Kişilik & Karakter Ben nereli oluyorum? Oelwoeowpwpw Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar annem kürt babam türk bende doğma büyüme germany 🇩🇪 ben nereliyim simdi sinirlenince istemsiz türkçe×kürtçe×almanca karışık argo kullanıyorum bukelemun gibi aşiret şakaları yapmayın lütfen melez mi oluyorum Güncellemeler+1 yıl Gebeş kaplumbağaa dkshdjsh Ben nereli oluyorum? Cevapla Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. kürt ya da türk oluyorsun sanırım 1 0 Yorumla
Kafayıyiyecekgibi Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hahaah bir sağlıkçı olarak melez olduğunu sende biliyorsun ve bence çok güzelsindirde 1 0 Yorumla
TürkKızıyız Takip Et Master Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl nereli hissediyorsan odur. bazı şeyler kütükle olmuyor. 0 0 Yorumla
Sanalpsikoloq Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Alman oluyorsun ben sonradan geldim almanya ya ben ne oluyroum 0 0 Yorumla
afdafasfafa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kütük babadan geçer derler, bilimsel bir karşılığı var mı bilmiyorum ama Türksün kanka 0 0 Yorumla
NyXShadoW Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Alman kültürüyle büyüdüm diyebiliyorsan ırkın Alman, etnik kökenin Türk - Kürt karışımı 0 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Nereli hissediyorsan oralısın ne hissediyorsan o sun 0 0 Yorumla
Limbus00 Takip Et Yoda Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Sen Türkiye asıllı Almanyalı oluyorsun 1 3 Yorumla Oelwoeowpwpw +1 yıl Alamanci gurbetçi Yorumla Limbus00 +1 yıl Gurbetçi ailen için denirde sen zaten orada doğmadın mı? Yorumla Oelwoeowpwpw +1 yıl orada doğdum ama trde de gennelikle gurbetçi derler Yorumla
Firdevsamafiro Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Keşke bende böyle gen karmaşası yaşasaydım Kayseri’nin yerlisi olmak yük olurmuş insana.. 0 1 Yorumla Oelwoeowpwpw +1 yıl Kayseri çok güzel sende güzelsin 🌸🌸 Yorumla
Jjdjdje83838 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Senin sorularına çok gülüyorum ya 🤣 çok iyisin kızzz 0 9 Yorumla Oelwoeowpwpw +1 yıl Sen beni stalkliyon Yorumla Jjdjdje83838 +1 yıl Kurmanç zane Yorumla Oelwoeowpwpw +1 yıl Zane zane nabette çiye Yorumla Jjdjdje83838 +1 yıl 😳 kürt müsün Yorumla Oelwoeowpwpw +1 yıl Ne sandın Yorumla Jjdjdje83838 +1 yıl yerinde olmak isterdim kürt kızları sadık olur seni alan yaşadı Yorumla Oelwoeowpwpw +1 yıl Dankee Yorumla Jjdjdje83838 +1 yıl Kaç dil biliyorsun ismin ne Yorumla Oelwoeowpwpw +1 yıl Az Ing almanca az kürtçe birde türkçe 4 oluyor nihal Yorumla
AstronotJuliettt Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 60% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 377 cevap paylaştı. Baban nereliyse oralısın 1 0 Yorumla
MarcoVan_Basten Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Genetik olarak yarı Kürt yarı Türk'sün. 0 2 Yorumla Oelwoeowpwpw +1 yıl Kültür olarak avrupa doğu anadolu ama akdeniz insanıyım ben çok sinirleniyorum çoğunlukla Yorumla MarcoVan_Basten +1 yıl Baban akdenizden o zaman. Adana ise belki ondan sinirlisin dir😄 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hem Türk hem Kürt oluyorsun. Melezsin. 0 0 Yorumla
muratcannn45xxx Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kürdo oluyon 0 1 Yorumla Oelwoeowpwpw +1 yıl O ne Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kokteyl oluyorsun 0 1 Yorumla Oelwoeowpwpw +1 yıl Çok komiksin cem yılmazla ws at sen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
kürt ya da türk oluyorsun sanırım
Hahaah bir sağlıkçı olarak melez olduğunu sende biliyorsun ve bence çok güzelsindirde
nereli hissediyorsan odur. bazı şeyler kütükle olmuyor.
Alman oluyorsun ben sonradan geldim almanya ya ben ne oluyroum
Kütük babadan geçer derler, bilimsel bir karşılığı var mı bilmiyorum ama Türksün kanka
Alman kültürüyle büyüdüm diyebiliyorsan ırkın Alman, etnik kökenin Türk - Kürt karışımı
Nereli hissediyorsan oralısın ne hissediyorsan o sun
Sen Türkiye asıllı Almanyalı oluyorsun
Alamanci gurbetçi
Gurbetçi ailen için denirde sen zaten orada doğmadın mı?
orada doğdum ama trde de gennelikle gurbetçi derler
Keşke bende böyle gen karmaşası yaşasaydım Kayseri’nin yerlisi olmak yük olurmuş insana..
Kayseri çok güzel sende güzelsin 🌸🌸
Senin sorularına çok gülüyorum ya 🤣 çok iyisin kızzz
Sen beni stalkliyon
Kurmanç zane
Zane zane nabette çiye
😳 kürt müsün
Ne sandın
yerinde olmak isterdim kürt kızları sadık olur seni alan yaşadı
Dankee
Kaç dil biliyorsun ismin ne
Az Ing almanca az kürtçe birde türkçe 4 oluyor nihal
Baban nereliyse oralısın
Genetik olarak yarı Kürt yarı Türk'sün.
Kültür olarak avrupa doğu anadolu ama akdeniz insanıyım ben çok sinirleniyorum çoğunlukla
Baban akdenizden o zaman. Adana ise belki ondan sinirlisin dir😄
Hem Türk hem Kürt oluyorsun. Melezsin.
Ortaya karışık de geç
Kürdo oluyon
O ne
Melez
Kokteyl oluyorsun
Çok komiksin cem yılmazla ws at sen
Ortaya karışık