- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek , sevmek, sevilmek, mutlu olmak.
Evet eskiden çok uzerdi.
Ama artık hiç üzülmüyorum.
Çünkü göremediğim öyle gerçek ve doğrular varmış ki ben iskaliyormusum.
İnsanoğlunun mutlu olmakla ilgili bir isteği yakından uzaktan alakası yokmuş.
Tamamen bir yalandan ibaretmiş.
Safsatadan ibaretmiş.
Acıya aşıkmış insanoğlu.
Yapmak istemediklerini , yaşamak istediklerini asıl istedikleriymiş.
Artık isyan edenlere sadece uzaktan bakıp gülüyorum.
Kendilerine çok güzel yalan söylediklerini gördüğüm için.012 Yorumla
Soran+1 yılİsyan derken
- +1 yıl
Kendi yapmış olduğu yanlışın hata olduğuna inanan , kendi kendini bu yalana inandıran, üstüne üstlük başkasını da bu yalana inandırmaya çalışan , bunu kabul etmeyerek sanki bunu ona zorla yaptırıldığına inan insanlara.
Kısacası kendine yalan söylemekten vazgeçmeyen insanoğlu.
Yalana aşık insanoğlu.
Soran+1 yılÇok dolaylı konuşuyorsun ama saygı duyarım yinede😅
- +1 yıl
Daha ne kadar aciklayici olmamı istersiniz.
Örnekle mi anlatmamı istersiniz.
Soran+1 yılAnladım biraz ama bence birilerinin yaptığı veya kendi yaptığın şeylere yönelik söylediğin ve bende bunlari bilmedigim için anlamam %80 de kaldi
- +1 yıl
Dilimin döndüğü kadar anlatmaya çalışayım o zaman ayrıntıya gireyim.
Kötü bir insanı , ne kadar iyi yapabilirsiniz ya da kötü insandan ne kadar iyi olmasını bekleyebilirsiniz.
Olmayacak duaya amin demek gibi geliyor.
İnsanoğlu bunu kabul etmek istemiyor işte.
Bunu kabul etmek istemediği halde de diğer insanlarında buna inanmalarini bekliyor.
İşte ben buna bakıp bakıp gülüyorum.
Sorduklarında da siz mutlu olmak istemiyorsunuz ki.
Bence bana değil ilk önce kendinize cesur olun.
Ben yalana karnım tok.
Görüyorum ne yapayım.
Kör mü olayım.
Soran+1 yılSizi üzmüşler belli ki ve dersler çıkarmışsınız ama hala içinizde bi kızgınlık var. Bu kadar uzun yazmakta bunun dışa vurumu. Zaten benden büyük ve tecrübe sahibiymişsiniz benden daha iyi biliyorsunuzdur eminimki ama yinede kimse için kendinizi yıpratmayın düşünmeyinde umarim her şey çok güzel olur
- +1 yıl
Bazı şeyleri görene kadar işte bu kızgınlık vardı doğru buna katılıyorum haklısınız ama gerçek ve doğruyu gördükten sonra hiç ama hiç üzülmüyorum.
Dedim ya daha önce.
Sadece uzaktan bakıp gülüyorum. - +1 yıl
Bir örnek daha veriyim.
- +1 yıl
Eskiden çok üzülürdüm şiddet mağduru karşı cins görünce koşuk yardim ederdim.
Elimden gelen yardımı esirgemezdim.
Ama baktım ki bunu cidden istiyorlarmis çünkü bir kaç defa öyle şeylere karşı karşıya kaldım canlı canlı bir bilseniz.
Artık hiç üzülmüyorum.
Soran+1 yılŞiddet mi uyguladin
- +1 yıl
Ben bir kadına şiddet uygulayacağım.
Onun ihtimalini bile düşünmek hayatımı sonlandırmak için bir sebep.
Bir kadına hep başka şekilde bakmisimdir.
Herkesin baktığından bambaşka şekilde.
Gün olur belki bir gün yazdıklarımdan bir kaçını paylaşırım.
Sadece son olarak şunu yazıyım.
Hiç gül yetiştirdiniz mi?
Hiç Gül'ün o ilk yapraklarını açma anına denk geldiniz mi?
Hiç konuştunuz mu o ilk nefes alışına.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılYani tabi Allah'tan ümit kesilmez ama çok barışmak istediğim biri ile henüz barışamadım. İnşallah barışır helallik alırız bir gün..
03 Yorumla
Soran+1 yılKim eski sevgili falan mı
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılHayırlısı olsun knk
+1 yılÇok isteyip de olmayan bir şey olmadı hayatımda çoğu şeye sahibim şükürler olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmamasina degilde ona bel baglayan kalp ve ruhuma kirginim.
00 YorumlaMutlu olabilmek. Huzurlu olmak. İhanet etmeyecek saf ve temiz seven biri. Her daim yanında olan arkadaşlar.
095 Yorumla
Soran+1 yılZor knk ya
Soran+1 yılKüçük şeylerden mutlu olmayı öğrenir sen huzur mutluluk gelir ama yalnız da mutlu olabilmeyi öğrenmen gerek.
Soran+1 yılDaha yaşın küçük dostum umudunu kaybetme hayatta seni güzel şeyler bekliyor olumsuz herseyler savaş
Soran+1 yılOlgun değilsin demedim önünde yıllar var daha demek istedim
Soran+1 yılYok zaten orası öyle. İnsan sosyal bi varlıktır ve sevgiye muhtaçtır. Tabiki sevenlerin dostların ailen aşkın hepsi olsun hayatında ama bur gün yalnız kalırsanda birilerine muhtac olma diye söylüyorum. Ben mesela bu sene çok yalnız kaldim. Beni sevenler uzak sehirdelerdi. Yakındakileride ben istemiyordum kendimle mutlu olmayı basardim çok şükür strese girdim bunalima girdim ama zor da olsa basardim bunu söylemek istemistim
- +1 yıl
Şu şekilde anlatayım yalnızlık benim tercihimdi. Bunu sadece arkadaş cevrem için değil sevgilim olsun ailem olsun hepsi için geçerli tutum. Dediğin gibi zor anında kimseye muhtaç olmamak içindi. Ancak uzaklaştıgım kişilerinde çoğu bana iyi gelmediği içindi. Bu halde devam edebilirim. Sırf bunlae sebebiyle yeni bir hayata başladım yeni iş yeni şehir yeni bir hayat ama artk insanlardan o kadar uzaklaştım ki bi insanla iletişim kurmak bile istemiyorum. Ama bazen bazı noktalarda diyorum biri olsada bu savaşı tek başına verme her şey düzelecek dese
Soran+1 yılAnladım seni bence doğru olanı yapmışsın sırf arkadaşın olsun diye sana iyi gelmeyen kişilerin yanına gitmek saçmalık kendinr saygısızlık başta. Ama insanlardan tamamen uzaklasman yanlış olmuş. Yinede etrafı gözlemleyip senin sevebileceğin biri var mı diye çaktırmadan incele. İllaki çıkacaktır ve kafa yapina uygun kisiyi bulunca git bi selam ver devami gelir illaki
Soran+1 yılİşte yok mu kafa dengi
Soran+1 yılOlsun ya bekarlarla sohbet et onlar ortama katar seni
Soran+1 yılHahahhaha olsun beee toplu etkinlik falanda mi yok sjsjn ne iş yapıyorsun
Soran+1 yılEski şehrinden kankinde mi yok bi ara hal hatır sor
Soran+1 yılboş ver o zaman orayi karıştırmayalım dnndn neyse zamanla bulursun ya sadece daha güler yüzlü ve daha insancıl ol insanlara karşı gerisi gelir
- +1 yıl
Normalde çok sosyal biriyimdir. Cok nadir zamanlarda yalnız kalmışımdır. Ancak şu an yabancı bir şehirde bilmediğim insanlar arasındayım belki bi yolunu bulur bi insanla tanışırım belki duvarlarımı yıkar bi kıza şans veririm ancak var olduğum kabuktan hiç çıkmakta istemiyorum bu sebepten biri gelsin ve beni burdan çıkartsın istiyorum
Soran+1 yılDur bakalım zaman ne gösterecek birinin gelmesini bekleyince hayal kırıklığı oluyor ama (tecrübeyle sabit) yinede belli olmaz hayat bu nerden kimin çıkacağını bilemezsin sabret
Soran+1 yılAhhaha bende ders verir gibi söylemedim bildiğini biliyorum dndn
Soran+1 yılEvde ayna varsa sen kendine söyle bide tokat tabi sjsn
Soran+1 yılYok ya ayna işe yarıyor bu konuda
Soran+1 yılKac kere hemde ahahah bol motivasyonlu djdjj
Soran+1 yılVar da Allahla benim aramda kalsın belki olur djjd
Soran+1 yılSaklamak degilde söylesem hâşâ İsyan olmasın diye. Sadece sabır diyorum olacak olacak sjjsjs
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılSanmam öyle bir şey değil tam ama yinede sanmam shshh Belirsizlik üzüyor insanı dimi
- +1 yıl
Ben kendi acımdan söyliyeyim eğer birini seviyorsam onuna beni sevdiğinden eminsem aramıza ne girerse girsin ondan vazgeçmem 3 günlük dünyada yaşanılan ufak tefek olaylar yüzünden mutluluğumdan aşkımdan vazgeçmem bence her seven kişi böyle olmalı tüm derler tasalar bi kenara bırakılmalı seven sevdiği ile olmalo
Soran+1 yılBende aynıyım knk karşılıklı aşık olsam bende bırakmam ama karşılıklı bi durum yok yani kısaca beni seveni ben sevemiyorum benim sevdiğim beni sevmiyor ya da benim sevdiğimin beni sevip sevmediğini bilmiyorum
Soran+1 yılDuyguyu kenara bıraksam şimdiye kadar beni sevenlerle birlikte olmuş yoluma bakmıştım ama mantıklı gelsede sevemiyorum bazılarını ben hem sevilmek hemde o kişiyi sevmek istiyorum karşılıklı tabiki güven ve mantıkta olmali ama ikisi aynı anda hiç olmadı olduysada haberim yok ya sevildim ya sevdim maalesef
Soran+1 yılKarşılıklı aşkı merak ediyorum
Soran+1 yılYok ya ben aşk istiyorum ama ayni zamanda sadakat güven. Yani evet bi süre sonra o ilk heyecan kalmıyor ama sonra aradaki sevgi saygı ve sadakat ve de güven ilerletiyor vu da güzel değil mi
Soran+1 yılNeyse dur olacak olacak ben inanıyorum sjjs🤫
Soran+1 yılHahahhaha olsunda tam altın takmasanda olur djsj bu arada aşağıda uzun yorum yapan biri var yazdığını anladin mi
Soran+1 yılBi baksana
Soran+1 yılBanada az biraz öyle geldi birazda kendini suçlamış gibi geldi tam anlayamadim. Anlayamadim diye bana kızmış snjs
Soran+1 yılYok zaten bisey yazmamış kaldı öyle bende yazmam ddjks
Soran+1 yılOlabilir boş ver dalga geçme ya djjs üzülüyorum böylelerine hemde başına gelebilir diye
Soran+1 yılOnların umrunda olmuyor genelde
Soran+1 yılAllah korusun ya iyiler var ben inanıyorum. Ayet var. İyi kadınlar iyi erkeklere, iyi erkekler iyi kadınlara, kötü erkekler kötü kadınlara, kötü kadınlar kötü erkeklere diye o yüzden Allaha güveniyorum gerisi önemli değil kim ne yaşarsa yaşasın benim hayatin Allahin elinde o yüzden bol dua
Soran+1 yılHerkes inandığını yaşar inanmazsan inandığını olumsuz düşünceler gelir hep önüne diye düşünüyorum ama bu benim hayat felsefem. Allaha güveniyorum O ol derse hemen oluverir. Aldatmalar oluyo bu hi gerçek tabiki ama sende yasayacaksin diye birsey yok sadece dua etmemiz ve kendimizi temiz tutmamiz gerek ona rağmen oluyorsada yapacak birsey yok ama neden kötüyü düşünüp kötüyü çağıralım ki iyi düşünelim iyi olsun
- +1 yıl
Ya benim gözümde insan kendine bile güvenmemesi gerekiyor ben. Arkadaşlarıma bile derdim bana güvenmeyin diye insan istediği kadar iyi biri olsun istediği kadar sadık olsun insan herzaman insandır. Bide sen niye iyilik meleği gibisin ya senin benşm gelecekteki halim gibi olman gerekmiyormu 😅
Soran+1 yılYa bak konudan sapıyorsun. Zaten konuşmanın başında dedik ya insanlara güvenme diye. Yalnız mutlu olabilmeyide öğren diye. Ben Allaha güveniyorum. Ağzımdan çıkan her sözün dua olacağına inanıyorum o yüzden güzel konuşmaya çalışıyorum. İyilik meleği gibi değilim ki😂 ilerideki halini nasıl düşünüyorsun ki sjjs
Soran+1 yılSorgula zaten 😂
Soran+1 yılYav zaten 15 yaşına kadar çocuksun desek şimdi 21 sin 6 yıl olmuş daha yolun başındasın😅 bunada kızma da shsj
Soran+1 yılBazılarına hayat erken başlıyor olabilir ama cidden diyorum senin bu yaşların şu an çok kıymetli ve asla geri gelmeyecek o yüzden böyle depresif değilde güzel hatırladığın yıllar olarak geçmesini sağla. Sonra zaman çok çabuk geçiyor
Soran+1 yılAnladım zaten öyle olmadığını ya sadece güzel geçir yıllarını diyorum mutlu ol💮 neyse bakalım hem geç oldu hemde baya konuşmuşuz az sonra bug a girecek sohbet memnun oldum umarım çok mutlu olursun güzel arkadaşlıklar edinirsin istedigin her sey en güzel haliyle olur ve huzuru bulursun 💐 kendine iyi bak iyi geceler
Soran+1 yılUmarım yaa en kısa zamanda insAllah ben teşekkür ederim güzeldi 😊
Soran+1 yılGitmesemde bi zamandan sonra sohbet bug a giriyor o zaman hoşçakal da yazamazdim 😉 sen kalbini temiz tut eminim güzel insanlar çıkacaktır karşına ben inanıyorum sende inan hadi Allaha emanet ol
Soran+1 yıl😂💐🪻🌺🌷
Soran+1 yılAhahha bulursun bulursun yine hadi kaçtım ben sjsj
Soran+1 yılBen burdan kimseyle arkadaş olmamaya yemin ettim dhsn
Soran+1 yılAhahhah yok yav valla söz verdim kendime bozamam sjjsjs bak ders 1 kendine ihanet etme ahahhahah
Soran+1 yılAhahhaha ulmez😂😂 sözümde durmam lazim sjsjsn hem reelde bul arkadaş burada kimseyd güven olmaz sjjs
Soran+1 yılHahahah zaten anonimim sjsjsj ama 100 mesajdı galiba 100 mesajdan sonra yazamiyoruz bunu bil yani kaldi 10 sjjsj ben degil sistem böyle haha
Soran+1 yılYav kendime sözüm var daa jsjsj
Soran+1 yılBeni boş ver 2 dk da benle sohbeti yakaladiysan normaldede hemen yakalarsin unut beni😂😂 memnun oldum gerçekten bak çok iyi bak kendine iyi insanlarla tanış hep😊
- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
u +1 yılİyileşemedim. Iyileşsem ne güzel olurdu.
02 Yorumla
Soran+1 yılRabbim şifa versin en kısa zamanda insAllah 🌺
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Çok naziksiniz.
+1 yılFenerin şampiyonluğu :(
02 Yorumla
Soran+1 yılZor değil imkansız sjsj
- +1 yıl
😥😥
+1 yılMutlu olamıyorum bir türlü.
00 Yorumla
+1 yılOlmayan sevgili 🤣🤣
04 Yorumla
Soran+1 yılBirbirini gösteren spiderman 👉🏻👈🏻 djdjjs
- +1 yıl
Anlamadım 😀
Soran+1 yılYani herkes aynı dertten muzdarip
- +1 yıl
He hahaha evet
+1 yılAşk denilebilir ilk aşk
04 Yorumla
Soran+1 yılAşık mı olmadın hiç yani
- +1 yıl
Oldum olmadi işte
Soran+1 yılNasip yaa hayırlısı olsun
- +1 yıl
Öyle ama yapacak bişey yok
+1 yılBir zamanlar vardı
00 Yorumla
+1 yılBazı hobilerim
00 Yorumla
+1 yılUyku sorunu
00 Yorumla
+1 yılKız arkadaş yokluğu
00 Yorumla
+1 yılHersey
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVardır olmamasinin bi sebebi rabbim verir sabrını.
04 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum ama neden sabırsız insanoğlu
Cevap sahibi+1 yılNe geliyorsa sabirsizliktan sükürsüzlükten kişkancaliktan gelmiyor mu zaten
Soran+1 yılÖyle ama buda sınav demekki
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle öyle sınav. o degil. ben seni niye merak ettim şimdi
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiçbir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınların ıslahı...
00 YorumlaSevgili ve seks
013 Yorumla
Soran+1 yılYuh bu yaşta mı
Soran+1 yılBen bu yasta sevgilin olmamasını degil diger durumu istemene yuh dedim dhdj
Soran+1 yılİnançlı biri değil misin?
+1 yılAşık oldum
00 Yorumla
+1 yılOlgun kadınla ilişki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası