İyi geceler 🐼
Çay bir kültürdür ben çay kadınıyım Sen seversin sevmezsin beni ilgilendirmez ben çay severim dskdkdkddm
İyi geceler 🐼
Çay bir kültürdür ben çay kadınıyım Sen seversin sevmezsin beni ilgilendirmez ben çay severim dskdkdkddm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
KAhve seviyorum ben
Normalde kahveyi daha çok severim ama ne olduysa çaysız yapamıyorum
Alışınca bağımlılık yapıyor ya bende bir anda çay insanı oldum valla kdkdkd
İkisi de öyle 😅
@Aybuke6 ❤️
fazla söze gerek yok
Kesinlikleeee
Çay çin kültürüdür bize ordan gelmiştir 600 yıl önce bizim kültürümüz katıklı ayrandır
Kahve insanıyım da sizi tanımıyorum siz de beni tanımıyorsunuz ve bence fikrimin bı önemi yok sizin için bu soru da öylesine soruldu
Eee zaten dkdkdkd KS böyle bir platform ben dahil bir çok insanın soruları bu tarz. Ama istediğiniz soruları cevaplama özgürlüğüne de sahipsiniz yani öylesine sorulan sorulara cevap yazıp yazmamak tamamen size kalmış bir şey 🤷🏻♀️
Ben de kendimce vakit geçiriyorum bu şekilde can sıkıntımı gideriyorum yoksa kimse muhattabim değil tabiki de
Çok boş bı uygulama
Eee yani bende öyle şekilde maksat vakit öldürmek xkdjdkd
Öyle zaten farkındayım keşke disarida bı kaç arkadaş edinsekde böyle uygulamalara kalmasak ama işte nasip kısmet
Yani seni bilemem ama arkadaş çevrem var bir çok insanın da vardır burdaki ama 7/24 arkadaş çevresi ile beraber olamıyor insan ya da bazen tek takılmak istiyor hepsi bu
Olabilir
Çay & sigara
çay insanıyım
Kaçak Çay insanıyım
Çayyyyy
Çay diyeyim
İkisi de etmez
Vodka
Kahve insanı
Kahve
Çay 😏
sucuyum ben