Siz de benim gibi fazla düşünüyor musunuz 🤔?

Dur dur dur okumadan geçme detayı 👇🏻😻

Düşünüyorum da. Düşünmek çok yorucu! Mesela ben;🙋🏻‍♀️Beynim durmuyor, habire düşünüyorum. Düşünürken bile düşünüyorum icabı halinde. Okurken, uyurken, gece, sabah erken. Ne düşündüğümü düşünüyorum halen?😜Bazen durup düşünüyorum. Sonra hareket ediyor, elimi kolumu sallıyor yine düşünüyorum.🤔Yürüyerek de düşünebiliyorum ben.😯Aynı anda birkaç işi birden yapabildiğimi düşünüyorum çünkü.✌🏻Mesela telefonla konuşurken bi yandan annemin sonu gelmeyen sorularına cevap yetiştirip, çorbayı karıştırabilir ve kitap okuyabilirim. Bazen kitaba tuz serpip, telefondakine ne diyeceğimi karıştırıyorum ve çorbaya laf anlatıyorum ama olur o kadar. 😏Bazen şöyle bi düşünüyorum; "şöyle bi" düşüneceğime enikonu düşüneyim diyorum. Bu sefer de kafama ağrılar giriyor. "O halde niye öyle düşünüyorum ki diye düşünüyorum bu kez de?

Düşün düşün ç (b) oktur işin’ derdi dedem Allah rahmet eylesin.🤭İyi ve güzel düşün. Bir gün gerçekleşir elbet olmayacağını sandığın düş’ün.” Sen yapabiliyor musun ki anlatıyorsun petunya'cığım?” dersen de cancağızım;

Petunya 'cığım diyen dillere, kalplere kurban” der ve hiç düşünmem, iki damla gözyaşı damıtırım. Duygusalımdır çünkü. Ona buna, her halükarda ağlayabilen biri olarak efkarlanır, ince bellide çayımı alıp bir fırt çeker ve “Bak dinle…” deyip anlatmaya devam ederim.🤧Ancak fazla düşünmem ve fazla konuşmam, yazarım ben. 😏

Klavye çenem düşük sadece.😬

Nasıl dağıldı kafan ama? 'Ne anlatıyor bu?' derken, yandı devreler, düşünemez oldun.😄Haydi yine iyisin. Terapiye gitmene gerek kalmadı güzel okur. 😜

O zamann, dans..👀👀
O zamann, dans..👀👀
Siz de benim gibi fazla düşünüyor musunuz 🤔?