Sesinizi değiştiren, nefesinizi hızlandıran ve dahi kalbinizin çarpmasına sebep olan bir şey mutlaka vardır..
"Oysa, kitaplardan söz ederken sesin ne kadar farklıydı." Tehlikeli Oyunlar/Oğuz Atay

Sesinizi değiştiren, nefesinizi hızlandıran ve dahi kalbinizin çarpmasına sebep olan bir şey mutlaka vardır..
"Oysa, kitaplardan söz ederken sesin ne kadar farklıydı." Tehlikeli Oyunlar/Oğuz Atay

Farkında değilim ama daddymle konuşurken sesim cilveli yumuşak bi hale geliyormuş.
Kızlarla sohbet ediyorduk. “Bir sn benimki arıyor”
🌺🌸🌼aliooo🌼🌸🌺✨
kızlar 2 aydır dalga geçiyor. Aslında özellikle bebek gibi yapmaya calısmıyorum farkında da değildim ama konu oldu aramızda
Kendimden bahsederken alis harikalar diyarında oluveriyorum kendime bayılıyorum adeta çıldırıyorum kendime konuşurken kendi hakımda yapmacık bulanlar oluyor ama bende böyle birisiyim kendimin delisiyim
Müspet mi menfi mi?
Kimi zaman sesim titriyor ve bu da burun direğimi sızlatıyor. Kimi zaman pır pır.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Sanırım kedilerden bahsederken. Bazen de yemekler 😬
Enee kedi didi ☺️☺️
Tabii ki değil, özellikle Agâh’ımla konuşurken, çok farklı bir ses tonum oluyor. Yazarken de öyle oldum :)
Amin amiiinnn
Cevap
2Cevap
Sesim değişmez hep aynıdır
Oğuz Atay'a katılıyorum, kitaplar insanı bambaşka dünyalara çekiyor. Sanırım kitapların içinde yaşayan insanlar daha samimi ve huzur verici.
Çünkü hayali kötü olan kimse yok.. Gerçekler kötü ve acı.
Heyecanla olan bir durum ve o an sesin ister istemez değişir, şimdilik öyle bi durum yaşamıyorum 😄
Yaşarsınız umarım :)
Mutlaka :)
Sevdiğim insanlarla konuşurken heyecanlandığım da sesim değişir.. 😊
Hayallerimden, sevdiğim şeylerden bahsederken. Sadece sesim değil, konuşma hızım da değişiyormuş öyle dediler
Bunu farketmedim. Fark edipte söyleyen olmadı ama bahsederken duygulandığım ya da mutlu olduğum insanlar var tabii
Genel olarak sesim pek değişmez
Kimseden hiç bir şeyden
Hepimizden nefret ediyorsun biliyorum :)
Paradan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?