Peki bu tipe uymaya çalışıyor musunuz yoksa bana ne ben kendim gibiyim mi diyorsunuz?

Peki bu tipe uymaya çalışıyor musunuz yoksa bana ne ben kendim gibiyim mi diyorsunuz?
Bu soruyu belirli bir kalıba sokamayız. Kaslı erkekten hoşlanan kadında var, hafif göbekli erkekten hoşlanan kadında var.
Kadınlar gözümde ikiye ayrılır. Her erkeğin ilgisine müptela olan ve sadece benimsediği erkeğin ilgisini seven
Kadın var kadın var.. herkes aynı değildir..
birinci kadınlar serseri tipleri severler.. mesela sert kaba erkek tercih ederler.. aldatsa bile küfür etse bile peşinden koşarlar ter kedilince de eski sevgiliyi döndürmek için her şeyi yaparlar. genelde tipe göre seçeler
ikinci kadınlarsa daha çok zekaya bakar.. karaktere bakar kültüre bakar. bunun gibi evlilik de önemli olan güven sadakat sevgi gibi konulara değer veren erkeği seçerler
Saçma sapan insanlardan hoşlanıyor bir çoğu 😀
hii
Doğru değil mi 😐
Tehlikeli
Cazırt 😃
Kes fkfkmg
👰🏼♂️
değişir bazı kadınlar gerçekten serseriden hoşlanır bu da aile evinde değer görmediklerilerinden kaynaklanıyor.. bazıları sadece paradan hoşlanıyor bunun için kendilerinden 20 yaş büyük biriyle olabilirler ama ortada aşk yok… bazıları da cidden efendi nazik insan arıyor ama o erkekler azalıyor….
Cevap
18Cevap
Ben bir duruşu olan sakallı uzun boylu ve baskın karakterli erkeği severim başkasının ne sevdiği beni ilgilendirmez 😂
Kadınların ne tür hoşlandığını öğrenince ben Kadınları bilmem
Zeka, merhamet diyesim geliyor
Kadınların çoğunda hipergami (kendinden üstün olanla eşleşme) ve güce tapma vardır. Erkek kadına göre maddi ve manevi olarak daha güçlü olmalıdır ki kadın kendini güvende hissetsin. 21. yüzyılda bile, ilkel çağlardan, mağara devrinden gelen, evrimsel süreç içinde bilinçaltı kodlarımıza işlenmiş olan bu tutum geçerlidir, kadınların erkeklerle eşit şartlarda çalışıyor olmalarına rağmen.
Erkekler şu an da daha çok hanzo odun erkeklere çok şans veriyorlar ha bir de cebinde parası olan erkeğe, aşık olup seven erkeklere ise kalbini kırıp geri veriyorlar bu kadar basit
Bedensel engelliyim ama felç değilim tipsiz birisi de değilim bu kızların tam olarak ne istediği belli değil ne yazık ki
Ben beni seven beni ben olduğum icin seven birisini isterim ne amacı cinsellik olsun ne güzellik fizik olsun karakteri yerinde olsun yani romantik birisi olsun isterdim tipi sadece gözume hitap etsin yani yakışıklı olmasada olur normal olsun ki öyle bir beklentim de asla yok benimle vakit geçirmeyi hic bir şeye değişmeyen bebeği gibi seven ilgi veren tabikide aynısını ben ona böyle isterdim umarım bir gün bir birimizi buluruz onunla ilk sevgilimi ssffsfs.✨️🤗
İlgiyi esirgemeyen, baskıcı ama kontrol edilebilir erkeklerden hoşlanırlar.
Kadınların beklentisine göre değişiyor bu konu.
Başkalarinin seni begencegi tipi bulup ona göre şekil almaya çalışmak acizliktie mutluluk da getirmez. Kendi olmak istediğin kisiyi belirleyip bulursun her satıcının bir alıcısı olur ve öyle mutlu olursun
Her insan farklı ve değerli ilk önce bunu bilelim.. ilk önce temiz olması ve kendine yakışan bir normal giysi. İlla marka olması gerekmiyor...
Parası olan götürüyor yalan söylüyor aldatıyor hepsini yutuyorlar her hafta canlı örnek sunarım
Kadınlar genelde hayatını mahfetme potansiyeli olan erkeklerden hoşlanıyo sonrada buraya gelip ağlıyolar bence 🤔
Nerede bir it kopuk var, mıknatıs gibi çekip buluyorsunuz öylesini
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında garı seviyorum ben
...
Kadınlar da bence Hakkı Bulut kıvamında yağız Anadolu yiğidi seviyorlar 😛
Milyonlarca erkeğin merak ettiği halde umursamaz davrandığı altın sorun.
Ben kimse için kalıba girmem kımse de benım ıcın gırmesın.. Yapaylıktan nefret ederim.
Soğukkanlı , kimseye yüz vermeyen , ilginin peşinden koşmayan , esmer , güzel kokulu 😌
Paralı ve %30 öküzlük derecesi olan erkekleri seviyorlar.
Kadınlarin ne işi var erkeklerle erkekle uğraşilmaz
Her kadının beklentisi farklı olsa da kendisini değerli hissettiren ve şüphe duymadığı insanı hayatında ister..
onu bilmiyorum ama benim için sıcak ve seksi giyinenler çekici.
Abi ben tuhaf bir insanım göbekli erkek seviyorum
Uzun boylu esmer yakışıklı sportif
Güven veren doğal yapısı..
ne türümkü ben o türden işte
Herkesin vardir bi hayali elbette
Türünü bilmediği erkeklerden.
Dengeli olması kafi
Cüzdanı dolu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?