Kişilik & Karakter Otobüste bi yere tutununca kendi ellerinize bakar mısınız? bprll Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Nasıl görünüyor diye Güncellemeler+1 yıl Sadece ben bakıyorum sanıyordum djjsj Otobüste bi yere tutununca kendi ellerinize bakar mısınız? Cevapla Otobüs Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. bakarım evet 0 0 Yorumla
AliBeyciğim Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Toplu taşıma kullanmıyorumda araba kullanırken bakıyorum ellerime bazen dikkatimi çeker 😂😂 nerden geldi aklıma bu soru hahaha 0 40 Yorumla bprll +1 yıl Toplu taşımada hep bakarım. Bugünde toplu taşımada elime bakarken geldi aklıma 😂 Yorumla AliBeyciğim +1 yıl Boşluktan olabilir ya sonuç olarak boş duruyorsun ya yapcak bir şey yok ondan dikkatini ellerin çekiyor olabilir Yorumla bprll +1 yıl Olabilir dışarıdan nasıl görünüyor acaba diye bakasim geliyor sjsjjs yalnız değilmişim yorumlardada yapan varmis erkekler kollardaki damarlarina bakiyormus😂 sende bakiyo musun snjs Yorumla AliBeyciğim +1 yıl Bakarım arada 😂 yürürken çok bakarım ulan nasıl sallanıyor öyle kolum derim 😂 jahdhaahah Yorumla bprll +1 yıl Bu arada sürekli elime bakmıyorum tabiki tutununca kisa sure sonra full yola odaklaniyorjm zjsj Yorumla bprll +1 yıl Nasil sallaniyor kolum mu😂😂 Yorumla AliBeyciğim +1 yıl Aynen 😂😂😂 Yorumla bprll +1 yıl Hahahahha bunu ilk defa duydum nasil sallaniyor kolum diye neden bakar insan ahahah sende bunu sor baska yapan var mi ortaya çıksın shsn Yorumla AliBeyciğim +1 yıl Bence boşluktan oluyor ya düşünceli olduğumda ya da bir şeyle uğraşırken aklıma bile gelmiyor hiç Yorumla bprll +1 yıl Olabilir benimde aynı Yorumla AliBeyciğim +1 yıl Bu arada baya kafa dengisin ha seninle arkadaş olan yaşlanmaz 😂😂 Yorumla bprll +1 yıl Hahahha teşekkürler 😂 Yorumla AliBeyciğim +1 yıl Rica ederim arkadaşım ☺️ işimi garantiye alayım Yorumla bprll +1 yıl Hahah nasıl yani Yorumla AliBeyciğim +1 yıl Espri açıklatıcaksın bana ya 😄 Yorumla AliBeyciğim +1 yıl Dedim ya seninle arkadaş olan yaşlanmaz diye arkadaşım dedim arkadaş olduk manasında sonrada işimi garantiye alayım arkadaş olayım ki yaşlanmayım manasında Yorumla bprll +1 yıl Benim jeton erken düşerdi ama bu kez düşmedi nazar değdi heralde djsjs açıklama ya öyle anlamı kalmıyor anladim gibi,😅 Yorumla bprll +1 yıl Hee doğru anlamışım arkadaşım 😊 Yorumla bprll +1 yıl Kusura bakma gec oldu djdj Yorumla AliBeyciğim +1 yıl Ne kusuru ya insanlık hali yorgunsun heralde Yorumla AliBeyciğim +1 yıl Ne yorucu gündü aslında Yorumla bprll +1 yıl Aynen ya uykusuzum biraz ondan olabilir Yorumla AliBeyciğim +1 yıl Olabilir çalışmıyor musun Yorumla bprll +1 yıl Ben gezmekten yoruldum 😅 Yorumla bprll +1 yıl Çalışıyorumda şu an tatildeyim Yorumla AliBeyciğim +1 yıl Hahah 😂 bir espri daha geliyor kalfan var mıydı yanında 😂 hahsaha Yorumla AliBeyciğim +1 yıl Bunu açıklamam ha baştan söyleyinm 😂 Yorumla bprll +1 yıl Bugün bana espiri yapma ya kafam çalışmıyor anlamayinca kötü hissettim 😂😂😂 normalde böyle değilim ama emin ol😅 Yorumla bprll +1 yıl Bende yanlis anlamayayim diye soruyorum snsn Yorumla AliBeyciğim +1 yıl Ee nasıl oluyor gezmekten yorulmak en son ne zaman yaşadım bilmem 😂 Yorumla bprll +1 yıl Galiba az öncekinide doğru anladim djdj konu değiştiğine göre shdh valla güzel keske hep gezmekten yorulsam sjsj Yorumla AliBeyciğim +1 yıl Derler ya boş gezenle kalfası diye ordan ufak bir gönderme yaptım sana alınma sakın espri olarak dedim samimiyetine güvenerek ☺️ Yorumla AliBeyciğim +1 yıl Kurnazsın ha doğru anladım diyon ben açıklıyom seni gidi hınzır seni 😂😂😂 Yorumla bprll +1 yıl Yok yav alınmam böyle şeylere boş gezmiyorum tatildeyim dhdjj Yorumla bprll +1 yıl Eee zeki olcan bu zamanda shsj Yorumla AliBeyciğim +1 yıl Aslında benimde bir tatil fikrim varda bu yaza artık heralde Yorumla bprll +1 yıl Aynen yazın daha iyi Yorumla bprll +1 yıl Diğer sorularımıda cevaplada yorum artsin😂 Yorumla AliBeyciğim +1 yıl Haha tamam cevaplarım ☺️ Yorumla bprll +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tutmadan önce bakarım. Yanlışlikla başkasının elini kolunu tutmiyim diye. Sonrasinda bakmam 0 3 Yorumla bprll +1 yıl Görüntüsüne bakar mısınız dedim Yorumla doganburak65 +1 yıl Bakmam. Daha doğrusu hatırlayamadım bakiyormuyum bakmiyormuyum diye🤔 Yorumla bprll +1 yıl 👍🏻👍🏻 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Evet bakıyorum 0 0 Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Tutunmakla ele bakmak arasındaki bağı kuramadım? 0 0 Yorumla
Althh11 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Tırnagıma bakarım bazen 0 1 Yorumla Althh11 +1 yıl ya da damarlara Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. yoo el işte nası görünecek 0 0 Yorumla
Apartmançapkını Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 38% +1 yıl Bazen fazla damarlı gözüküyor benim eller 0 0 Yorumla
efee1411 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Ben damarlara bakiyom MXBZMCBZNX 1 1 Yorumla bprll +1 yıl Sjsjsj Yorumla
Xcnsjckkvkvkskfcj Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Evet bakarım ojem nasıl olmuş diye 0 1 Yorumla bprll +1 yıl Hahahah Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. yok kral ne alaka 0 3 Yorumla bprll +1 yıl Dışarıdan nasıl görünüyor diye djdj Yorumla mergens +1 yıl yok biliyorum zaten elimin tipini sjsj Yorumla bprll +1 yıl Jdjdj Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sebep? :D 0 2 Yorumla bprll +1 yıl Nasıl görünüyor diye snns Yorumla Jagras +1 yıl ne değilşik fantezileriniz var :D Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yani bazen 🤭 0 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır bakmam 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. 😂😂😂😂😂 maynak 0 0 Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 800 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
iremkarakurt Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl bakarım 0 1 Yorumla bprll +1 yıl Yalnız değilmişim djjd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
bakarım evet
Toplu taşıma kullanmıyorumda araba kullanırken bakıyorum ellerime bazen dikkatimi çeker 😂😂 nerden geldi aklıma bu soru hahaha
Toplu taşımada hep bakarım. Bugünde toplu taşımada elime bakarken geldi aklıma 😂
Boşluktan olabilir ya sonuç olarak boş duruyorsun ya yapcak bir şey yok ondan dikkatini ellerin çekiyor olabilir
Olabilir dışarıdan nasıl görünüyor acaba diye bakasim geliyor sjsjjs yalnız değilmişim yorumlardada yapan varmis erkekler kollardaki damarlarina bakiyormus😂 sende bakiyo musun snjs
Bakarım arada 😂 yürürken çok bakarım ulan nasıl sallanıyor öyle kolum derim 😂 jahdhaahah
Bu arada sürekli elime bakmıyorum tabiki tutununca kisa sure sonra full yola odaklaniyorjm zjsj
Nasil sallaniyor kolum mu😂😂
Aynen 😂😂😂
Hahahahha bunu ilk defa duydum nasil sallaniyor kolum diye neden bakar insan ahahah sende bunu sor baska yapan var mi ortaya çıksın shsn
Bence boşluktan oluyor ya düşünceli olduğumda ya da bir şeyle uğraşırken aklıma bile gelmiyor hiç
Olabilir benimde aynı
Bu arada baya kafa dengisin ha seninle arkadaş olan yaşlanmaz 😂😂
Hahahha teşekkürler 😂
Rica ederim arkadaşım ☺️ işimi garantiye alayım
Hahah nasıl yani
Espri açıklatıcaksın bana ya 😄
Dedim ya seninle arkadaş olan yaşlanmaz diye arkadaşım dedim arkadaş olduk manasında sonrada işimi garantiye alayım arkadaş olayım ki yaşlanmayım manasında
Benim jeton erken düşerdi ama bu kez düşmedi nazar değdi heralde djsjs açıklama ya öyle anlamı kalmıyor anladim gibi,😅
Hee doğru anlamışım arkadaşım 😊
Kusura bakma gec oldu djdj
Ne kusuru ya insanlık hali yorgunsun heralde
Ne yorucu gündü aslında
Aynen ya uykusuzum biraz ondan olabilir
Olabilir çalışmıyor musun
Ben gezmekten yoruldum 😅
Çalışıyorumda şu an tatildeyim
Hahah 😂 bir espri daha geliyor kalfan var mıydı yanında 😂 hahsaha
Bunu açıklamam ha baştan söyleyinm 😂
Bugün bana espiri yapma ya kafam çalışmıyor anlamayinca kötü hissettim 😂😂😂 normalde böyle değilim ama emin ol😅
Bende yanlis anlamayayim diye soruyorum snsn
Ee nasıl oluyor gezmekten yorulmak en son ne zaman yaşadım bilmem 😂
Galiba az öncekinide doğru anladim djdj konu değiştiğine göre shdh valla güzel keske hep gezmekten yorulsam sjsj
Derler ya boş gezenle kalfası diye ordan ufak bir gönderme yaptım sana alınma sakın espri olarak dedim samimiyetine güvenerek ☺️
Kurnazsın ha doğru anladım diyon ben açıklıyom seni gidi hınzır seni 😂😂😂
Yok yav alınmam böyle şeylere boş gezmiyorum tatildeyim dhdjj
Eee zeki olcan bu zamanda shsj
Aslında benimde bir tatil fikrim varda bu yaza artık heralde
Aynen yazın daha iyi
Diğer sorularımıda cevaplada yorum artsin😂
Haha tamam cevaplarım ☺️
Teşekkür ederim 😊
Tutmadan önce bakarım. Yanlışlikla başkasının elini kolunu tutmiyim diye. Sonrasinda bakmam
Görüntüsüne bakar mısınız dedim
Bakmam. Daha doğrusu hatırlayamadım bakiyormuyum bakmiyormuyum diye🤔
👍🏻👍🏻
Evet bakıyorum
Tutunmakla ele bakmak arasındaki bağı kuramadım?
Tırnagıma bakarım bazen
ya da damarlara
yoo el işte nası görünecek
Bazen fazla damarlı gözüküyor benim eller
Ben damarlara bakiyom MXBZMCBZNX
Sjsjsj
Evet bakarım ojem nasıl olmuş diye
Hahahah
yok kral ne alaka
Dışarıdan nasıl görünüyor diye djdj
yok biliyorum zaten elimin tipini sjsj
Jdjdj