Teşekkürler🙏
Şu an ihtiyacınız olan şey ne?
Teşekkürler🙏

Amerikalı psikoloji profesörü Abraham Maslow, insanoğlunun ihtiyaçlarını beş ana grupta toplamış. Bu gruplandırmada en temel ihtiyaçların fizyolojik ihtiyaçlar olduğunu belirtmiştir. Yemek, içmek, uyumak, dinlenmek, cinsellik, giyinmek gibi ihtiyaçlar, fizyolojik ihtiyaçlara giriyor. Bir üst basamakta güvenlik ihtiyacı yer alıyor. Burada güvenlikten kastedilen, kişinin hem fizyolojik hem de psikolojik olarak kendini güvende hissetmesi durumu; can güvenliği, mal güvenliği, aile güvenliği gibi. Üçüncü adımda yer alan ihtiyaç, aitlik ihtiyacı ya da ait olma ihtiyacı. Buna göre birey, bir gruba ait olmaya, kabul görmeye, sevilmeye, sevmeye, yardım etmeye ve yardım görmeye ihtiyaç duyuyor. Dördüncü basamak olan saygınlık/saygı ihtiyacı, saygı görmeyi, başarılı olmayı, takdir edilmeyi, fark edilmeyi, kendine saygı duymayı ve özgüveni içeriyor. İhtiyaçlar hiyerarşisinin en üst noktasında ise kendini gerçekleştirme ihtiyacı yer alıyor. İdeallerine ulaşmak, yeteneklerini sergilemek, yaratıcı olmak, kendini ifade edebilmek, bilgi sahibi olmak, anlamak, anlaşılmak, bu ihtiyaç grubunun içine giriyor.
Kesinlikle para 👍🏻 daha sonra her şey arkasında gelir.
Sevdiğim birisi olsaydı göğsünde huzurla uyumak derdim
her zaman sevgi çünkü çoğu şeyi tek başına bir şekilde elde edebilirsin ama sevgi? kendini sev filan demesin kimse bir başkasının seni sevmesi bambaşka bir duygu
Cevap
21Cevap
Sadece doya doya sarılmak..
Biraz sessizlik ve huzur. Başka bir şeye ihtiyacım yok.
Yukardaki seçeneklerin hepsi tek yapıldığında sadece anlık mutlu eder.
Sevdiğin birisi yanında olunca tatilde iyi gelir parada beraber uyumakta yemek yemekte yapmakta.
Onunda beni sevmesi hatta asik olmasi ben asigim sanirim cunku ://
Evimi temizleyip yemek yapacak bi insan evladına ihtivar şu an hastayım
Beni rahatsiz eden, yoran, yipratan bu dusunceden kurtulmaya ihtiyacim var.
Kadınların cevaplarına bakar mısınız 😂😏 Gold diggerlık bunların genetiğinde var mq hepsi para demiş ya da ilgili şey 👏
önce biraz para borçları hallettikten sonra da tatill
Tatil
Para olmadan hiçbir şey olmuyor maalesef ki...
Bir şey’e var ihtiyacım ama tam bende bilmiyorum neye var😂
Hiç etkisi geçmeyen bir ağrı kesici,
Şu anda uyumak
Sevmek ve sevilmek 🎈
Sevgi hayatımda olmayan şey
Yanlız lık iyidir
İş Kafa dağıtmak için
şu an para diyorum 😄
Hepsine ihtiyacım var
Sanırım sevgi ve sevilmeyi hak eden birine.
Birkaç saat uyumak..
Güzel kahvaltı yapsam hiç fena olmaz
Para ve huzur
Para sevgi seyahat bakım
Sımsıkı sarılmak
Para
A şıkkı
Sadece para
Uyumak sanırım
Hic biri
Para lazım
Nefes