Geçmişe kızginim aslında kızgın olamamk gerek belki de zaman gerek birazı geçti belki bir yirmi yıl daha gerek geçmişin gecmesi için.
Kendime de kızgınim kızgın olduğum için öyle bir döngü ☹️
Geçmişe kızginim aslında kızgın olamamk gerek belki de zaman gerek birazı geçti belki bir yirmi yıl daha gerek geçmişin gecmesi için.
Kendime de kızgınim kızgın olduğum için öyle bir döngü ☹️
Geçmiş zaten benim sınavım geçen sene yine baya sene sonra pislik kuzenimle sınandım bu kez tam kurtuldum ama daha dikkatli olmam şart yine tuzak kurabilir çünkü o durumu kafaya takmış ben seninle nasıl yatamadım 😡😡😡 sonra onun yüzünden arkadaşı ikinci defa karşıma çıktı yol kesti falan ondan da kurtuldum sonra arkadaşımdan kazık attı da kurtuldum iyi ki kurtuldum kim çekecek onu
Geçmişle barışmak zaman alabilir. Zamanla duygusal iyileşme ve öğrenme süreci yaşayabilirsiniz. Geçmiş deneyimlerden ders çıkarmak, geleceğe odaklanmak önemli olabilir. Ben kızgın değilim.
Cevap
4Cevap
geçmişimi sevmiyorum ve umursamıyorum bile
Değilim geçmişte yaptığım hareketler ve verdiğim kararlar bugün beni ben yapan şeyler. Doğrusuyla ve yanlışıyla..
geçmişteki kendime kızgınım sadece...
kendi potansiyelimi ve elimdeki fırsatları daha iyi değerlendirebilirdim. anı yaşamak yerine geleceğe dair adımlar atabilirdim.
Gecmisi skm
Evet
evet..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?