Kişilik & Karakter Çoğunlukla yardım eden mi, yoksa yardım edilen tarafta mısın? _Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yardım ederim Yardım isterim İstemem ama beklerim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Çoğunlukla yardım eden mi, yoksa yardım edilen tarafta mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Yardım ederim 0 0 Yorumla
problem_değil Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl bence hayat bu konuda bana kısasa kısas takılıyor 0 2 Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Senin seçimlerin belirliyor aslında Yorumla problem_değil +1 yıl peki ya seçemediklerimiz.. değişiyor yani Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Çok garip bir sürü insan arasından bana soru sorarlar yardımcı olmam için demek ki iyi birisine benziyorum 🤷🏼♀️ 0 2 Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Ya iyi görüyorlardır ya da enayi 😅👻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kes s s. A s Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yardım ederim
bence hayat bu konuda bana kısasa kısas takılıyor
Senin seçimlerin belirliyor aslında
peki ya seçemediklerimiz.. değişiyor yani
Çok garip bir sürü insan arasından bana soru sorarlar yardımcı olmam için demek ki iyi birisine benziyorum 🤷🏼♀️
Ya iyi görüyorlardır ya da enayi 😅👻
Kes s s. A s