Bad boy, şöyle işsiz güçsüz serseri tipler daha revaçta diye düşünüyorum. Görsele göre ben elendim 😂 sicilim pırıl pırıl, meslek gereği hiç bir adli suça karışmamam gerek :)
bir kere bad boy tipler belalı olmaz belalı tipler anca kenar mahalle kekolaridir bad boy erkek havalı cool olur baba parası yiyen erkeklerdir etraflarında çok kız olur ama dönüp herkese yüz vermezler nerde güzel kız gördü orda biter ama bir anda sünmez kıza inceden inceden tavlar kendine özgü bir havası vardır asla öyle kavga çıkarayım mevzu yaratayim derdinde değildir kendi havası yeter onlara
Valla üzüldüğüm de üzülen merhametli ve yerine göre olmasını bilsin de bad de olur honey de olur😂😂😂 sonuçta her bad boy hayallerdeki gibi olmuyor ki kızlar 🙃 hem kimseyi umursamıycak kadar kötü çocuk olup hem de sizi umursayacak kadar sevgi dolu olması genelde diziler de falan olur. Kimseyi takmayacak bir kalbe sahipse beni de takmaz. Sohbetimi vs beğendiğinden isteyebilir beni ama merhametli olmayacaksa her şartta kalıp savaşmayacaksa eğlencesine sevgili olsam bile ömürlük olamaz.
Bence onlar popüler kültür zırvası. Her kadın evine döndüğünde günün tüm negatifliğini üzerinden atabileceği anlayışlı birini ister. Belalı olma işleri falan biraz sıkıntılı, o işin macera arayanlar boyutu. Neden kanunlara karşı gelen ve sürekli tersleyen biriyle hayatımı geçirmek isteyeyim ki garip.
Bad boy tipler değilde hakkını yedirmeyecek pısırık olmayacak bence tipi önemli değil yanıma yakışsın yeter bide sevgisini belli eden insan modelleri iyi bence :D