İçe dönükler secici sosyalmis asosyal değil.
İçe dönükler yazarak iletişimi seviyormuş. Ben sanırım bu gruptanım..
İçe dönükler secici sosyalmis asosyal değil.
İçe dönükler yazarak iletişimi seviyormuş. Ben sanırım bu gruptanım..
Astrolojide toprak elementi insanları içe dönük olur. Başak burcusun diye biliyorum.
Mesela benim burcum boğa yükselen ve ay burcum oğlak içe dönük biriyim. Bu ketum olmamı sağlıyor. Herkesle konuşmam sınırlı insanları dünyama alirim. Güven, sadakat konuları hayatimin merkezinde ayaklar yere sağlam basar..
Sorunları kendi içimde çözerim. Başka birine pek ihtiyaç duymam. Kendi kendimi tedavi ediyorum diyebilirim. Fakat bu da ağır bir durumdur. Seçiciyimdir herkesle ilişki yaşamam ve dostluk kurmam.
Hepimizin bir hastalığı var hayatta az buçuk kırık olduğumuz taraflarda oluyor. 😺
En önemlisi de bu olsa gerek. Tecrübeler insanı olgunlaştiriyor. Özellikle otuzlu yaşlarda başka bir evren başlıyor. Gençliğe elveda deyip olgunluğa merhaba denilen aşamaya geçiş..
Eig için teşekkür. 👍
İçe dönük biriyim. Kimseyle fazla muhabbetim yok fazla samimiyeti kurmuyorum mesafeli davranırım böylesi daha sağlıklı sosyal ilişkisi kurar. Bir insan mutlu olmak istiyorsa kendi enerjini vermeli kendi değerini bilmeli..
Cevap
19Cevap
Ben içe dönük biriyim. kolay kolay konuşmam kimseyle ve samimiyet kurmam.
İkiside oluyorum ama genelde içe dönük daha iyi dışa dönük çok tehlikeli oluyor açık sözlülük başa bela
Bende içe dönüğüm ama daha çok sohbeti seviyorum yazmayı pek tercih etmem
Zaman zaman, kimi zaman dışa, çoğu zaman içe.
Ben çok içe dönük biriyim hiç sosyalleşemedim hep asosyal yaşadım
Dışa dönük bşriyim ben
secici gecirgenim diyelim
O nasıl oluyor?
sectiklerim ozel alana gecebilir
İnsanı görünce Yörük damarım depreşiyor...
Ortası sjsjs ama daha çok dışa dönük
İkisinden de %50 yani ambivertim
Ben konuşmayı daha çok severim
Daha çok içe dönük.
Dışa dönük
İçe dönük biriyim
Genel olarak içe dönük bir insanım
İçe...
Artık içe dönük
İçe dönük.
Orta sayilir
Dışa dönük