Ailede hep dışlandım, zorbalık gördüm, taciz gördüm daha sayamadığım bir çok şey yaşadım bu yaşıma kadar. Ama ne olursa olsun aileden birine bişey olsa hemen yardıma koşuyorum, insanlara iyi davranıyorum yapamıyorum ben böyle olmak istemiyorum lütfen birkaç tavsiye verir misiniz
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Neler yaşadın mesela
Kim tarafından tacize uğradın
Neden ezikliyorlar
Nasıl hissediyorsun
Yıllardır sorgulamaktayım zaten evlatlığım içimde yıllardır bunun ezikliği var istemesemde annem beni hep aileden herkese ezdiriyor kuzenimin evli ve bana ilgisi olduğunu bildiği halde sen yüz verme eğer evliliği bozulursa seni gebertirim diyor lisedeyim 18 yaşımdayım ama okula geç başladığım için daha bitmesine 1.5 yıl var artık kafayı yemek üzereyim. Bugün hava soğuk bulaşık yıkamak istemiyorum şimdi dediğim için beni bıçakla dövmeye kalktı daha önce dedim eğer bana vurursan giderim diye yine yaptı ben yine bu yaşımda dövüldüm, abla daha detaylı anlattım birine orayı okursanız mutlu olurum
Evlatlık mısın kardeşlerin var mı
Benim şu an annemlerin çocuğu yok tek ben varım ama yani bilmiyorum öz kardeşlerim var mı yok mu
Öncelikle seni anlıyorum belki olumsuz şeyler yaşadın ama o senin annen senin iyiliğini istiyordur ve asla kaçma oku meslek sahibi ol ayakların üstünde dur belki sende yaşından dolayı fazla tecrübeli olmayabiliyorsim ama insanları tanıdıkça annene hak vereceksin bu arada bütün anneler çocuklarını döver sever ve ev işine yardım etmek annemize yardımcı olmak güzel bişey hem belki oda yoruluyor gün boyu ve derdini kimseye anlatma yarın bı gün başına kalkarlar eziklerler eğer seni eziklemelerini istemiyorsan fazla samimiyetle kurma yakında bulunma ve geçmiş tramva için üzülme herkesin başına geliyor suç senin değil ama mutlaka bir psikiyatri veya psikoloğa görün
Annem izin vermiyor psikoloğa gitmeme artık çok yoruldum geçen sene psikoloğa gittim daha kötü olmuştum yine gitmeme izin vermiyor
Psikiyatri peki hap tedavisi alsan ona güzelce anlat anne ben artık dayanamıyorum de iki gözyaşı dök götürür zaten fazla sürmez 6 ay bir yıl felan iyi gelir anneni ikna et burada insanlara anlatmaktan çözüm bulamazsın
Annen neden izin vermiyor
Annem asla ilaç kullandırmaz bana, bana anlat herşeyi ben kimim onlar kim diyor bide insan kendisinin doktoru olabilir sen kendini iyileştir diyor
Evet ama bu dediğin iradesi güçlü insanlar için onu zorla ikna et
Oraya gitmek kötü bişey değilki nasılsa sağlık problemleri yaşıyoruz beyinde öyle mutluluk hormonu azalıyor ondan oluyor ve çoğu insan gidiyor
Bazen insan mecbur kalıp gidiyor
Bilmiyorum annem asla götürmez ama ben kendim tam 18 olunca gidicem 3-5 ay var
Annenden gizli gitme imkanın varsa git
Neden gizli gitme dediniz
Öyle değil eğer gizli gidebiliyorsan git demek istedim
Tamam çok teşekkür ederim
Rica ederim burada insanlara sormak yerine dediğimi yap bı abla tavsiyesi kimseyle özele gitme sorduğun süreç gel diyecek bir sürü kişi çıkacak hoşçakal
Tamam 👍 teşekkür ederim ☺️
Öncelikle neyi neden yaptığını sorgula. Bu cevapları bulunca acımasız ya da korkusuz olmana gerek kalmadan sorunlarını çözebilirsin
Yıllardır sorgulamaktayım zaten evlatlığım içimde yıllardır bunun ezikliği var istemesemde annem beni hep aileden herkese ezdiriyor kuzenimin evli ve bana ilgisi olduğunu bildiği halde sen yüz verme eğer evliliği bozulursa seni gebertirim diyor lisedeyim 18 yaşımdayım ama okula geç başladığım için daha bitmesine 1.5 yıl var artık kafayı yemek üzereyim. Bugün hava soğuk bulaşık yıkamak istemiyorum şimdi dediğim için beni bıçakla dövmeye kalktı daha önce dedim eğer bana vurursan giderim diye yine yaptı ben yine bu yaşımda dövüldüm
https://youtu.be/iojd2B_OF1k?si=_A8QN0OtAWkPHlfF
Bu video yardımcı olabilir o halde. Bilinenin aksine çocukların anneden bile daha merhametli olduğunu, ailesinin ne yaparsa yapsın onu kabullenip onları sürekli affetme çabasını anlatıyor
Teşekkür ederim 🙏
Çok üzücü bir olay gerçekten ama biran önce başının çaresine bakman lazım o ortamda meslek felan yapamazsın
İşte seneye lisem bitecek gitmek istiyorum annem burada oku diye baskı yapıyor asla durmam ama maddi olarak nasıl halledeciğim bilmiyorum
Sen git devlete başvur burslar var mutlaka bi yolu vardır o evde yaşanmaz anlattığın gibiyse
Yemin ederim yalan söylemiyorum çok çaresiz olduğum için artık buraya yazmak istedim
Tamam işte s
Sen yazsana bana özelden
Özel olmaz teşekkür ederim
Sen bilirsin
Yardımcı olmak istedim sadece
Neyse Allah yardımcın olsun kurtulursun umarım🙋
İçinde merhamet varsa kötülük yapamazsın sen
Yıllardır sorgulamaktayım zaten evlatlığım içimde yıllardır bunun ezikliği var istemesemde annem beni hep aileden herkese ezdiriyor kuzenimin evli ve bana ilgisi olduğunu bildiği halde sen yüz verme eğer evliliği bozulursa seni gebertirim diyor lisedeyim 18 yaşımdayım ama okula geç başladığım için daha bitmesine 1.5 yıl var artık kafayı yemek üzereyim. Bugün hava soğuk bulaşık yıkamak istemiyorum şimdi dediğim için beni bıçakla dövmeye kalktı daha önce dedim eğer bana vurursan giderim diye yine yaptı ben yine bu yaşımda dövüldüm
Kardeşim eğer seni köle gibi kullanıyorlarsa kadın sığınma evine git karakola git devletin koruması altına gir yoksa olmaz bu şekilde
Sana nasıl davranırlar bu şekilde ya insanlıktan mı çıkmışlar
Babam vefat etti 3 yıl önce, ondan sonra hep böyle oldu. İnanın çaresiz olmasam buraya yazamazdım. Artık bıktım artık yoruldum ya gidicem ama okumak istiyorum ben meslek sahibi olmak istiyorum eğer gidersem bir sürü kişi arkadan konuşur herkes annemi çok iyi tanıyor kimse olanları bilmiyorum annemin kardeşi teyzeme anlatırdım o da bana kızardı kardeşimi üzme diye sen iyi olursan o da iyi olur diye
Hissiz biri olarak
Bunca şeyleri yaşamışken nasıl olacak peki
Şunu hayal et biri sana zorla sahip oluyor sert sert içime giriyor ve sen daha çok hirslanirsin bunu hayal edince biraz garip ama mantikli
Çok iğrenç
Ama mantıklı, işte bundan kendini sinirlendiririsn
Umursamaz biri olmayı öğrenmen lazim
Nasıl yapacağım peki çok şey yaşadım
Askim zor ama gamsız biri olursan kimse seni yıkamaz sana yapılanları hiç unutma kinci biri ol geçmişte yaptığın hatalarının tekrarı olması geçmişi sal
Tamam teşekkür ederim
Rica ederim
Ailenden mi taciz gördün?
Aileden birinden ve okulda gördüm
Rahatlayacaksan anlat bilirsin özelden sorun yok
Yok teşekkür ederim
Rica ederim
Aileni aramayı denedin mi peki?
Yok denemedim beni doğuran kadının biliyorum zatne beni bıraktığını da biliyorum
Diğer kardeşlerin onun yanındamı yoksa onlarıdamı bırakmış?