Bugün doğum günüm. Bana bu günü gerek hediyeleri ile gerek sözleri ile gerçekten yanımda olduğunu hissettirdi bir cok kisi. Peki günümü özel hissettirmeyenlere ne yapmalıyım. Hayatımdan çıkarmalı mıydım?
Hayatınız da olan herkesin gününü özel hissettiriyor musunuz? Hediye alıyor ve mutlaka arıyor musunuz? 33 yaşınız kutlu olsun (buradaki yaşınız doğru ise) güzel günler ve yıllar geçirmenizi dilerim.
Ancak yaş aldıkça huylarımız da güzelleşmeli diye düşünüyorum. Olabilir unutulur, ya da herkes doğum günlerine aynı önemi vermiyor olabilir. Bu konular da anlayışlı olmak lazım. Yaş ilerdikçe silmek için insanları daha geçerli nedenlerimiz olmalı, yoksa ergenlikten çıkamayız. Size kötülüğü olmayan insanları silmek kolayınıza gelmesin, iyi insanlar ise özlerinde.
Sizin anlattığınız gibi o kadar çok olgun anlayışlı ve hoşgörülü olmuşum ki (faydadan çok zararı gördüm) şu noktadan sonra birazda olgun dediğiniz kavramlari askıya almak ve kendim için yaşamak istiyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim. Umarım hayat bu duruşunuzu ödüllendirir