Sizde benim gibi düşünüyor musunuz?

Ben Mersin'de yaşıyorum, sokakta otobüs durağında bir pano var. koruyucu aile diye bir konu.. ve ben geziyorum çocuk dilenci görüyorum ve bu bana çok saçma geliyor. neden saçma onu da şimdi söyleyeceğim. çünkü çocuk doğurup sokağa atıyorlar ben kimseye yardımcı olmak zorunda değilim. hakaret diye algılanmasın bu görüşüm çünkü ben düşüncemi söylüyorum. bakamıyorsa çocuk doğurmasın sonrada doğurup sokağa atıyorlar dilenci yapıyorlar. etnik azınlık da çok çocuk doğuruyor inşallah bunların soyu sopu nesli tükenir

sizde benim gibi düşünüyor musunuz. doğum parası herkese verilmesin. Ben buna kesinlikle karşıyım çünkü verilmesi gerekmiyor bu azınlık etnik insanlara..

Güncellemeler
+1 yıl
Devlet önce kendi vatanına milletine yardımcı olsun.. Suriyelilere ev veriyor maaş veriyor bina yaptırıyor. Afganistan'a Pakistan'a yardım veriyor.. bunların soyu sopu nesli tükensin inşallah..
Kendi insanlarına versin bu yardımı.. Türkiye de o kadar ihtiyaç sahibi var evi olmayan annesi babası olmayan gençler var.. Suriyelilere vereceğine ve bu etnik azınlık kadınlara doğum parası vereceğine ihtiyacı olan kişilere versin
Güncellemeler
+1 yıl
Doğum parası etnik azınlık kadınlara verilmesin.. bunların soyu sopu nesli tükensin.. gerçeği çok geri kafalı insanlar da var
Sizde benim gibi düşünüyor musunuz?