Kişilik & Karakter İnsanlığın kaderi senin elinde olsa hangisini seçerdin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kimse bilmeyecek ama dünya kurtulacak Kurtardığını herkes bilecek ama ö eceksin Kurutmaya çalışmazdım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İnsanlığın kaderi senin elinde olsa hangisini seçerdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Kimse bilmeyecek ama dünya kurtarırdım. oda sevdiğim bir iki kişi için. 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. 8 milyar insanın hepsini bir gaz odasına toplayıp alayını öldürürdüm. 1 2 Yorumla Banker_Bilo +1 yıl Çünkü dünya için yapılabilecek en iyi şey bu olur. Soran +1 yıl Öyle. Ben birine dünya dediğimde 'insan' diyorum sanıyorlar. Hayır dünya dünyadan bahsediyorum. Benim kafadasın biliyorum seni.
Birkalptekatış Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Bütün insanlığı aynı anda hem kusturur hem isetttirir hem sicirtirdim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kimse bilmeyecek ama dünya kurtarırdım. oda sevdiğim bir iki kişi için.
8 milyar insanın hepsini bir gaz odasına toplayıp alayını öldürürdüm.
Çünkü dünya için yapılabilecek en iyi şey bu olur.
Öyle. Ben birine dünya dediğimde 'insan' diyorum sanıyorlar. Hayır dünya dünyadan bahsediyorum. Benim kafadasın biliyorum seni.
Bütün insanlığı aynı anda hem kusturur hem isetttirir hem sicirtirdim.
💡💀