Kekoydum
Keko Değildim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben liseyi 1980'lerde okudum. O zaman tarz diye bir şey yoktu. Adına ister sefillik dersin, ister yoksulluk ister kekoluk. Herks aynı şeyleri giyerdi. Marka giyim dediğinde İGS ve Vakko vardı, onlar da zenginlere hitap ederdi.
Dayı en güzel zamanlar da siz yasadiniz biz bktan bi hayata sahibiz gençler olarak
Cevap
25Cevap
Hayır keko değildim.
Etrafım hep keko, kavgacı asarım keserim tiplerle doluydu ama hiçbir zaman keko olamadım, mayamda yok ben hep ortamın örnek temiz çocuğuydum :d
Ya da onların bildikleriyle... falan AHJADFJLAKSDFJLKSADFSA
Keko, kurtce ağabey anlamina gelir. maalesef irkci yanasimlar sonucu Keko, Kro ve benzeri kelimelerini, dilimizde cok farkli asagiliyici, hakaret icerici anlamlarda kullanmaya baslamisiz. Bu kullanimlar, bizim ya ne kadar irkci ya da ne kadar cahil oldugumuzun gostergesinden ote birsey degildir.
Hiç değildim 😂 Lisede hocalar müdür dahil herkes tüm öğrenciler o kadar kekoydu ki🤮 ben ve 3 5 kişi siyahın içindeki beyaz gibi parlıyoduk😂😂
Değildim, o zaman da elit, kibar, naif, güzel, dikkat çeken, tatlı biriydim
Emoyduk ya ne kadar canım ama tam emo değil 🤣🤣🤣 bizim kızlar ütü yapardı saçlara
yok değildim zaten 3 5 arkadaşım vardı öyle otururduk
Güzel
Ne canısı beee.. Acaip tarzdık.. Okulun en güzel kızı bendeydi
Hayır sessiz sakin sıramdan kalkmayan kimseyle konuşmayan teneffüslere bile çıkmayan biriydim
Hayır değildim..
Çok tutanağım var ama keko değilim böyle bi tip olmak mükemmel bişi hem istediğiniz yasayi cigniyonuz hemde bunları milletin gözüne sokan keko kitlesinden değilsiniz
Neden mi bu seçenek allah keko olmaktan korusun daha ne diyim
Her liseli keko olmaz semte yere yurda göre değişir
Hâlâ lisedeyim ben
Son sınıf
Evet
Değildim öylesinden de uzak dururdum😂
Değildim tabiiki jsjsjaj
Kendi halimde bir prensestim. Hala öyleyim.
Hayır değildim çok sakin biriydim
Hani o kızların sevdiği tip varya o bendim.
Yok lisede sınıfın reisiydim😉
Bir sürü tutanağım var ama hiç öyle biri değilim
Parmakla gösterileniydim :D
Elit
Sizin gibi İzmirliye kekoluk yakışmaz tabi Meslekte okumadıysan
Anadolu da okudum
ben hala kekoyum
Arabesk rap dinliyorsundur
Keko ne yaa
Serseri
Eegildim
Tam tersiydim 😅