Hayatım boyunca travmalara maruz kaldım ve yüzüm hep gülüyordu. Fakat birden ciddileşmeye, şakalara gülmemeye hatta kendi yaptığım şakaları bile ciddiye almaya başladım. Anlamıyorum, neden bu kadar farklıyım ben? Sorunum mu var bilmiyorum. Gerekirse terapi psikolog gördüm fakat birşeyi değiştirmedi. Travmalar yüzünden desem travmalar varken neden gülüyordum o zaman? Eskiden tavana bakınca bile gülüyordum. Çok değiştim sanırım. Sorunum ne?
Kendimi tanıyamıyorum, artık eğlencenin içinde bile bir anlam arıyorum. Ve sinirim bozuluyor, ciddi olduğumda daha da mükemmelliyetçi oldum ve herkesten ciddi olmasını bekliyorum.
En komik kişinin yanında, en mükemmel komedyenin önünde bile gülmeyi başaramıyorum.
O kadar ciddiyim ki ağlayamıyorum bile. Sadece düz, duygusuz bir insan oldum artık. Çok mu ileri gittim? Bilmiyorum.
Terapistler bile canımı sıkmaya başladı.
Son zamanlarda bozukluklarım olduğunu keşfettim. Insomnia, duygudurum ve daha bir sürü bozukluk. Herkesin önünde bozuk biri gibiyim. Google asistan bile "hahaha" diyor ben bir robottan bile daha duygusuzum. Utanmaya başlanmıştım bu ciddi olma durumundan, artık utanamıyorum bile.
Kendimi tanıyamıyorum, artık eğlencenin içinde bile bir anlam arıyorum. Ve sinirim bozuluyor, ciddi olduğumda daha da mükemmelliyetçi oldum ve herkesten ciddi olmasını bekliyorum.
En komik kişinin yanında, en mükemmel komedyenin önünde bile gülmeyi başaramıyorum.
O kadar ciddiyim ki ağlayamıyorum bile. Sadece düz, duygusuz bir insan oldum artık. Çok mu ileri gittim? Bilmiyorum.
Terapistler bile canımı sıkmaya başladı.
Son zamanlarda bozukluklarım olduğunu keşfettim. Insomnia, duygudurum ve daha bir sürü bozukluk. Herkesin önünde bozuk biri gibiyim. Google asistan bile "hahaha" diyor ben bir robottan bile daha duygusuzum. Utanmaya başlanmıştım bu ciddi olma durumundan, artık utanamıyorum bile.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
karakterin öyledir
Ama önceden de bunun tam tersiydim hiç bireysel olmak istemezdim hatta bazenleri sınırları aştığım bile oldu. Bu garip
Yasadigin şeylerden olabilir artık alışmışsindir duygularını yaşamıyorsundur belkide
Yapacak bir şey yok çok düşünmeye gerek yok bazı konular hakkında gittiği yere kadar illa ki değişir
2 yıldır değişmesini bekliyorum bu yıl 2024 girdik 3 yıl oldu.
Bunları yazman bile duygunun var olduğunu gösteriyor seni kıran bişey var ve onu bul
Bulmaya çalışıyorum. Fakat sanırım fazla geciktim, pek bir işe yaramıyor bu çaba.
Hiç bişey için geç değildir ne zamandan beri gulemedigini düşün ya da seni güldüren şeyi mi kaybettin onu düşün