Kişilik & Karakter En çok erkekler mi kadınlar mı yalan söyler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor en çok erkekler mi, kadınlar mı yalan söyler? erkekler kadınlar Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En çok erkekler mi kadınlar mı yalan söyler? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. karakteri olmayan yalan söyler 0 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Taraf tutmuyorum, tamamen karakter ve kişiliğe bağlı bu. 0 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yalanin cinsiyeti yoktur 0 0 Yorumla
apbatros Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Erkekler dedim ama gotu skisan herkes soyler 0 0 Yorumla
ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Herkes yalan söyler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
karakteri olmayan yalan söyler
Taraf tutmuyorum, tamamen karakter ve kişiliğe bağlı bu.
Yalanin cinsiyeti yoktur
Erkekler dedim ama gotu skisan herkes soyler
Bir erkek olarak söylüyorum erkek dir
Herkes yalan söyler
Allah bilir