Yaşından daha fazla büyük hissedenlere gelsin bu soru✌️ Kurduğun ilişkilerde "büyüklük hep sende mi kaldı"?

Yaşından daha fazla büyük hissedenlere gelsin bu soru✌️ Kurduğun ilişkilerde "büyüklük hep sende mi kaldı"?

Genelde öyle oldu. Ama her zaman bu işe yaramıyor sadece kendimden veriyorum bilincine vardım artık. O yüzden artık büyüklük ben de kalmasın, herkes elini taşın altına koysun diyorum.
En doğrusu ❤️
Kurduğum ilişkilerde hep dengeyi korudum. Ne onun az veya çok , nede benim az veya çok adım atmasına izin vermedim. Böylece ilişki her zaman, saygı, sevgi çerçevesinde yürüdü, bittikten sonra bile birbirimize saygımızı kaybetmedik.
Ne güzel ne mutlu size
Büyüklüğünü bilmem olacakları önceden söyledim hep karşı umursamayınca da bazısında son sözüm hadi güle güle oldu kimisinde son sözü bile söylemedim. Sonuç hep geri döndüler. Ben de görmezden geldim.
Cevap
9Cevap
Çoğunlukla öyle oldu ama bazıları bunu bile hak etmiyormuş onu anladım ben zamanla 😃
Olsun seni hak edenlere denk gelirsin inşallah
Amin❤️
Yok büyüklüğü de ona verdim … ben gencim 😏
hem de cömertimden nsndn
Çıtırım herseyi hallederim diyorsun yani
😁😄
Sadece ilk üçü hariç diğerleri yaşlarımıza uygun olarak veya anlayışla son bulacak şekilde eşitti.
Bu sorunun objektif yorumlanabilecegini düşünmüyorum
Ben hep olgun ve mantıkla yaklaştım.
Son deme gelene kadar. Son demde tüm gemileri yakarım
Sahte bir flört ilişkisi oldu bitti, onda da hep ben alttan almıştım.
Hep alttan almıştım üzerime çok gelince bir yerde patlamıştım şunu gördüm şimdiki kızlar kendine hakeret edeni döveni seviyorlar seveni değil
Yo hayır ikimiz de çocuk kalırız
O da güzel
Teşekkürler 😄
Ricalar
Hep bende kaldı.
Hep diyemem.. Genelde diyebilirim.
Yani ağırbaşlı olunca genelde öyle oluyor.
Yok her zman değil 😄 ama genelde evet
Son ilişkide evet
Başkasında kalır
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?