Yine aylar öncesinden çok beğendiğim bir soruydu bu, bende tekrarlamış bulunuyorum. Bol bol anlatın da keyifle okuyayım. 🙃🪶

Yine aylar öncesinden çok beğendiğim bir soruydu bu, bende tekrarlamış bulunuyorum. Bol bol anlatın da keyifle okuyayım. 🙃🪶
Selam 👋😅
Öncelikle şunu sormak istiyorum bu sadece eşya mı yoksa araçta olabilir mi eğer olabiliyorsa, ben uçak olmak isterdim. Bulutların üstünde pamuk gibi, rüya gibi, bembeyaz bulutların ararsında gidip gelmek. Sonra küçücük şehirleri, ülkeleri görmek isterdim, küçücük evleri, köyleri insanları. Daha iyisi ne olabilir ki oh mis gibi👌😅
Ha yok araç olamıyorsak, paraşüt olmak isterdim o zman 😅 kuşlar gibi süzülmek isterdim mesela o da güzel bir seçenek.
#íbobeyyy @íbobeyyy
Dilediğiniz her şey olabilir tabii. 😄
Ne güzel 😌
Birinde anlatmıştım aslında yorumlaştık epeyde, bir anda deniz feneri olmak isteyiverdim. 😄
Bu tanımda hoşmuş evet. 😊
Duygular en güzel şiirlerdir esasında, şairleri şair yapan sevdikleri kişiler değil, sevgileridir. Yazma yeteneği falan teğet geçer. Her insan duygu hisseder ama kimisi inatla duygusuzluğu tercih eder, yapısını reddeder. Yani kendisini sebepsiz mahveder. Duygular yön verilebilirler. İyice düşündüğüm gibi yazında böyle karışıyor anlatmak istediklerim hep 😄
Anlayan anlıyor, çokta şapmaya gerek yok gibi. 🙂
Aynen öyle. 🤌😁😄
Silgi olmak isterdim insanlar hikayelerini silip yeniden yaza bilsinler ,
bir küş olmak isterdim , heryere özgürce uçabilmek için ,
saat olmak isterdim zamani gösteren olabilmek için
balik olmak isterdim , okyanusun derinliklerini göre bilmek için ,
Cevap
11Cevap
Bilgisayar olmak isterdim ben
Otonom sürüş özellikli araba olmak, çünkü istediğim yere rahatlıkla giderim 😅
Marjinal bir fikir, süpermiş. 😃😄
Rica ederim. 😊
Mum olurdum. Sadece elektrikler kesilince akla gelmek için. Uzun bir ömür için 😛😛
Uzun yaşamak. Enteresan bir fikirmiş. 😄
Peluş ayıcık olmak isterdim sevdiğim alsın beni her gece sarsın kollarına :D
Hayır peluş filll🐘
Bıçak olurdum, işe de yarayabilirim zarar da verebilirim
Telefon. Herkesin elinde🤭
Ayna
Eşya olmak istemezdim.
Yatak
Kalem
Silah.:D
boş ver söylemeyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?