Her insanın hatası olmuştur.
Peki bu sizi geçmişinizden pişman ettirecek kadar kötü mü?
Her insanın hatası olmuştur.
Peki bu sizi geçmişinizden pişman ettirecek kadar kötü mü?
Geçmiş, geleceğimizi şekiller. Zamanında bazı şeyleri iyi ki yaşadım diyorum. Bugün ki duruşuma zemin hazırladılar. Bazen bize kötülük yapmak isteyenler farkında olmadan iyilik yapmış oluyor 😉
Cevap
27Cevap
Hayır çünkü geçmişi değiştiremeyiz bu yüzden şikayetçi olmak anlamsız ama tüm hayatımı geçmiş de dahil sevmiyorum.
Yaptıklarımdan şikayetçi değilim.. Yine olsa yine aynı şeyleri göze alırım diyorum bazen..
ah evet 30 yaşıma kadar yaptıklarım bakınca hep hata doluydu ama meğerse onların hepsi birer dersmiş dağarcığıma attım şimdi kullanıyorum
Benimki daha farklı. Hata yaparım korkusuyla yapmadıklarımdan ötürü geçmişime kendimi borçlu hissediyorum. Dolayısıyla şikayetçiyim.
diyelim ki gecmisinden pismansin :))))
eeeee sonuc ya da cozum ne :)
birakin bu sacmaligi geleceginiz icin calisin:)
Zaman zaman geçmişe gitsede akl ben geleceğe bakarım sonuçta her şey yaşanıyor ve bitiyor
Hatalarım var, pişmanım fakat geçmiş, geçmişte kaldı.
Evet.
Keşke 1986 yılında Kanada ya gitseymişim.
Geçmişe bakmam geleceği bakarım geçmiş geçmişte kalmıştır yoksa hayatta başarılı olamasın.
Bazı şikayetlerim var ama kendime oldu zararım.
Utandığım çok insan var ben bunu nasıl sevdim dediğim hata resmen kafama bak alıp duvara vurmalık.
Geçmişimden nefret ediyorum. Geçmişim yüzünden geleceğimde ki insandan olmak istemiyorum.
Ben bu konularda çok şanslıydım o yüzden hiç şikayetçi değilim
Yaptıklarım dan pişman değilim aklım hala yapmadıklarım da
Geçmişimden şikayetçi değilim ama o olay yaşanmasaydı keşke hiç olmayacak biri ile ilişki yaşadım.
Tercihlerimden memnunum
Tercih edemediklerimden değil
Geçmiş insanın geleceğini şekillendiriyor. O yüzden şikayetçiyim.. keşke daha farklı yaşasaydım.
yanlis insanlari hayatima aldim en hassas donemimde. yuksek libido ve duygusal bosluk bu isin sebebi. Yapmayin.
Dün geldi geçti, yarın meçhuldür. O halde ömür dediğin bir gündür , O da bugündür..
pişman oldugum bi şey yok
Şikayetçi değilim hepsi bir ders verdi sonuçta.
Pişman değilim geçmişimde hata yapmasaydım şuanki gibi olmazdım
Pişman olduğum çok şey var.
2016dan sonrasından sikayetciyim keşke o yıldan sonra yaşadığım her şeyi silebilsem
Hayir hic olmadim, ben dunle bugunle mutluyum
Değil aklım hala yapamadıklarımda 😂
Düşünmedim o kadar. Şikeyete zamanım yok
geçmişim temiz
Artık geçmişi fazla kurcalamiyorum.
Biraz
Hayır. Hepsi tecrübe oldu
Evet
Fazlasıyla kötü...
Evet lanet olsun
Evet
evet keşkelerim var