İstediğini alamayınca hemen başka buluyor bazı şahsiyetler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenim çok garip bir şey var şaka gibi ama ne alaka diceksiniz ama şu var benim hayatım da evet hep kötü şeyler yaşadım ama sonuna geldik hayatın demek ki ben öyle düşünüyorum inşallah sonunda kızla karşılaşmam malum hep eskilerle sınanıyorum hem kız hem erkek bu kadar benzer onu yeni anladım ve garip olan ikisiyle sınandım daha çok ikisi de mavi gözlü kumral galiba çünkü menfaat çıkarı için bir gece yatmak için insanlar arıyorlar ve maalesef içinde ukte kalmış nasıl beraber olamadık kafası pislikler de
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAdam akıllı olmak nedir senin için mesela? Bana göre normal kadın sayısı erkekten çok az...
Çok basit bir örnek vereceğim sana ama önce ön yargılarını ve egonu kenara bırakarak okuyabileceksen oku! Sabah sabah gerilmek istemiyorum...
Bir çok insanla tanışma fırsatım oldu sanal ya da reel fark etmez sayısız insan tanıdım çok fazla kadın da vardı bunların arasında ( flört , sevgili olmak zorunda değil!!)
ve genel olarak gördüğüm neydi biliyor musun?
Erkekler sevdiğin de dümdüz olabiliyordu ama
Bir kadın her şeyi tam olarak bulsa bile hep yanlışa meyilliydi...
Daha komik olan da ne biliyor musun kadınların zor pozları😄
3/5 gün de gelinen noktalar, verilen tavizler, çizgilerinin olmadığına ve çizgilerini libidolarının yönettiğine yemin bile edebilirim... Ama kanıtlayamazsın bunu çünkü bir çoğu kabul etmekten aciz.
Bana tuhaf gelmiştir kimle konuşsam ve biraz izin versem ki genelde vermem 3/5 günde her şeyini sana verebilecek kadar basit olmamalı bir insan bu kadar kolay elde edilen kadınları mı eleştirelim,
yoksa
Amacı sadece o sıradan basit ucuz kadını elde edip, cinsel ihtiyaçlarını gideren erkekleri mi 🙂 akıl var mantık var en azından bir tarafta bir amaç var o amaca göre hareket ediyor ve ne olduğunu da net gösteriyor...
( Doğru olduğunu savunmuyorum!!)
Eskiden de senin bu dediklerin şimdi iki tarafında birbirine sözü yok olmamalı da !!
Bence bütün cazibesini kaybetme noktasına kadar geldi Gerçek bir kadının eksiğini görüyoruz.
Göçmen kuşlar misali, zorluk görünce göç etmekten ve biraz sıcaklık görünce yuva kurmaktan vazgeçin!!
Kimseyi eleştiri değil bu yazdıklarım herkes yanlış ama herkes doğru peşinde! Buna kızıyorum.
Artık sözlerin altına dip not iliştireceğim, parantezler açacağım, O kadar düz o kadar sığ bir bakış açısına denk geldik mi bir aptalc tepkiye daha tahammülüm kalmadı...
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYalnız genellemeye vurursan birçok tepki alırsın. -ki almışsın da...
Şimdi sizin açınızdan bakmak istiyorum olaya, zira erkekler sonuç odaklı; kadınlar detaycı.
Erkek ısrar etmezse; sevmiyordu zaten diyorsunuz. ( Haklısınız )
Erkek ısrar ederse; sapık, takıntılı diyorsunuz ( gene haklısınız )
Biraz da erkeğin açısından bakalım:
Erkek ısrar edersem elde ederim naz yapıyor sonuçta der.
Erkek ısrar etmezsem zoru oynadığım için kadın beni diğer erkeklerden ayırır der.
Ha istisnalar var mıdır? Tabii ki vardır.
Bazıları engel yememek için ısrar etmez,
Bazıları sapık durumuna düşmemek için ısrar etmez
Bazıları gururunu ön planda tuttuğu için ısrar etmez.
Diğer açıdan ise:
Bazıları aşk mücadele etmektir kafasında olduğu için ısrar eder
Bazıları bir iki deneme yapayım da hemen vazgeçti demesin diye ısrar eder..
...
Bu konu çok uzun be... O yüzden genellemeye vurmak doğru değil çünkü görüldüğü üzere basit bir konudan bile bir sürü kafa ve karakter yapısı ortaya çıkıyor.
Sen, kafanda soru işareti kalsın istemiyorsan boş ver. Gündelik hayatına devam et. Düşünme böyle şeyleri.
10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAdam akıllı kimseler hala var fakat bence biz göremiyoruz ya da onlar kendini göstermeyi tercih etmiyor. Aslında iyi erkeklerde var geneli böyle değil fakat bazı erkekler rahatlığına çok düşkün oluyor ya da ailesinin büyütme tarzı rahatlığa yönelik olduğu için istediklerini alamayınca kolaya kaçıyorlar ve gidiyorlar
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
70Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen de şahsiyetlisini bul madem
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yılAdam akıllı insanlar her zaman vardır
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u +1 yılKalmdılar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle haklısın artık herkes her şeyi çabuk tüketiyor hemen vazgeçiyor
Herkes tamamen kendisine odaklı yaşıyor kendi duygusuna odaklanıyor karşıdakine değer vermiyor aslında
Değer değer vermediği için de bu kişiden vazgeçmek bazı şeyleri tüketmek çok kolay çok basit oluyor
Dünkü olarak da şöyle bir durumdayız gerçekten seven insan da bu dönemde çok anlaşılmıyor veya yanlış anlaşılabilir
Doğru ve yanlış yer değiştirmiş durumda13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel yorumun için
Cevap sahibi+1 yılBen teşekkür ederim
Çok zarifsin
Soran+1 yılTeveccühünüz
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet aynen böyleler canım. bak şu aşağıda takdir ettim dediğin bi arkadaş var mesela, güya başta seni desteklemiş di mi. ama sen bu erkek milletinin burada böyle sana şov yapmasına bakma bacım bu burak denen aşağıda yorum yazan arkadaşın benimle konuştuklarını bi bilsen.. sadece bel altına kafası çalışan biri. bi de 30üstü kontrol edebilir demiş. kendisi 36 yaşında ama akla sadece şeyine çalışıyor. bana neler teklif etti neler yaptı. eli şeyinde geziyor resmen. o yüzden bunların allah nasıl biliyosa öyle yapsın. hem duygularıyla oynuyorlar insanın hem de kullanmak istiyorlar üstelik senin değer vermene de bakmıyolar. sevmek değer vermek beş para etmiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklı konuşmuşsun ki
+1 yılYani sen istemediğin halde 10 kere 20 kere zorlaması onu adam akıllı değil sapık etmez mi zaten? Doğru olan karşılık bulmayınca başkasına gitmesi değil mi ben mi yanlış biliyorum? biri beni aydınlatsın.
00 Yorumlailişkiler çıkardan ibarettir ve bir kişi kadın erkek farketmeksizin bir kişi istediğini alamayınca neden başkasını bulmayıp seninle vakit kaybetsin nesiniz adriana lima mı prenses leonor mu hayırdır?
00 YorumlaMaalesef haklısın gerçekten seven erkeklerin karşısına da bu erkeklerde ki karaktersizliğe sahip kızlar çıkıyor. Cinsiyete tabi bir şey değil ya seven kaybeder hep. Değer veren değer görmez.
07 Yorumla
Soran+1 yılDoğru düzgün görüş yazan birileri de varmış
teşekkürler
Soran+1 yılHayatta hiçbir şey amacına uygun kullanılmıyor :D
Soran+1 yılDoğru tespit :D
Soran+1 yılOkey :)
Genelleme yapmamakla birlikte yaşam tarzlarını bu yönde seçmiş kişiler var.
Böyleleriyle uğraşmaktansa kendi halinde takılmanı tavsiye ederim.
16 Yorumla
+1 yılBana göre doğru olan bu Peşimden koşsun saçmalıklarına artık son yetti artık bir işe de yaramıyor. Uğraştığınla kalıyorsun beyler bozmayın devam edin bu yanlış değil
00 Yorumla
+1 yılWalla siz böyle giderseniz kalan o son elamanı yani beni de o pç erkekler kervanına katacaksınız bak zor duruyorum karı
ALKJKSŞDŞKLSAŞKFSAKŞLFSA
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 584 cevap paylaştı. Valla kadını erkeği yok. Bu zamanda iki taraf da birbirinden beter. Allah önümüze düzgün insanlar çıkartsın.
00 Yorumla
+1 yılherkes mektup okumak istiyor yazmak değil, kimse çabalamıyor birisi için alışmışlar armut piş ağzıma düş, bu devirde bekar kalmak çok daha mantıklı
00 Yorumla
+1 yılBende anlamıyorum. Ben birine sevdalanınca, karşılıksız dahi olsa, uzun bir süre kimseyle muhattap dahi olamıyorum
00 Yorumla
+1 yılHepsi ruh hastası neden sohbet etme ihtiyacı hissediyorsun boş ver
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısın ki
+1 yılİstedigini almak isteyenle muhattap olma tek sebep o ise
016 Yorumla
Soran+1 yılTek sebep o
- +1 yıl
Arkana bakma eskorta git de
Soran+1 yılMükemmel cevap
- +1 yıl
Bu ama
Soran+1 yılTakdir ettim
- +1 yıl
Takdir etmen için degil olması gereken bu hayvan degiliz yat yere , yat yere
Soran+1 yılMaalesef hayvandan beter durumdayız
- +1 yıl
Genel konuşmayalım yalnız şunu anla erkek testesteron diye bir baş belası ile yaşıyor bunu kontrol etmeyi ögrenen kesim 30 yaş üstü dikkate al
Soran+1 yılBunlar hep bahane
- +1 yıl
Gercek senin hiçbirzaman anlayamacagın bilimsel bir netlik
Soran+1 yılHer önüne gelen kıza yazıl
- +1 yıl
Özür dilerim herseyi popondan anlama
Soran+1 yılTamam kendini bu kadar belli etme
- +1 yıl
Neyi belli edicem yaşadıgının özeti bu biraz zeka
Soran+1 yılZekanın hepsi sende toplanmış belli
- +1 yıl
T. ederim sana kolay gelsin
Doğru olanı dokuz köyden kovarlar altarnatif çok maalesef
02 Yorumla
Soran+1 yılBy by o zman
N'apsınlar, ısrarcı olup yıllarca peşine mi düşsünler müptezel
01 Yorumla
Soran+1 yılYok yawrum ilk önce karakterli olsunlar
+1 yılSeni ömrünün sonuna kadar bekleyecek hali yok ama dimi?
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 396 cevap paylaştı. E rasyonel değil mi? Sen istediğini alamadığında devam mı edersin ilişkine? Böyle saçmalıklar yapar mısın gerçekten?
00 Yorumla
+1 yılİstediğimizi verin. Siz kendi istediğinizi alacaksınız ama biz almayacağız.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sizin seçimleriniz yanlış diye herkesi aynı kefeye koymak ne kadar doğru sizce?
00 Yorumla
+1 yılbizleri sizler delirttiniz bu haldeysek siz kadınların eseriyiz
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Deli gibi kıskandığından dem vurup aldatan kişiler kadın akıllı olmayınca biz öyle demiyoruz ama.
00 Yorumla
+1 yılŞimdiki adamlar akılsız akıllılar da adam değil yapacak pek bir şey yok 😅
00 YorumlaErkeğe istediğini vermeyerek kapıda köle etme devri bitmiştir. :D :D :D
00 Yorumla
+1 yılTek derdi o olanlar ne diye zaman ve enerji harcasın ki
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEh insanlar hak ettiği aşkı yaşar diye bir söz var.
00 Yorumla maalesef haklisin , gercek adamlar da bos bos duruyor kimse onlara deger vermiyor
00 YorumlaValla dusuncek baska seylerim var o yuzden kimseyle konusmak icimden gelmio
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yapsınlar arkandan ağıt mı yaksınlar? Sonuçta dünyadaki tek kız sen değilsin kim kimin ne verebildiğine bakıyor artık, veremiyorsa başkasına gidiyor
(Vermekten kastım o manada değil)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Git reelden birisini bul. Buradakilerden pek sağlıklı dostluklar kuramazsın
00 Yorumla
+1 yıl5 dakika konuştuğun birinin ömrü boyunca seni beklemesi tuhaf olur
23 Yorumla- +1 yıl
@Beyzaliche yani
Soran+1 yılBeni beklemesin karakterli olsun.
- +1 yıl
O kadar çabuk kapılanlar var mı ya😅
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden her kiz kendini dev aynada goruyor egolular hep bu kadinlar neden boyle?
00 Yorumla
+1 yılTek erkekler için geçerli değil yalnız senin söylediğin gibi kızlarda var.
00 Yorumlasenin keyfe gelmeni bekleyecek halleri yok
01 Yorumla
Soran+1 yılBeklemeyene by by
Yani karşılıklı ne istendiğine bağlı
014 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik?
- +1 yıl
Aklıma ilk gelen bu değildi ama madem cinsellikten örnek verdin eğer bahsettiğin erkekler burdan konuştuklarınsa yüzde 90ı zaten aha kadın dur yazam diyr ağzının suyu akan tipler belli bir kesimde oturup sohbet edebileceğin bir şeyler yapabileceğin bi kesim onlarda çok öyle her şeye atlamadıkları için ortalıkta gözükmüyoruz
Soran+1 yılBuradaki tipler hep aynı çıkarları için ruhlarını satarlar. aklına ilk gelen nedir merak ettim
Soran+1 yılAferin sana sen istisnası hshsh
Soran+1 yılDevam direnmeye shshs
Soran+1 yılBaşaracaksın shshsh
Soran+1 yılHösttt nereden komutanınım ben senin ashshs
Soran+1 yılRepliği bilmiyorum benim de uyku saatim geldi
vermiceksen bas git ;)
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadin akilli değilsen bulamazsın da :)
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAdam akıllı erkek dolu burası hanımefendi
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılKadın akıllı kimse kalmadı mı peki 😊
00 Yorumla her bulduğunuza düşmeyin
00 YorumlaHepsi öyle değildir.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞahsiyetsiz de sen doğrudan ajakskdkdldlf
00 Yorumla
+1 yılOnlar erkek değil şahsiyet değil onlar karaktersiz
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yıladam akıllı ama evliyim
00 Yorumla
+1 yılVarızda seçmene bağlı
00 Yorumla
+1 yılPeki sen ne istiyorsun.
00 Yorumla
+1 yılSenin takıldığın erkeklerde sorun olmasın
00 Yorumlainsan istediğine ulaşmak için çabalamaz mı?
00 Yorumla
+1 yılNe bekliyordun
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 588 cevap paylaştı. Düzgün birini bulmak zor valla bu devirde
05 Yorumla- +1 yıl
Siz düzgün olanı aramıyorsunuz ki
- +1 yıl
@Ahmetbenzz nasıl birini arıyormuşum
- +1 yıl
Nasıl birini arıyorsun yakışıklı belki zengin he çirkin olup zengin olanı da kabul edersin tabi şimdi hemen atlama ben karaktere inanıyorum diye çok duyduk o yalanları
- +1 yıl
@Ahmetbenzz o dediklerin karsıma cıktı ama karaktersiz oldukları için kestim konusmayı ,
- +1 yıl
Aga hiçbiriniz karaktere bakmıyonuz boşuna bakıyorum diyip de yemeyin bizi
+1 yılDemekki sana karekterlisi deng gelmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAkıllı erkek yok 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi dedin :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek tercih etmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsanaldan zaten ne alabilcegini dusunuyosa
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Keşke dediğiniz gibi erkekler böyle olsa.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılArayış içinde olanlara denk gelmişsin.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 894 cevap paylaştı. Ne istiyorlar ki
02 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik
+1 yılNapalım peki
01 Yorumla
Soran+1 yılGöbek at mesela
- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Adam akıllı kimse kalmadı mı? Bu erkekler neden böyleler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler