Kişilik & Karakter Yaşınızı tersten yazınca ne çıkıyor? Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 512 Yapay Zekaya Sor Selâmlar! Yaşınızı tersten yazınca kaç yaşında çıkıyosun...🥳✔#Acid_Qeenn...🌺 Yaşınızı tersten yazınca ne çıkıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
-ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Cevap bu videoda😀😀https://www.youtube.com/embed/DYLrcfOIXjY 1 1 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl 😄😄😄😄 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Yaşım 23 Nisan da 24 olacağım. tersten yazınca da 32 çıktı.. diğer türlü de 42 çıkardı :D 3 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. 33 yaşındayım tersten de 33 çıkıyor 😂😂 3 0 Yorumla
Üyeadıalmadım Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl O değilde Sorunda 5/6 kişi engelli hepside alt alta nerdeyse😄 kalanlarıda engeleyesim geldi 1 6 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Alâkasız görüş yapma.😄 Yorumla Üyeadıalmadım +1 yıl Bunu diyeceğini biliyordum😄 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Koz verme sende.😄 Yorumla Üyeadıalmadım +1 yıl Bütün kızlar da kozlarda senin olsun be orti Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Laf ebeliğini bırakır mısın soruya cvp alıyım. Ahahaha Yorumla Üyeadıalmadım +1 yıl Evet sen benim için herkesten değerlisin yaşı terste çevirsen bu değişmez ortim😄 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl 13 😄 Ne güzel yaşlar. Yaşlanıyoruz valla. 3 7 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Olur mu ya en güzel yaşlardasın... Yorumla LEYYA_GS +1 yıl Birkaç gün sonra bir yaş daha alacağım hiç hazır değilim sankii 🤧 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Şimdiden doğum günün kutlu olsun🥳🌺 Yorumla LEYYA_GS +1 yıl Yaa teşekkür ederim 😘❤️ Yorumla Zeus_34 +1 yıl Bir kadının en güzel yaşları, en dişi en kadın olduğu zamanlar, tadını çıkar mutlu yıllar Yorumla LEYYA_GS +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla Zeus_34 +1 yıl Rica ediyorum 🌼 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. 🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶 2 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. 22 aynısı çıkıyor 😂 seneye tekrar sor abla 32 olur o 😂😂 2 0 Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 82 , eic 99% +1 yıl Bu gizli bilgi ortaya çıksın istemiyorum ama. 82 😬 1 0 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yaşım yok benim diyesim geldi tarık akanın filminden 😂 1 0 Yorumla
Deli_miyim_neyim Takip Et Xper 7 Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Bir ayağım çoktan çukurda oluyo o zaman söylemeyim en iyisi 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. 92 çıktı 🙃 Zaten bugün o yaşlarda gibi hissediyordum 😂 1 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl 43 oluyorum neyse o kadar da yaşlı değilmiş 😀 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Öf cevap vermek istemiyorum ama 63 1 1 Yorumla sAmetYamann +1 yıl @вуηαяcσѕ 🙄 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. 53 ama ruhum çıtır 😎 2 4 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Ruh çağıralım mı.😄 Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Çıtır olsun aksmsksösldldlflf Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Çıtır olmazsa pane harcı kullanırız. Ahahaah Yorumla Barbiemiyimneyim +1 yıl Ranch sosa da bandırdık mı tamam ajajskskx Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. 13🙄 aglicam 1 2 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl KS'nin doğum günü 13 ağlama.😄 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Ne guzel de bardağı dolu tarafindan baktınız hanımefendiciğim Yorumla
esmer_adam34 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Ruh yaşım ortaya çıkıyor 😀 1 4 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Tütütü.🧿😄 Yorumla esmer_adam34 +1 yıl Yüzümü sabahtan bu saate kadar en az 10 defa yıkamıştım 😀 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Bir daha yıkayıver sular mı kesik.😄 Yorumla esmer_adam34 +1 yıl Sen yıkadın nasıl teşekkür etsem bilemedim 😀 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl 52..Ruh yaşım bu zaten fgjdh 1 2 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl İçin geçmiş seninde.:)) Yorumla cnrche +1 yıl Acı hayat Yorumla
severobeni Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 838 cevap paylaştı. 32 olmak istediğim yaş hxnsns 2 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. 34 çıkıyor. Yıllar çok acımasız 1 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 702 cevap paylaştı. 😂😂😂😂cok genc oldum yaa 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Bir soruyla yaşlandım. 62. 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. 72. Bir ayağım çukurda 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. 23 çıkıyor ahh eski günler 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Anamdan yeni doğmuşa dönüyorum 😂😂 03 1 0 Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. 82 🫣 bi ayağımız çukurda 1 0 Yorumla
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl 43 çıktı. Yaşın olgunluğu çöktü üzerime bi anda😅 1 0 Yorumla
Just_Peace_of_Mind Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. 92.. ölmek için gec bile kalmışım bu yaşla) 1 0 Yorumla
MrDreamer Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 332 cevap paylaştı. 02 o zaman bebeyiiimm ben 👶 1 0 Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. gerçek yaşım, 91 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl 43 🤷♀️ 2 2 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Sen ben oluyosun bende sen.😄 MuhteşemGüneş +1 yıl Sen bahtiyar çıkıyorsun bu işten bana hiçbir türlü fark etmiyor 😄
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Benim 63 oluyor 1 4 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Vay be yaşlanmışsın.😄 Yorumla SülfürükAsit +1 yıl Evet geçiyor zaman asittaşım Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Tutamıyoruz zamanı...🤷♀️ Yorumla SülfürükAsit +1 yıl Şikayetçi değilim bundan Yorumla
Hakan28Giresun Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 618 cevap paylaştı. nakah 1 2 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl İsim değil yaş.😄 Yorumla Hakan28Giresun +1 yıl he :) neyse yorıum yorumdur :) Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aynı değişmiyor. 1 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. 53 oldu 🤣 2 3 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl 43 olmasın Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl @GGwrRespectGG hayır 35 olacağım 1 ay sonra Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Çok güzel o halde Yorumla
junPyo Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. 33 🤔 pek bi değişme olmadı gibi 1 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. aynı yav :S 2 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. 42 oluyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Cevap bu videoda😀😀
https://www.youtube.com/embed/DYLrcfOIXjY😄😄😄😄
Yaşım 23 Nisan da 24 olacağım. tersten yazınca da 32 çıktı.. diğer türlü de 42 çıkardı :D
33 yaşındayım tersten de 33 çıkıyor 😂😂
O değilde Sorunda 5/6 kişi engelli hepside alt alta nerdeyse😄 kalanlarıda engeleyesim geldi
Alâkasız görüş yapma.😄
Bunu diyeceğini biliyordum😄
Koz verme sende.😄
Bütün kızlar da kozlarda senin olsun be orti
Laf ebeliğini bırakır mısın soruya cvp alıyım. Ahahaha
Evet sen benim için herkesten değerlisin yaşı terste çevirsen bu değişmez ortim😄
13 😄
Ne güzel yaşlar. Yaşlanıyoruz valla.
Olur mu ya en güzel yaşlardasın...
Birkaç gün sonra bir yaş daha alacağım hiç hazır değilim sankii 🤧
Şimdiden doğum günün kutlu olsun🥳🌺
Yaa teşekkür ederim 😘❤️
Bir kadının en güzel yaşları, en dişi en kadın olduğu zamanlar, tadını çıkar mutlu yıllar
Teşekkür ederim 🙏
Rica ediyorum 🌼
🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶
22 aynısı çıkıyor 😂 seneye tekrar sor abla 32 olur o 😂😂
Bu gizli bilgi ortaya çıksın istemiyorum ama. 82 😬
Yaşım yok benim diyesim geldi tarık akanın filminden 😂
Bir ayağım çoktan çukurda oluyo o zaman söylemeyim en iyisi
92 çıktı 🙃 Zaten bugün o yaşlarda gibi hissediyordum 😂
43 oluyorum neyse o kadar da yaşlı değilmiş 😀
Öf cevap vermek istemiyorum ama 63
@вуηαяcσѕ 🙄
53 ama ruhum çıtır 😎
Ruh çağıralım mı.😄
Çıtır olsun aksmsksösldldlflf
Çıtır olmazsa pane harcı kullanırız. Ahahaah
Ranch sosa da bandırdık mı tamam ajajskskx
13🙄 aglicam
KS'nin doğum günü 13 ağlama.😄
Ne guzel de bardağı dolu tarafindan baktınız hanımefendiciğim
Ruh yaşım ortaya çıkıyor 😀
Tütütü.🧿😄
Yüzümü sabahtan bu saate kadar en az 10 defa yıkamıştım 😀
Bir daha yıkayıver sular mı kesik.😄
Sen yıkadın nasıl teşekkür etsem bilemedim 😀
52..
Ruh yaşım bu zaten fgjdh
İçin geçmiş seninde.:))
Acı hayat
4 yaşında bir minnoş oluyorum
43 hissettiğim yaş😄
33 olucam değişen bir şey yok 🤣😂
Aynısının tıpkısı 33
32 olmak istediğim yaş hxnsns
Zaten 02 yasindayim
34 çıkıyor. Yıllar çok acımasız
52. yazarken tuaf oldum bee😂
62 :D Emeklilik yaşına gelmişim.
81 . Eh yaşlandık bizde
53..:) ama 63 olacak haha 😂
😂😂😂😂cok genc oldum yaa
Tahmin et ne çıkıyor?
44
Bir soruyla yaşlandım. 62.
52 ölmek için güzel bi yaş
42 oluyor da ne önemi var 😂
72. Bir ayağım çukurda
23 çıkıyor ahh eski günler
33 yazınca terstende 33 oluyor😀
03 bunu sevdim 😅
Anamdan yeni doğmuşa dönüyorum 😂😂 03
82 🫣 bi ayağımız çukurda
03 yokum ama 82 varım 😂😂
Çok çıkıyor ya
43 çıktı. Yaşın olgunluğu çöktü üzerime bi anda😅
23 olcam yani 32 oluyor aq
62 oluyor yaşlandık😂😂
02 yaşında oluyorum dmdkdkd
92.. ölmek için gec bile kalmışım bu yaşla)
02 o zaman bebeyiiimm ben 👶
gerçek yaşım, 91
43 🤷♀️
Sen ben oluyosun bende sen.😄
Sen bahtiyar çıkıyorsun bu işten bana hiçbir türlü fark etmiyor 😄
Benim 63 oluyor
Vay be yaşlanmışsın.😄
Evet geçiyor zaman asittaşım
Tutamıyoruz zamanı...🤷♀️
Şikayetçi değilim bundan
nakah
İsim değil yaş.😄