Okb hastalığı lütfen yardımvı olun?

Merhaba ben okbye sahip bir bireyim anlayacağınız üzere herşeyi çok dişünyorum ozellikle ilişki konularında. Karsıma kim cıkarsa cıksın ona yaptıgım her hareket ihanet ediyoemusım gibi hissettiryor ama ortada öyle bir durum yok.1 2 ay önce 1 ay kadar süren bi ilişkim vardı fakat ayrılınca cok üzülmüstüm ve doğal olarak cabuk toparlandım. Üzerindeb zaman geçtikçe hislerim de bitti. Özlem sevgi nefret hiçbişet duymuyorum. Karsıma birisi cıktı konuşmaya baslayalı 1 2 gün oldy fakat cidden cok iyi anlasıyoryz ama ben her iliskimde oldugum gibi yaptığım herşeyi ihanet ssanıp kendimi sorguluyorum. Bu 1 2 ay once ayrıldıgım çocuk siluet olarak aklkma gelip gidiyor ve bu bazen eski erkek arkadaslarımda da oluyor aklıma geliyor gidiyor herhangi bi sarkıda bi anı mekanında evde bos bos otururken vs aklkmdan gelip gidiyor. Ama ben bunların aklıma gelmesini sorguluyorm ve daha cok dusunuyorum ama eminim ki hiçbir hissim yok Şu an karsımdaki insana karşı bişeyler beslemeye basladım hatta. Aklımıza gelmesi normal mi eski ilişkimizdeki insanları hiçbişey hissetmesek bile, durup dururken , bi sarkıda, bi mekanda. Çünkü düşünüyorum hani bişey de hissetmiyorum gecmisime karsı da böyleyim gecmisimle ilgili biiry aklıma geldiğinde tüm gün dusunup üzülüyorum. Sizce ihanetlik bir durum var mı karsımdakine çünkü o insanlar aklıma geldiğinde özlem sevgi vs duymugorum siluet olarak ya da bi sarkı vs olunca anca. Ve ben sürekli evdeyim bu yüzden düşünüp kuruyor olabilir miyim

Okb hastalığı lütfen yardımvı olun?