Sizin de bazen müşterilerinizi gırtlaklayasınız geliyor mu? Benim geliyor.

Sizin de bazen müşterilerinizi gırtlaklayasınız geliyor mu? Benim geliyor.

Araba yıkamada çalışıyordum, aynı zamanda valeyim. Müşteriler kendini zeki sanıp park yerinin önünde ki boşluklara park ediyordu halbuki orada o alanında bizim olduğunu gösteren dubalar var. Gidiyorum arabanızı çeker misiniz diyorum güzelce açıklıyorum, hala çekmeyip öküzlük yapıyorlar üstüne bazıları küfür/hakaret ediyor.
Valla sözüm meclisten dışarı sıkıntılı tiplere de çok denk geliyoruz ben o yüzden valeye gelmem. Birinde adamın arabayı vale aldı karşıdan gelen araba olmasına rağmen üstüne sürdü. Kafa kafaya geliyorlardı. Birinde gitti adamın aracını bir yere sürttü. Birin de hatta ben de tartıştım sokağa çökmüş burası bizim yerimiz diyor. La kardeş bura senin alanın değil burası sokak senin dükkanın arazin olsa zaten park etmem 5 dk duracak durumum vardır belki onda da rica ederim düzgünce izin verirse dururum izin vermezse başka bir yer ararım gerekirse. Hele oto yıkama da adam arabayı duvara vuruyordu benim. Öküzü de var dediğin gibi, benim gibi çok sıkıntı yaşayanı da.
Kavgadan kaçmam da vale olayına girmediğim için sorun yaşamıyorum. 1 km öteye park ederim gene vermem. Sen benden daha iyi bilirsin hatta görmediğim neler görmüşsündür.
Cevap
3Cevap
Hayır çünkü şu an işim yok maalesef. ama sakin olmak gerekiyor her zaman
Bugün birini gırtlaklayacaktım bro.
Adamın fabrika uzak diye telefonla hallettim , üşendim gitmeye
lan ben malzeme aldım işe başladım panoyu kestik vs vs değiştireceğiz yapıyı dediler ya
a. yav demiştim ya yapmış :D
a*m*k denklemi çöz :P
Adres ver senin için dağıtalım onları cano
Yurtdışındalar şimdi
Kaçırdık treni
Bi işte çalışsam o olurdu hata kavga bile ederim.
Akşam 21:30 gibi işin içeriğini değiştirdiler. Ben o kadar malzeme almışım etmişim. Şimdi gel de cinnet geçirme
işte çalışsam kesin olurdu
Çağrı merkezinde çalışırken öyle oluyordu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?