 🤔
Göz somut calısır sevmek soyut .
Ben mi yanlıs dusunuyorum acaba.
Birbirlerini seviyorlar kalbim dayanmıyor ya da el ele tutusuyorlar görmeye tahammül edemiyorum olması gerekmıyor mu?
Sevgiyi göremeyiz evet haklısın misal mutluluğu da göremeyiz ama "mutlu olsun istiyorum veya istemiyorum" demekde bunla aynı sanki 🤔 Mutluluğun yansıması gülümsemedir gülmeni istemiyorum da diyebiliriz, iddiam yok yanlış veya doğrusu nedir bilmem ama benim kulağımı tırmalamadı 😂
Beni neden rahatsız etti ya bu 🤔
bitterin neyi doğruydu ki cümlesi olsun de geç boş ver 😂😂😂
İnan hiç bilmiyorum 🤷🏽 dizi kültürüm yok. Şeyi biliyorum ‘olum o senin yengen yengen ‘ 😂😂
😂😂😂 yazık oldu be çığ gibi adam düştü bee 😂
Düştü derken 🤔 ben sadece sözü biliyorum kız 😂
aldattığını öğrenince duygusal olarak yıkıma uğruyor ya ondan dedim 😂
Ama harbiden de yengesi ayıp ya 😔
ağır konuşurum ben yaa 😂 bişi demiyim 😂
Ne sövdüm var ya offf diyorum. Dilimin ucundan kıvılcım çıkıyor öyle bir sövme
dert görmeyesin gogo 😂 bol bol diyeydin ben edemiyorum malum 😂
Herkesin yerine edebilecek kapasite ve potansiyel var bende 😂
Dert görmeyesen mi 😔 sırtımıza yuva yapmıs kız o 🥲
bırak peşimi filan de 🤣😂😂
Ayy hoşt ulan 😂😂
kovuşa bak ahahahha 😂😂 gogo yaa 😂 Böyle dersen daha çok yapışır 😂😂
Yaklasırsan ilini kemiğini yerini yurdunu diye baslarım o zaman 😂😂😂
😱😱 buu çok ikna edici oldu 😂
Buradan alır yürürüm ben 😂
yürü be gogo 😂
Hatta yürüyüp dişlerimi fırçalayıp yatayım ben hazır yürüdük işe yarasın 😂
İyi geceler torti , görüşürüz 👋🏼
Hee bir de üşenme kendıne iyi bak sadece kendın için 😎
iyi geceler gogo
unutmazsan sende kendine iyi bakarsın 😂🖐️
Değilim, daha çok düşünen bir insanımdır. İçimden sorgularım ama asla kalkıp da bir insana "neden böylesin, neden böyle yapıyorsun" falan demem. Bana yargılayıcı geliyor bu durum
Cevap
8Cevap
Valla umurumda değil ya kim ne yaparsa yapsın
Analiz ederim fakat yüzlerine değil düşünsel bazda.
Sorgulamak bir yana zaten çözerim. Gerek kalmaz. Benden hiçbir şey kaçmaz.
helal be😂😂
Sorgulamam ama bi süre sonra sinsilik sezersem olur
Bi dolap dönüyorsa o ayrı 😂
Hayır o kadar da değil. Sadece aşırı kafama takılan bir şey ise.
Benimle alakalıysa neden nefes aldın bile diyelirim.. 😄
Anlamazsam sorarım 🤔
O normal. Olması gereken
E yani 😂 sebebini biliyorsam niye sorayım ki. Bana bildiğimden farklı ne söyleyebilir 😂
öz benlikleriyle ilgili psikolojik🙄 gülmenin nesi, neresi sorgulanabilir🤔 ben şaşıramıyorum bile artık 😂 bir şey diyosun sana niye güldün diyor küfür kullanmıyorum allahtan 😂😂
Terslemek için söylemiştir 🤔
Yok gerçekten komik bir şey varsa ortada "bana göster ben de güleyim" demek istemiş olabilir 😂 bırak gülsün ne istiyorsun 😂
her şeyi açıklamak zorunda kalmak yorucu 1 değil 2 değil bana gelirler sağdan soldan anası dadısı değilim kimsenin kafam çekmiyor yaşlandım🙄🤔
Sabır nunu sabır. Sen de diyorsun psikolojik diye 😂 sağlıklı insan sağlıksız davranışta bulunur mu hiç 😂 başkalarını mazur görelim ki yarın bir gün bizi de mazur görürler 😂
Doğru haklısın 🤔 ikna oldum yaa jdjajd 😂😂 ben yine trip atayım ama yaa içimden geldi belki tutar 😂😂😂
Çok ikna edici bir cazibem var 🥴 😂
tabi tabi😂 borçlarının silinmesini bu cazibene borçlusun 😂🤣
Artık bahsetmeyelim o konudan 🥺 beni çok üzüyor o mesele 🥺
tamam nunu üzülmesin 😂 uçtu gitti o 😂
Tüh planladığım gibi olmadı 😂
Senden "bana da öncesinde söylediğin şeyleri hatırlatıyor, beni de üzüyor" gibisinden yorum yapmanı bekliyordum.
Sonra ben de yapıştıracaktım cevabı. "beni üzen de o zaten 😔" diye. Sen bundan etkilenip lahmacun borcunu geri getirecektin 🥺
Bu aralar hiçbir şey planladığım gibi gitmiyor 😔
Yoksa gidiyor mu 😈😈
ahahahha tuzağa bak 🤔😂 giden planların neymiş 🤔
Hiiç 🥴 hiçbir şey 🥴 şaka yaptım şaka 😨😨😂😂
ahanda yakaladım seni işte şimdi bittin🙄🤔 çabuk itiraf et 🤔😂
Artık dönüşü yok sanırım 😔
Borçların silinmesi benim planımın bir parçasıydı 😔 çok ağır yükler binmişti sırtına. Sana onları silmekte kullanabileceğin bir koz vereyim dedim 🥴 sen de kullandın ve borçlarından kurtuldun 😎
yiaaaa inanamıyorum 🤩🤩 sen ben borçlardan kurtulayım diye mi bana öyle şeyler dedin Nunucum ne kadar düşüncelisin 🤩🤩dememi bekliyor ve buna inanmamı bekliyorsan çok beklersin 🙄
Şansımı denedim en azından 🥴
Büyük bir hata yaptın bana bana nununa 🥺🥺 sana cezalardan ceza beğeniyorum 🤔 ben söylemeden suçunu sen bulursan belki indirim yapabilirim cezanda 🙄😏
Seni kandırmaya çalışmak mı suçum 🤔
Asla öyle bir niyetim yoktu asla 🥺
bilemedin 🤔 kaldı iki hakkın 😂
bu arada direkt "kandırmaya çalışmak mı" demende kandırmaya çalıştığının göstergesi 😏 ilk aklına gelen bu püüü sana 😏 bunada ceza kescem
İpin ucunu göstersene biraz 😳 yoksa kabak başıma fena patlayacak gibi duruyor 😱😱
hemde çok fena patlayacak bu sefer😂 içinde beni kandırmakta var yalan söylemekte var 🙄 o kadar kalabalık ki hangi ipten uç vereyim şaşırdım 🤔🙄
Aklımın ipinin ucu da kaçmış 🥴
Numaracıktan kandırmaya çalışıyormuş gibi yaptım da yalanı nerede söyledim 🤔
Sen bana yalancı mı diyorsun 🥺 bak kalbimi gerçekten çok kırdı bu 🥺
sana özel yapıyorum dediğin şey bana özel değilmiş 😏🙄 yalan söyledin
Abooo ne ki o 😂 yorumlarda aradım bulamadım.
Sana özel yapacağım şeyler lunapark, pamuk şeker ve elma şekeri inadımı kırmak 🤔 başka ne var ki 😱😱
Sütlaçlar kebaplar balkonda kahvaltı, lazböreği kuymak köfte daha unuttuğum tüm yemekler 🤤🤤🤤 bunları unutma 😂
bana "sana film listesi yapacağım izlersin" ddiğin listeyi başkasına yapmışsın 🙄
Ülen her geçen gün yeni şeyler ekleniyor listeye benim haberim olmadan 😳
Heee o mu 😂😂
Sen dram sevmiyorum dedin diye aralarından dramları çıkartıp birkaç eklemeyle birlikte atacaktım sana onu ama sonra vazgeçtim öyle attım direkt 😂
Epeydir kimseye film tavsiye ettiğim görüş atmadım. Nerede denk geldin ki ona sen 🤔
Kalem kağıt al yaz unutuyosun sonra haberim yok ayağı yapıosun ben anlamam 🙄
he ooo 😂
Mani sorularımı arıyordum ya o zaman denk geldim bir kaç ay önce aynı listeyi bana atmışsın orada "birine yaptım ama artık aktif değil al senin olsun" demişsin bana 🙄🙄 püüüüüğ sana 🙄 bana başkasına yaptığın listeyi layık gördün hiç kıymetim yokmuş demek 🥺
Şu bildirim yüzüne küstün, yorum yapmadan bıraktığım diye kaç kez küstün üstüne senin yaptığına bak 🙄🙄 seni nasıl affedeceğim hiç bilmiyorum 🥺 çok ayıp ettin bir de duygularımla oynadın ben onu bana yaptın sandım 🙄 püüüğ sana 😙💦
Evet bana sana küsme fırsatı verdiğin için teşekkürler 😂
Söyle bakayım aylar önce sana attığım o film listesinden hangi filmleri izledin 😡 kaç ay oldu izlemişsindir illa ki birkaçını 😎😎
Hiç çevirme lafı kalbim bam güm değil bildiğin yok oldu kalbim yok artık anlıyormusun yok 🥺 senin yüzünden 🥺 sana cümle bile fazla 3 kelimeyle cevap vericem artık kandırıkçı Aka 🙄😏
Yahu sen kaçını izledin onu söyle 🙄 ennaz iki ay önce atmışımdır sana onu 🙄 haftada iki tane izlesen en az 15 tanesini izlemişsindir 😎 hangilerini izledin 😎
İzlemediysen sakın bana kırılmaya kalkma. Çünkü kırılmadan benim kırıklarımı tamir etmen gerekiyor 🥺
Hem söyle bana 10-15 çok sevdiğin filmlerden. Sana beğenebileceğin başka filmler söyleyeyim. Bilgi lazım önce bşraz 😂
Küsmeye fırsat arayan Nunu çizerdim ama vazgeçtim çünkü kalemim kırık çizemem 🥺🥺 sen bana küs, ben sana 🙄🤐
Karşılıklı küsmektense karşılıklı barışalım 😇 🕊 🕊 🕊
Başka kalemin yok mu 🥺 normal kalemle çiz 🥺
Sen bana çizimlerini atacaktın bir ara 🤔 şu ödevi de göremedim. Ödevini de göster 😂
https://youtu.be/6wDh_LuB_Ys
Çizimler diyorum ödev diyorum 🙄 ülen bu kadar da görmezden gelinmez. Küserim haa 🙄
Küseyim mi 🥺
Küsersen küs 😏🙄 Beni kandırdın diyorum başkasının listesini bana attın diyorum üste çıkmak için izledin izlemedine çeviriyorsun ne dediğimi umursamıyorsun bile sonra gel beni görmezden gel de üste çık ben bunları yemem 🙄 kebap, döner, iskender, kapama, çevirme kaburga dolması filan yerim 🤤o filmleri bana değil kime yaptıysan ona soracaksın izledinmi diye bana yapılmadı sonuçta🥺🙄
Yoo kandırmak değil ki bu 🤔 sana liste hazırlayacağım dedim. Hazır listeyi attım 😂 hem de ikinci defa. Ve sen ilk seferden beri hiç bakmamışsın bile listeye 🙄 bu da demek oluyor ki hazırlayacağım yeni listeye de bakmayacaksın 🙄
Sen üste çıkmaya çalışırken iyi de ben çıkarken mi kötü 🙄
Önce hesap ver. Kaçını seyrettin filmlerin 🙄
Hiç seyretmedin dimi 🥺 kıymet vermedin önerilerime 🥺
konuştukça batıyosun 🙄 sana liste yapacağım deyip bir önce attığın listeyi atıyosun üstelik başkasına yaptığın liste 😏
Listene kıymet vermesi gereken ben değilim🤔 listeyi kime yaptıysan onun vermesi gerekir benim değil. Bunları ona sormalısın bana değil 🤔 Senin sorularının muhattabı o, ben değilim. Ama sana yaptım deyip atıyosan benim sorumun muhattabı sensin ama hiç umrunda değil. Neyse 😏
Ülen 😂 😂
Sana atarken "sana yaptım" dedim mi 👀
Dememişimdir yaa 😂 demem öyle şeyler 😂
Yapacağım demişimdir sadece 🤔
Hem hala çizimleri ve ödevi görmezden geliyırsun bak üçüncü bahsedişim 🙄
"sana bir liste yapıp atacağım" artık bundan ne anlarsan anla 🙄😏 o ödev mevzusundan ne kadar geçti geçen haftalarda daha dedim ama umrunda olmadı, şimdi mi umrunda 🙄 durumu kurtarmak için ondan bahane arıyorsun. 🥺🙄😏 sana atacağım tek şey bu artık bundan sonra🙄
https://www.hizliresim.com/hcxnqk1
😂 😂 😂
Henüz senin özel listeni hazırlamadım 😂 trip atma o yüzden 😂 ille de bir şeyler atacaksan çizimlerini ve ödev videonu atabilirsin. Günler önce de sormuştum 🙄 defalarca sordum ödevini 🙄 umursamayan sensin 🙄
hazırlama zaten istemem 🙄 yeni trip atma şekilleri öğrenmek için soru sordum tek tek öğrenip sana atacağım 😂hıh 🙄😏
Trip için harika bir taktik var.
Mesela sabaha kadar ibanıma açıklaması "trip" olan paralar gönderip gelen bildirimler ile uyku uyumamı engelleyebilirsin 😎
Her beş dakikada bir mesela 😎😂
hiç komik değil kalbim kırıkken gülemiyorum da 🙄😏
Ne olacak bizim halimiz. Hep kalplerimiz kırık 😔
kim kırdıysa artık 🤐 3 kelime kuralı 🥺
Bu yaptığın ayıp 😔
Al benden de üç kelime o zaman 🙄
15 soru cevapladığım cezaya karşı yine gidip aynı sebebe ceza kesmeye kalkman kadar ayıp değil 🙄 -12 kelime içeri girdim 🙄
Eğlenceli değil miydi. Onu ceza mı sayıyorsun sen 😔
Hatalar cezasız kalmaz. Sen beni affetmedin. Sildin borçlarını. Sen merhamet etseydin ben de ederdim 😐
sen kimsin sen tanımıyorum gibi daha nice kelimelerini cezasız affedecektim 🙄aynen dediğin gibi hatalar cezasız kalmaz bende bırakmadım
8888 i unutman beni üzer ama unutmanı dört gözle bekliyorum 🙄 o unutuş beni borçlarımdan kurtaracak 🙄
üzüleceksen unuturum 🙄
Unutursan küserim 🙄
Mektubunu keserim 🙄
Nayır, nolamaz, napamazsın 🥺
yaparım bilirsin 🥳🙄
Delisin 😳 gözü kara delisin 😱😱
Romayıda yakarım 😎🙄
Bulursun, beni yine bulursun sen 🤔 tanırsın nununu 😂
dünyada bensiz bırakcam seni 🙄
Değer mi sebepsiz ayrılığa, küslüğe 😔
Engel miş yalanlar dost yoluna post yoluna😂😂🙄🙄
Şarkıda başka söz kalmadı 😂 bana da susmak düşer o zaman 😔😂