Kişilik & Karakter Kumpir olsak sizi kurt adam mı yaparız vampir mi söyleyelim mi? Nâ-mūtenahį Takip Et Yoda Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 97 Yapay Zekaya Sor @yolcununbiri hayatımın aşkı ile söylüyoruz Güncellemeler+1 yıl Soruya gelmeyenlerin kanını alicaz bu gece djfjfjfj Kumpir olsak sizi kurt adam mı yaparız vampir mi söyleyelim mi? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Çok geç kalmışım :D ama olur söyle 1 2 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Sana her zman erken bariskom 😂 sende vampir tipi var valla 😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkür ederim :D asdfs
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Sanırım o seçti bile. 2 4 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Hayır baş belası Yorumla yolcununbiri +1 yıl yo kurt adam çıktı Yorumla TheSaintBalloon +1 yıl Auuuuuu Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Ayyy tatlılığa bak 😍😂 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ama ama ben o sırada masum masum uyuyordum şimdi ne suçum var benim 🥺 3 5 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Yerim seni Minnoş vampirim Yorumla _Petunya_ +1 yıl Oyş 🙈😅Vampir mı oldum ben 🧛♀️ Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Hihiiim 🧚 Yorumla yolcununbiri +1 yıl vgjhvg vampir yaptık seni dee Yorumla _Petunya_ +1 yıl @yolcununbiri sizi sizi 😅 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Zaten kansızım yapmayın öyle şeyler. Hoşt hoşt😅 2 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 😂😂😂
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Arkadaşlar! Ku'rt adam va'mpir = KumpirAçıklama yapmasam olmazfı dhbdnf 2 11 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 🤣🤣🤣 yapma anlamasinlar beee Yorumla yolcununbiri +1 yıl Jdjejdn sonra devreleri yanacak elektrik kaçağı diyip atılcaz hee 🤭 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Jdjcjjf Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Cahallar vampire kumpir derler. Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl @Aristokratımsı 🙄😒 üzdün bizi Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Ahh ağlama kıyarım. Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl @Aristokratımsı 😭😭😭😭 Yorumla Esrihbaenl +1 yıl @yolcununbiri 🤣🤣elektrik kaçağı süperdi Yorumla yolcununbiri +1 yıl @Esrihbaenl hehehhe Yorumla yolcununbiri +1 yıl @Aristokratımsı abdallar da cahal diyorsa demek ki Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Abdal, Türk tasavvufunun daha radikal formlarında karşılaşılan en üst mânevî mertebenin bir adıdır. Sünnî İslam dışında kalan birçok Türkmen dinsel topluluğunda rastlanmakta, Derviş veya Baba da denmekteydi. Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Olur hadi söyleyin bakalım.. 😅 2 5 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Kurt Kadın 🐺 Yorumla yolcununbiri +1 yıl vampir ol ya Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl @yolcununbiri @Nâ-mūtenahį hem kurt hem vampir güzel aslında.. Şimdi düşünmeye başladım kimin kanını emsem acaba.. 😅 Yorumla yolcununbiri +1 yıl bjhvjb bizim dışımızda herkes olabileer önce vampir sonra kurt yaparsın adına da kedi dersin nası fikiir ehehehe Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl @yolcununbiri iyi fikir ben adayı buldum aslında siz rahat olun.. 😅 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Söyleyin bakalım 1 5 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Güzel vampirim benimm Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Sömürürüm djdjs Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Bilirim ajdjjdjf Yorumla yolcununbiri +1 yıl oo yüzündeki rengin nerden geldiği belli oldu gizli vampirsiin heheh Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl @yolcununbiri hıhım öyleyim Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Sen beni pek hayırlı biraz şey yapmazsın 😃 1 2 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Sen benim başımın tacı minnak vampirişko veliahtimişko abimsin 🧚 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Aşko vampir oldum oleyy Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benden İkiside olmaz başka bir şey rica edeyim 1 32 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Et bakalım Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 🤣🤣🤣 et bakalım dedim ya ben jfjcjc Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Alman imparatoru jfhfh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim sıra kitapçı kızda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🌱 @yolcununbiri Yorumla yolcununbiri +1 yıl Neden olmasın dinliyorum Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Seni görmezden geliyor anla işte benden başka kimseden fayda yok 😂😂😂 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl @yolcununbiri biz kurt ve vampir dışında başka bişey dicek misiz Yorumla yolcununbiri +1 yıl Hee ne diyek kii dur düşüneyim Yorumla yolcununbiri +1 yıl Cadı diyim hadi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @yolcununbiri esasen ben seni dinliyorum kitapçı kızYani cadı @na-mutenahi Hermonie gibi olsunSen de Yolcununbiri denizkızı 🧜♀️ ol 🌱 Yorumla yolcununbiri +1 yıl uzaylı olun hadi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @yolcununbiri tamam olduk süper oldu djdjdjd Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Aaaa beni dinlemiyor musun yeni Almancı prens 🥲🤕 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Beni cadı yapti ya bu 😂 Yorumla yolcununbiri +1 yıl prensesler cadı olamaz kabul etmiyorum ben vgjhvg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @yolcununbiri ben seni hep dinliyorum …Cadı değil hermonie yaptım ….Hem cadıyı kitapçı kız söyledi…. Nxndndn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse suçlu benim suçları bana atın … rahat olun 😏 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Xd tm tm affettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🌱 @yolcununbiri çok fenasın çok 🫢 kitapçı kız fjdhhhf Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Kitapçı kız diye diye bir hal oldu çocuk uzak dur kızımdan yallah Habibi 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bdhdhdd haydaaaa ne alaka ya Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Sus sinir ettin beni sabah sabah xdxd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tatlı ısmarlim barışalım cjvkh Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Ne tatlısı 😍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne seviyorsun Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Kazandibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam anlaştık 😁😄Yanında kahve mi çay mı seversin? Kitapçı kız @yolcununbiriSenin en sevdiğin tatlı ne? Sen be alırsın? Yorumla yolcununbiri +1 yıl konu bana nereden geldi yahu, ben ne alaka Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Çay tabiki Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl @yolcununbiri konu sana gelmezse şaşardm Zaten😒😒😒😒😒 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haydaaaa trip bombardımanı kgkkggGüzel trip atmayı becerir misiniz😉? ↗ Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. ne yapıcaksınız 2 7 Yorumla yolcununbiri +1 yıl rol vercez kurt adam diyorum ben Yorumla u tenedos +1 yıl @yolcununbiri yapma yaa uluyamam şimdi gündüz vakti Yorumla yolcununbiri +1 yıl yatsıdan sonra ulursunuz aciliyeti yok nasılsa Yorumla u tenedos +1 yıl @yolcununbiri sağolun çok iyisiniz Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 😂😂 hayır o tetenozu olan bir vampir Yorumla u tenedos +1 yıl vampir adam olacam ben ondan yapın Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Hihiimm kesinlikle Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Kumpir severim olsa da yesek.😋 Söyleyin 2 3 Yorumla yolcununbiri +1 yıl kurt kadın rolü verem ablama Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Keşke yesek 🤤 Yorumla Kaunis +1 yıl Kurt gibi yerim😂😂 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Gönder gelsin. 2 4 Yorumla yolcununbiri +1 yıl kurt adam Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Harbiden kurt adam 😂 Yorumla guapomorena +1 yıl Bana da çok yakışır :) Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Kesinlikle Yorumla
Both_Angel_and_Devil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 538 cevap paylaştı. Kumpir olunca demek özel yetenek kazanıyoruz :)) 2 8 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Tabisiii 😂 Yorumla Both_Angel_and_Devil +1 yıl 😅😅 çok güzelmiş ben kurt adam olamam ama ona göre 😅😅 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Veempir yaptım seni🧚 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Bu profil o kadar tanıdık ki alakası yoktur ama eski bir arkadaşımında oyun profiliydi 😂 Yorumla Both_Angel_and_Devil +1 yıl Teşekkür ederim 😅😅 oyun oynarım ama oyunda bunu kullanmadım bence de alakası yoktur 😅😅 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Rica ederim 🧚 Yorumla yolcununbiri +1 yıl vampir olun hadi Yorumla Both_Angel_and_Devil +1 yıl @yolcununbiri size de teşekkür ediyorum 😅 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Hadi yardır gelsin 2 11 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Vampir ruh emici gıcık nfjfj Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Yohaaağğ.. Melek gibi çocuğum. Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Tabi efenim Yorumla yolcununbiri +1 yıl duy da inanma vampirden başka bişi olabilemez Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl @yolcununbiri dmi bence de Yorumla Aristokratımsı +1 yıl @yolcununbiri Vampir değil kumpir diyeceksin. Yorumla yolcununbiri +1 yıl yo o bizim statümüz, siz "vampir"siniz Yorumla Aristokratımsı +1 yıl @yolcununbiri Ben vampirsem siz kurtsunuz, elma kurdu. Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Hxhfhhf Yorumla yolcununbiri +1 yıl tamam sensin Yorumla Aristokratımsı +1 yıl @yolcununbiri Susun. Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Olur söyleyin 2 2 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Tabiki kurt kizzz Wineandorange +1 yıl Uuuuu✌️❤️teşekkürler
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hahzhshaha söyleyin bakalım 2 6 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 😂😂😂 sevimlimi sevimli bir vampir görüyorum Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl Teşekkür ederim 🧛♀️😂 Yorumla yolcununbiri +1 yıl Vampirella olmak çok yakışır Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl @yolcununbiri vampirzeynomeyno koyayım bundan sonraki nickimi 😅😂 teşekkürler kızlar Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Rica ederizzzz Yorumla yolcununbiri +1 yıl Bdebdh yakışır Yorumla
plütondakahvaltı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 363 cevap paylaştı. Söyleyin bakalımm 2 4 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Vampirimsi bir hava sezdim sende fjfjfj Yorumla plütondakahvaltı +1 yıl Evett ben de bunu isterim xncjcjsndn Yorumla yolcununbiri +1 yıl Vampir dedim bemdee Yorumla plütondakahvaltı +1 yıl @yolcununbiri teşekkürlerr🧛🏻♀️ Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Söyleyin bakalım başıma neler gelecek gece gece 😂 2 6 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 😂😂😂 seni vampir yapıyorum ruh emici hfhfhf Yorumla MrConfused +1 yıl Oooo sıcak kan severim 🧛 Yorumla yolcununbiri +1 yıl Vampir yaptım bende xhjdbd Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Farkındayım sevdiğinin dmdjjx Yorumla MrConfused +1 yıl Gece gece işim çok benim o zaman beslenme zamanı 😂😂 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Hadi düş yollara bakem fjfj Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Olur söyleyin 😊 1 5 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Gecelerin yargıcı 😂 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Gecelerin mi 🤔 ben gece uykuda olurum 😂 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl , jcjfj biliyorum Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Nasıl gece yargıcı oluyorum o zaman 😂 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Biliyorsn dengesizim😂 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Söyleyin canlarım :)) 1 5 Yorumla yolcununbiri +1 yıl kurt kadıın Yorumla Coffein +1 yıl @yolcununbiri sayımız az iyi assddfgg Yorumla yolcununbiri +1 yıl vjhvgj vampirler ışık hızında artıyoree Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Kurt kadınım yav😂 Yorumla Coffein +1 yıl 🐺 kırmızı başlıklı kızları özellikle yiyorum assddffg Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Söyleyin bakalım 🤔 1 5 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Uyuz kurt adam olur senden Yorumla yolcununbiri +1 yıl +1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl @yolcununbiri 😂😂 Yorumla yolcununbiri +1 yıl üşendiydim de 😄 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl @yolcununbiri öyle ama 😂 Yorumla
birtanekızzz0 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Ne olacakmışım çok merak ettim 🥹 1 6 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Sen minik bir kurt kızsın 🐺 Yorumla birtanekızzz0 +1 yıl 😈🐺 auuuu Yorumla yolcununbiri +1 yıl yanındaki vampirlere karşı kurt kedisi olman icap eder minnoşum Yorumla birtanekızzz0 +1 yıl Bu bir gönderme 😥 kim düşmanım haberim yok kızz Yorumla yolcununbiri +1 yıl dün konuştuk ya bebik telefon falan hatta onları diyorum Yorumla birtanekızzz0 +1 yıl 🫣🤫 hii timamm Yorumla
Trollbirkullanıcıadı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 303 cevap paylaştı. beni vampir yapın vampir dişim var 1 3 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Benimde var bir kere 😒 Yorumla yolcununbiri +1 yıl inadına kurt adam yapasım geldi Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Benim 2 tane var yok yok vampir yap Yorumla
_Breeze_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Olur 2 4 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Vampirella Yorumla _Breeze_ +1 yıl En sevdiğim 😂 Yorumla yolcununbiri +1 yıl vampir dedim gittii Yorumla _Breeze_ +1 yıl @yolcununbiri ikinci onaylamayla birlikte artık vampirim 🧛🏻♀️ Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Buyrun 😊 2 2 Yorumla yolcununbiri +1 yıl vampir izlenimi aldım Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Vampirellaa Yorumla
FreePowerFullll Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Olur 2 3 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Kurt adam olur gibi Yorumla yolcununbiri +1 yıl yok kız enerjisi kalmamış az kan emsin vampirlik yakışır Yorumla FreePowerFullll +1 yıl @yolcununbiri 😄 Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hadi söyleyin bari 2 3 Yorumla yolcununbiri +1 yıl Kurt adam izlenimi aldım Yorumla Arda1966 +1 yıl Sağolasın kurtları severim Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Kurtingo Yorumla
_visalvakti_ Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Hadi bakalım☺️ 2 7 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Kurt kadınım benim yav 🐺 Yorumla yolcununbiri +1 yıl Asalet timsali insan vampir olabilemez kurt kadın ol bence de Yorumla _visalvakti_ +1 yıl Hahahah kız hiç güleceğim yoktu ya. Allah da seni güldürsün.😅 Yorumla _visalvakti_ +1 yıl Çoğul şahıs ekleriyle yorumumu güncelliyorum hanımlar💗 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl @yolcununbiri bu kadar güzel açıklanabilirdi tebrik ediyorum dostum 🤝 Yorumla _visalvakti_ +1 yıl Asalet timsahı okudum iyi mi? Yaşlandım iyice 🤣 Yorumla yolcununbiri +1 yıl Djjefn teşekkür editorem güzellikler 🤭🥳 Yorumla
İsimsizz_kullanıcı__ Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 76% +1 yıl Söyle 2 15 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Kurt adam olma ihtimalinn var mı? Öyle bir hissiyat fjfh Yorumla İsimsizz_kullanıcı__ +1 yıl Var uuuu hahhsha Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Kurt adam yapıyorum seniiii 🤣 Yorumla yolcununbiri +1 yıl Vampir diyorum ben bi diş gıcırdatması duydum sanki Yorumla İsimsizz_kullanıcı__ +1 yıl @yolcununbiri ikiniz farklı şeyler diyorsunuz ben ikisinin karışımı vampir adam olayım hahha Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 🤣 Yorumla İsimsizz_kullanıcı__ +1 yıl İyi geceler karı bayanları 🤣🤣 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Ay slakkk djfjcj Yorumla İsimsizz_kullanıcı__ +1 yıl Ne oldu kari bayani Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 🤣🤣🤣 yürü git deli Yorumla yolcununbiri +1 yıl Karı ne yahu biraz kibar olun 🤦♂️ unutmayın siz vampirseniz bizde kumpiriz 😏 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl @yolcununbiri olurlar mı hiç cıkss Yorumla İsimsizz_kullanıcı__ +1 yıl @yolcununbiri vayy kumpirim benimm Yorumla yolcununbiri +1 yıl ne münasebet 🙄😒 acıktıysanız gidin kumpirciye iyelik ekleri kabul edilemez Yorumla İsimsizz_kullanıcı__ +1 yıl @yolcununbiri edilir ediler kumpire hanımlar 🤣🤣 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. haydi söyleyin 1 2 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Kurt adam tabiki Yorumla yolcununbiri +1 yıl +1 Yorumla
MrDreamer Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 332 cevap paylaştı. söyle :) 1 4 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Vampir jojukkk Yorumla MrDreamer +1 yıl 😅👹 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 😂 Yorumla yolcununbiri +1 yıl kurt adam Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Meraktayımm 1 4 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Kurt kızım benim🧚 Yorumla DorothyBabe +1 yıl Severizz✨️ Yorumla yolcununbiri +1 yıl vampir diyecem ben Yorumla DorothyBabe +1 yıl @yolcununbiri o da oluur Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Merakla bekliyorum 1 4 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Sen benim vampirimsin 🧛 😂😂😂😂 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Hayallerimde ki vampir😂😂😂 Yorumla yolcununbiri +1 yıl vbhvg vampir diyim hadi bende Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl @yolcununbiri 😂😂😂😂 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl De bakalım. 😂 1 4 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 😂😂😂 kurt adam Yorumla Seinjerlin +1 yıl Olur olur yeriz :D Günaydın Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Afiyet bal şeker olsun 🧚 Yorumla yolcununbiri +1 yıl kurt adam Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Olur 1 2 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Vampir tabiki 🤭 Yorumla yolcununbiri +1 yıl kızıl saça kırmızı yakışır vampir yaptım getti Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. İkisi de olmasa olmaz mı :))) 0 10 Yorumla yolcununbiri +1 yıl Bir kerelik istisna yapalım o zaman prenses diyim ben 🥹 Yorumla Sakaryalim +1 yıl Ahh canım. Çok teşekkür ederim. 🌸🌸 Yorumla yolcununbiri +1 yıl rica ederiim 💮 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl @yolcununbiri kraliçe bence 😍 Yorumla Sakaryalim +1 yıl Canııımm <3 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl 😍😍 Yorumla yolcununbiri +1 yıl bütün güzel sıfatları hak ediyor 🤌 bence dee Yorumla Sakaryalim +1 yıl @yolcununbiri @Nâ-mūtenahįKızlaaarrr.. Siz cansınızTertemiz ve sevgi dolu kalplerinizden dökülüyor bunlar.. İyiki varsınız <3 Yorumla yolcununbiri +1 yıl güzel bakan güzel görür 🥹 sende iyi ki varsın ablam 🫰💮 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Sen de iyi ki varsın ablacım 😍😍😍 Yorumla
íbobeyyy Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Selam 👋😅Buyrun söyleyin bakalım 😅 1 2 Yorumla yolcununbiri +1 yıl kurt adam Yorumla íbobeyyy +1 yıl @yolcununbiri benden de ne kurt adam olur 😅😅 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Söyle bakalım beni ne yaparsınız 1 2 Yorumla yolcununbiri +1 yıl kurt adam Yorumla ƘıԼıCƘiƦAƝ +1 yıl Bak bu ismi severim ha benim önceki hesabım vardı kurt kılıcı teşekkür ederim Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Daha zarif bir şey yok mu ayol. 🫢 1 2 Yorumla yolcununbiri +1 yıl nau nau vampirlik yakışır sana Yorumla Milky7way +1 yıl @yolcununbiri olur 💅🦇 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Söyleyiverin gari 😅 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Çok geç kalmışım :D ama olur söyle
Sana her zman erken bariskom 😂 sende vampir tipi var valla 😂
Teşekkür ederim :D asdfs
Sanırım o seçti bile.
Hayır baş belası
yo kurt adam çıktı
Auuuuuu
Ayyy tatlılığa bak 😍😂
Ama ama ben o sırada masum masum uyuyordum şimdi ne suçum var benim 🥺
Yerim seni Minnoş vampirim
Oyş 🙈😅
Vampir mı oldum ben 🧛♀️
Hihiiim 🧚
vgjhvg vampir yaptık seni dee
@yolcununbiri sizi sizi 😅
Zaten kansızım yapmayın öyle şeyler. Hoşt hoşt😅
😂😂😂
Arkadaşlar! Ku'rt adam va'mpir = Kumpir
Açıklama yapmasam olmazfı dhbdnf
🤣🤣🤣 yapma anlamasinlar beee
Jdjejdn sonra devreleri yanacak elektrik kaçağı diyip atılcaz hee 🤭
Jdjcjjf
Cahallar vampire kumpir derler.
@Aristokratımsı 🙄😒 üzdün bizi
Ahh ağlama kıyarım.
@Aristokratımsı 😭😭😭😭
@yolcununbiri 🤣🤣elektrik kaçağı süperdi
@Esrihbaenl hehehhe
@Aristokratımsı abdallar da cahal diyorsa demek ki
Abdal, Türk tasavvufunun daha radikal formlarında karşılaşılan en üst mânevî mertebenin bir adıdır. Sünnî İslam dışında kalan birçok Türkmen dinsel topluluğunda rastlanmakta, Derviş veya Baba da denmekteydi.
Olur hadi söyleyin bakalım.. 😅
Kurt Kadın 🐺
vampir ol ya
@yolcununbiri @Nâ-mūtenahį hem kurt hem vampir güzel aslında.. Şimdi düşünmeye başladım kimin kanını emsem acaba.. 😅
bjhvjb bizim dışımızda herkes olabileer önce vampir sonra kurt yaparsın adına da kedi dersin nası fikiir ehehehe
@yolcununbiri iyi fikir ben adayı buldum aslında siz rahat olun.. 😅
Söyleyin bakalım
Güzel vampirim benimm
Sömürürüm djdjs
Bilirim ajdjjdjf
oo yüzündeki rengin nerden geldiği belli oldu gizli vampirsiin heheh
@yolcununbiri hıhım öyleyim
Sen beni pek hayırlı biraz şey yapmazsın 😃
Sen benim başımın tacı minnak vampirişko veliahtimişko abimsin 🧚
Aşko vampir oldum oleyy
Benden İkiside olmaz başka bir şey rica edeyim
Et bakalım
🤣🤣🤣 et bakalım dedim ya ben jfjcjc
Alman imparatoru jfhfh
Teşekkür ederim sıra kitapçı kızda
🌱 @yolcununbiri
Neden olmasın dinliyorum
Seni görmezden geliyor anla işte benden başka kimseden fayda yok 😂😂😂
@yolcununbiri biz kurt ve vampir dışında başka bişey dicek misiz
Hee ne diyek kii dur düşüneyim
Cadı diyim hadi
@yolcununbiri esasen ben seni dinliyorum kitapçı kız
Yani cadı @na-mutenahi Hermonie gibi olsun
Sen de Yolcununbiri denizkızı 🧜♀️ ol 🌱
uzaylı olun hadi
@yolcununbiri tamam olduk süper oldu djdjdjd
Aaaa beni dinlemiyor musun yeni Almancı prens 🥲🤕
Beni cadı yapti ya bu 😂
prensesler cadı olamaz kabul etmiyorum ben vgjhvg
@yolcununbiri ben seni hep dinliyorum …
Cadı değil hermonie yaptım ….
Hem cadıyı kitapçı kız söyledi…. Nxndndn
Neyse suçlu benim suçları bana atın … rahat olun 😏
Xd tm tm affettim
🌱 @yolcununbiri çok fenasın çok 🫢 kitapçı kız fjdhhhf
Kitapçı kız diye diye bir hal oldu çocuk uzak dur kızımdan yallah Habibi 😂
bdhdhdd haydaaaa ne alaka ya
Sus sinir ettin beni sabah sabah xdxd
Tatlı ısmarlim barışalım cjvkh
Ne tatlısı 😍
Ne seviyorsun
Kazandibi
Tamam anlaştık 😁😄
Yanında kahve mi çay mı seversin?
Kitapçı kız @yolcununbiri
Senin en sevdiğin tatlı ne? Sen be alırsın?
konu bana nereden geldi yahu, ben ne alaka
Çay tabiki
@yolcununbiri konu sana gelmezse şaşardm Zaten😒😒😒😒😒
Haydaaaa trip bombardımanı kgkkgg
Güzel trip atmayı becerir misiniz😉? ↗
ne yapıcaksınız
rol vercez kurt adam diyorum ben
@yolcununbiri yapma yaa uluyamam şimdi gündüz vakti
yatsıdan sonra ulursunuz aciliyeti yok nasılsa
@yolcununbiri sağolun çok iyisiniz
😂😂 hayır o tetenozu olan bir vampir
vampir adam olacam ben ondan yapın
Hihiimm kesinlikle
Kumpir severim olsa da yesek.😋 Söyleyin
kurt kadın rolü verem ablama
Keşke yesek 🤤
Kurt gibi yerim😂😂
Gönder gelsin.
kurt adam
Harbiden kurt adam 😂
Bana da çok yakışır :)
Kesinlikle
Kumpir olunca demek özel yetenek kazanıyoruz :))
Tabisiii 😂
😅😅 çok güzelmiş ben kurt adam olamam ama ona göre 😅😅
Veempir yaptım seni🧚
Bu profil o kadar tanıdık ki alakası yoktur ama eski bir arkadaşımında oyun profiliydi 😂
Teşekkür ederim 😅😅 oyun oynarım ama oyunda bunu kullanmadım bence de alakası yoktur 😅😅
Rica ederim 🧚
vampir olun hadi
@yolcununbiri size de teşekkür ediyorum 😅
Hadi yardır gelsin
Vampir ruh emici gıcık nfjfj
Yohaaağğ.. Melek gibi çocuğum.
Tabi efenim
duy da inanma vampirden başka bişi olabilemez
@yolcununbiri dmi bence de
@yolcununbiri Vampir değil kumpir diyeceksin.
yo o bizim statümüz, siz "vampir"siniz
@yolcununbiri Ben vampirsem siz kurtsunuz, elma kurdu.
Hxhfhhf
tamam sensin
@yolcununbiri Susun.
Olur söyleyin
Tabiki kurt kizzz
Uuuuu✌️❤️teşekkürler
Hahzhshaha söyleyin bakalım
😂😂😂 sevimlimi sevimli bir vampir görüyorum
Teşekkür ederim 🧛♀️😂
Vampirella olmak çok yakışır
@yolcununbiri vampirzeynomeyno koyayım bundan sonraki nickimi 😅😂 teşekkürler kızlar
Rica ederizzzz
Bdebdh yakışır
Söyleyin bakalımm
Vampirimsi bir hava sezdim sende fjfjfj
Evett ben de bunu isterim xncjcjsndn
Vampir dedim bemdee
@yolcununbiri teşekkürlerr🧛🏻♀️
Söyleyin bakalım başıma neler gelecek gece gece 😂
😂😂😂 seni vampir yapıyorum ruh emici hfhfhf
Oooo sıcak kan severim 🧛
Vampir yaptım bende xhjdbd
Farkındayım sevdiğinin dmdjjx
Gece gece işim çok benim o zaman beslenme zamanı 😂😂
Hadi düş yollara bakem fjfj
Olur söyleyin 😊
Gecelerin yargıcı 😂
Gecelerin mi 🤔 ben gece uykuda olurum 😂
, jcjfj biliyorum
Nasıl gece yargıcı oluyorum o zaman 😂
Biliyorsn dengesizim😂
Söyleyin canlarım :))
kurt kadıın
@yolcununbiri sayımız az iyi assddfgg
vjhvgj vampirler ışık hızında artıyoree
Kurt kadınım yav😂
🐺 kırmızı başlıklı kızları özellikle yiyorum assddffg
Söyleyin bakalım 🤔
Uyuz kurt adam olur senden
+1
@yolcununbiri 😂😂
üşendiydim de 😄
@yolcununbiri öyle ama 😂
Ne olacakmışım çok merak ettim 🥹
Sen minik bir kurt kızsın 🐺
😈🐺 auuuu
yanındaki vampirlere karşı kurt kedisi olman icap eder minnoşum
Bu bir gönderme 😥 kim düşmanım haberim yok kızz
dün konuştuk ya bebik telefon falan hatta onları diyorum
🫣🤫 hii timamm
beni vampir yapın vampir dişim var
Benimde var bir kere 😒
inadına kurt adam yapasım geldi
Benim 2 tane var yok yok vampir yap
Olur
Vampirella
En sevdiğim 😂
vampir dedim gittii
@yolcununbiri ikinci onaylamayla birlikte artık vampirim 🧛🏻♀️
Buyrun 😊
vampir izlenimi aldım
Vampirellaa
Olur
Kurt adam olur gibi
yok kız enerjisi kalmamış az kan emsin vampirlik yakışır
@yolcununbiri 😄
Hadi söyleyin bari
Kurt adam izlenimi aldım
Sağolasın kurtları severim
Kurtingo
Hadi bakalım☺️
Kurt kadınım benim yav 🐺
Asalet timsali insan vampir olabilemez kurt kadın ol bence de
Hahahah kız hiç güleceğim yoktu ya. Allah da seni güldürsün.😅
Çoğul şahıs ekleriyle yorumumu güncelliyorum hanımlar💗
@yolcununbiri bu kadar güzel açıklanabilirdi tebrik ediyorum dostum 🤝
Asalet timsahı okudum iyi mi? Yaşlandım iyice 🤣
Djjefn teşekkür editorem güzellikler 🤭🥳
Söyle
Kurt adam olma ihtimalinn var mı? Öyle bir hissiyat fjfh
Var uuuu hahhsha
Kurt adam yapıyorum seniiii 🤣
Vampir diyorum ben bi diş gıcırdatması duydum sanki
@yolcununbiri ikiniz farklı şeyler diyorsunuz ben ikisinin karışımı vampir adam olayım hahha
🤣
İyi geceler karı bayanları 🤣🤣
Ay slakkk djfjcj
Ne oldu kari bayani
🤣🤣🤣 yürü git deli
Karı ne yahu biraz kibar olun 🤦♂️ unutmayın siz vampirseniz bizde kumpiriz 😏
@yolcununbiri olurlar mı hiç cıkss
@yolcununbiri vayy kumpirim benimm
ne münasebet 🙄😒 acıktıysanız gidin kumpirciye iyelik ekleri kabul edilemez
@yolcununbiri edilir ediler kumpire hanımlar 🤣🤣
haydi söyleyin
Kurt adam tabiki
+1
söyle :)
Vampir jojukkk
😅👹
😂
kurt adam
Meraktayımm
Kurt kızım benim🧚
Severizz✨️
vampir diyecem ben
@yolcununbiri o da oluur
Merakla bekliyorum
Sen benim vampirimsin 🧛 😂😂😂😂
Hayallerimde ki vampir😂😂😂
vbhvg vampir diyim hadi bende
@yolcununbiri 😂😂😂😂
De bakalım. 😂
😂😂😂 kurt adam
Olur olur yeriz :D Günaydın
Afiyet bal şeker olsun 🧚
kurt adam
Olur
Vampir tabiki 🤭
kızıl saça kırmızı yakışır vampir yaptım getti
İkisi de olmasa olmaz mı :)))
Bir kerelik istisna yapalım o zaman prenses diyim ben 🥹
Ahh canım. Çok teşekkür ederim. 🌸🌸
rica ederiim 💮
@yolcununbiri kraliçe bence 😍
Canııımm <3
😍😍
bütün güzel sıfatları hak ediyor 🤌 bence dee
@yolcununbiri @Nâ-mūtenahį
Kızlaaarrr.. Siz cansınız
Tertemiz ve sevgi dolu kalplerinizden dökülüyor bunlar..
İyiki varsınız <3
güzel bakan güzel görür 🥹 sende iyi ki varsın ablam 🫰💮
Sen de iyi ki varsın ablacım 😍😍😍
Selam 👋😅
Buyrun söyleyin bakalım 😅
kurt adam
@yolcununbiri benden de ne kurt adam olur 😅😅
Söyle bakalım beni ne yaparsınız
kurt adam
Bak bu ismi severim ha benim önceki hesabım vardı kurt kılıcı teşekkür ederim
Daha zarif bir şey yok mu ayol. 🫢
nau nau vampirlik yakışır sana