Ben vazo olmak isterdim, böylelikle beni hiç kırmamaya çalışırlardı, evin en güzel köşesine koyarlardı. En şanslı eşya :)
Cevabın nedir?
+1 yılYalnız evin yaramaz çocuğu yaramazlık yapıp kırdığında toparlanmaz vazo ( küçük bir dipnot ) ..
Tabut olmak isterdim , insanlara bu dünyadaki hayatın gerçek olmadığına inandıramadım en azından kafayı çarptıklarında gerçek hayatın ölüm olduğunu anlamış olurlar ...32 Yorumla- +1 yıl
Cidden banada garip geldi şimdi sen deyince , 2 saat önceki ruh halimi yadırgar oldum :)
En İyi Cevaplar
+1 yılKapıların kolu olsam olmazmı ;)) her dokunana farklı anlam hissettiren kimisi icin özgürlüge acılan yol kimisi için tutsaklıgın takıntısı sadece isleri düstügünde dokunulan ;)
253 Yorumla- +1 yıl
Gercekleri okuyolum sairlik felan yok yani;) birde kitap yerine sarhosken bir manzara karsısında teksem ya siir okurum ya da yazarım ;)ama cok nadir yalnız kaldıgım icin az oluyor bu anlar haha
- +1 yıl
Olmaması daha iyi bence bir kalemi elime alıp düsüncelerimi kagıda dökmektense karsıma birini alır icimi dökerim ve nasılda anlamadıgı halde anlıyormus gibi yaptıgını saskınca izler insan oglunun basitligini düsünür hayrete düserim ;)
- +1 yıl
Öylemiyiz dersin ;) cokta ukala olabiliyorum arasıra ;)
- +1 yıl
Ne mutlu bize o zaman ;)) o değilde allahtan bu soru seninmis hahaha ilk defa tehlike yok ;))
- +1 yıl
Tehlikeden ziyade luzumsuzca saçma isler baslıyabiliyor gerek yok ;)) insanlar senin yapından dolayı mutlulugunu tehtit ediyorsa onlara oynuyabilcekleri farklı bir oyuncak vermelisin ;)
- +1 yıl
Kendi mutsuzlukları gibi senin mutlulugunu vurmaya calısana kendi mutsuzlugunun aynasını tutmalısınki hedefe varmasın kursunu ama o vurdugunu sansın vurdugunu sansınki kendini tatmin etsin ama zaman geçtikten sonra anlasınki bozdugu oyuncak zaten kendi oyuncagıydı ve yıllarını oyuncagın tamirine harcasın sen ordan uzaklasmıs olursun o zamana kadar zaten ;)
- +1 yıl
ahaha düsünmek zor anlamak imkansız ama gercek kılmak kolaydır ;)) neyse bosver konumuza bak ya bosver insanları hahaha ;=)
- +1 yıl
canısı yaratıcılıkta sınır tanımıyorsun ya da yaratıcılık değilde günlük hayattada cok dinlermisin yoksa ahahah ;) cezaya bak iskence mübarek haha ;)
- +1 yıl
O zaman cezalarında kendine daha az acımasız davranmalısın haha ;)
- +1 yıl
Ah gözler gözler iste ne yaparsın arasıra kacıyor ya da beyin istedigi gibi okutuyor kelimeleri yok canısı allah korusun eldivenle sevmem öyle cezamı olur intihar sebebi ;)
- +1 yıl
Öyle birsey yapcagımı pek sanmıyorum 10 yıl sonra birsey kaybetmek yerine cok sey kazanabilcegimi düsünenlerdenim zamanın kendisi kayıptır ama gecen zamanda görüp ögrendiklerin değil onlarda hep bir + olur sana
- +1 yıl
Anlayabilmene sevindim yeterince arındırmaya calıstım ancak bu kadar oldu ;)
- +1 yıl
Anlayabilmene sevinmemmi hakaret yoksa senin icin kelimelerle dakikalarca zihnimde savas vermemmi ;) demekki deger vermisim demi anlıyabilmen icin ugrasmısım haha ;)
ne olursa olsun + yönünü kendime cevirebilme huyumu cok seviyorum ;) - +1 yıl
Bende konusmaya deger ne buluyorsunki affediyorsun amaann affetme geç direk ;))
derdim ama demiyorum haha bak bir zorla okutulan kitap bir insan kazandırabiliyormus zamanı gelince demekki ;) - +1 yıl
hocam değildi okumamı saglayan sınav sorularını caldırdıgım hademeydi hayat böyle iste ummadıgından neler ögreniyor insan ;)
- +1 yıl
Evet kitabı elime verende oydu kitaptaki cümlelerin altını cizende sen fizik sorularını caldırttırsın ödemeyi o yapar ;) insanları bulundukları konumlarla degil düsünceleri ve fikirleriyle yargılamalıyız bunu ögrendigim ilk andı o ;=)
- +1 yıl
haha olur öyle seyler arasıra ;)) o sınavdaki konulardan daha iyilerini ögrendim vesile oldu ;) hademenin czdgi bir bölüm
Hasan sey dedi neden adam karısını öldürdü daha dogrusu gözyası dökmesi icin illa da üzülmesimi gerekiyordu sogan koklasa olmazmıydı
donup kalmıstım bu kadar basit birseyi neden akıl edememistim aynı gece hem yazmanın temel hedeflerinden biri ironiyi ögrenmistim hem de en büyük tuzaklarından ironiyi senin icin altı cizili kısımdan bir parca sayfa 41 di yanılmıyorsam ;) - +1 yıl
Adam benden daha bilgiliymis o zamanlar derslere karsı değil ama hayata karsı ;)
- +1 yıl
suan telden giriyorum ve oteldeyim kitap yanımda değil izmirdeki evimde bakmam imkansız internette bir yerde görmedim daha ama görsem kopyala yapıstır yapardım yazcagıma telden zor oldu yazmak ;) kafadan yani her cizili kelime istemeden aklıma kazınmıstı
- +1 yıl
Yok be sadece eglenceliyim hayatta kalmanın değil yasamanın önemli oldugunu anladıgımdan olsa gerek ;) Simdi bu yorumları farklı sorunun altında yaptıgımızı düsünsene ne tepkiler gelirdi hahaha ;)
- +1 yıl
haha ;) bir ergenin sorusu bilmedende olsa ise yaradı bir insan daha kazanmıs oldum haha ;)
- +1 yıl
10 yıl sonra yakıcagı tek can kendi g*tünün üstüne otururkenki agırlıgından dolayı ezilen kaba etinin acısı olucak ahaha umutsuz vakaydı tamamiylen
- +1 yıl
Bırak nan iticiydi iste bildigin neresi tatlı ;) yazıkmıs cokta tın yani ;)) hehe
- +1 yıl
Öylemiyim dersin ;)) ne simdi yani yalanmı cocukta var elde 0 taktıgı gözlükten sonra zaten gözlük takmaya utanır hale geldim haha ;) hayattan sogutuyordu beni az kalsın ;)
- +1 yıl
hahaha ;) o kadarda kötü değilim canım gerçekleri bir anda agzımdan kaçırdım hihihi ;) ama simdi yalanmı sen söylesene yaa :)
- +1 yıl
ohaa ya bırak allah askına ;) neresi tatlı zaten cocugun g*tünü cok kaldırdın ;) kendimle ona baktıgımda arada cok fark gördügüme göre yakısıklı değil ;) tatlıda olmasına imkan vermiyorum cok itici ;)
- +1 yıl
ahaha bencede ;)) konustugumuz konuya insana bak ya hehe ;) yakısıklı değil demistim ben basta zaten sen tatlı dedin uzattın hihihi
+1 yılBiblo olmak isterdim . Salonun ya da odanın en iyi görüş açısına sahip yerinde olurdum ve muhtemelen tüm olup bitenleri durduğum yerden seyrederdim . Kurcalayan yerimden oynatan olmazdı . Arada bir de tozumu alırlardı değme keyfime :)
10 Yorumla
Evet ama en sakinilan oldugun icin kesin bir seye kurban giderdin (:
Saat olmak isterdim hep akillarin bir kosesinde olayim15 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
58Cevap
Sınırsız internetli bir bilgisayar olurdum herhalde.
Benimle ne yapmak isterlerse, yapsınlar diye...
Ama insan olarak kalayım ben yine de,
insanlıktan çıkarmayın beni kardeşim! :D00 Yorumla
+1 yılvazo ama nasıl bir vazo 2 metrelik antika bir vazomu.çini bir vazomu,cammı.antika olursan kıymetli olursunuz
01 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılelektirikli battaniye olmak isterdim
uzun ve soğuk kış gecelerinde sevgilisi olmayan yalnız kızların altına yatmak onları ısıtmak
ahhh ahhh
ve hatta oh yeah15 Yorumla- +1 yıl
sana özel bir beceri değil
yazdıklarımı herkes anlamıştır eminim ki
sende bir numara yok yani
neden bu kadar böbürlendin hava attın anlamadım - +1 yıl
bu yanlış anlaşılmadan dolayı özür dilemeli miyim
Kuran-ı kerimin kabı olmak isterdim Allah`ın o güzel sözlerini saklamak korumak isterdim
100 Yorumla
+1 yılSandalye olmak isterdim. Tum gotlere ragmen ayakta durabilmek..
80 Yorumla
+1 yılSanırım ben de ınsanların ayna karsısındakı hareketlerını ve sozlerını gormek ıcın ayna olmak ısterdım
00 Yorumla
+1 yılÇamaşır makinesi olmak isterdim..Her zaman,hiç bir şey olmamış gibi tekrar tekrar,Pislik temizlemek benim işim.
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Kitaplık olmak isterdim.Hayatları,duyguları,bilgileri saklayabilmek ve gerektiğinde insanlara sunabilmek için.
10 Yorumla
+1 yılmendil olmak isterdim :D (ağlayan bir kızın göz yaşını silmek için :D :D :D )
02 Yorumla- +1 yıl
bak o aklıma gelmedi işte :( :D :D
külot ve ya sütyen olmak isterdim..tabiki taş gibi seksi bir hatunun üzerinde...külodun olayım ostur ostur patlat beni..sütyenin olayım çek çek sündür beni :):)
04 Yorumla
+1 yılTopuklu Ayakkabı ::) çünki kadını kadın yapan ayaklarıdır :P
10 Yorumlaİnsanlara hükmetmeyi sevdiğimden televizyon olmak isterdim.Sonuçta tüm akşam ses çıkarmadan beni dinleyecekler :))
10 Yorumla
+1 yıltelevizyon kumandası bizim evde en çok bu paylaşılamıyor :)
20 Yorumla
+1 yıldildo olmak isterdim.
nedenini söylersem banlanırım.30 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılkitap olmak isterdim. insanları cahillikten kurtaarmak birilerine umut ışığı olmak için.
00 Yorumla Cep veya ev telfn. Milletin derdini, sırrını her şeyini dinlerdim, işim yok
10 YorumlaEv & Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gizli yazacaktım yakıştıramadım kendime...Mutluluk çubuğu hani şu kadınların kullandığından gerçek hayatta göremiyorum bari cisim haldeyken...
00 YorumlaCüzdan sütrekli bni itina ile tasır itina ile cebine koyar itina ile acardı ilgi görürdüm sürekli:)
12 Yorumlatava olurdum sanırım sıcağı severim ateist olduğum için sanırım :D
12 Yorumlaayna tabi ki de. insanların sadece kendileriyle yüzleştiklerinde , gerçek kişilikleri ortaya çıkar. o anlarını görmek isterdim =)
10 Yorumlasandelye olmak isterdim. Düşünsene kucağıma oturan oturana :)
02 Yorumla
+1 yılben prezervatif olmak isterdim kullanıp atsınlar alıştık artık
20 Yorumlabayagi bir dusundum ellenirim fikri hosuma gitmedi, esya olmak istemezdim
10 Yorumla
+1 yılVazo olmak isterdin ama elbet bir gün yere düşüp kırılırdın. :)
05 Yorumla- +1 yıl
Kısa sefa..
- +1 yıl
Öyle öyle...
- +1 yıl
Kuzen nbr :)))
Gizli Üye(36-45)+1 yılabazaların %90 sandalye koltuk yatak ayna demezlerse ben ne olam:d
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçok pişman olurdun çoook:D
- +1 yıl
Dediler bak en yukarıda
Ayna olmak isterdim. Birazcıkda siz yorumlayarak bulmaya calısın :))
02 Yorumla- +1 yıl
Sen varyaaa :D
bnde lamba olamk isterdim karanlıkalrı aydınlatırdım. :) bu ne len
00 Yorumlaçok çok değerli bir antika olmak isterdim.
kimse dokunmaya bile kıyamazdı :)10 YorumlaSigorta olmak isterdim. Tüm elektronik eşyalar benim kontrolümde...
00 Yorumlasaat olurdum hiç olmadı herkesin gözü bende olurdu hehe :D
00 Yorumla
+1 yılmesela tablo olmak isterdim evin salonun en güzel köşesinde olurdum ayrı bir güzellik katardım yani o şekil :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmak istediğim değil de olmak istemediğim şey araba lastiği! Ciddi ciddi yazları özellikle lastiklerle empati kurmuşluğum vardır üzülür hep hallerine
00 YorumlaCep telefonlarımızdan vazgeçemediğimiz için telefon olabilirdim:)
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 19,2b cevap paylaştı. izlediğim ilk erotik filmin adıydı mata hari.ne günlerdi bee hey gidi gençlik
00 Yorumlaüstüne oturduğun kanapen olurm anam diyecek bir kaç abza çıkar elbet :P
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben televizyon olmak isterdim.onlar beni izlediğini zannederdi ama aslında ben izlerdim filan :D
10 Yorumlaolduğum yerde duramam kusura bakma .sıkıntı basar hjkjhjkjh tekerlekkkkkk
01 Yorumla
+1 yılben bilgisayar olmak isterdim hep benle ilgilenirdi.
00 Yorumlatelevizyon olmak isterdim
sürekli beni izlerledi evin başköşesine koyup12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne demiş mustafa keser vibratör gibi adamım. heh bende işte vibraötr olmak isterdim
00 Yorumla
+1 yılkitaplık olayım, en azından o zaman kitap okurum:)
02 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim^^
+1 yılBuzdolabı, Her Gece Açıp Dakikalarca bakarlardı :D
01 Yorumlayatak.. sürekli yan gel yat osman modu ohh
01 YorumlaKoltuk shsjjsjsjjsjsjshsha :D
00 Yorumla
+1 yılkendini mal yerine niye koyuyon ki :D
18 Yorumla- +1 yıl
birazdan biridie cıkar hadi hayvan olalım der :D
- +1 yıl
bakalım ne tür hayvanlar çıkacak :D
- +1 yıl
ben şimdi millete hayvan dersem tepki büyür. ama bir bayan hayvan dedimi iltifat gibi görünüyo :D baksana mal dedin herkes sevindi :D
Değerli bir tablo olmak isterdim ben :)
01 YorumlaBayrak olmak isterdim ;)
10 Yorumla
+1 yılAvize insanları aydınlatmayı siterdim :)
10 YorumlaTelefon olayım kulaktan kulağa gezeyim :)
00 Yorumlabuzdolabı olurdum serin serin ohh :))
00 YorumlaEv & Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. saat oluyum boş durunca canım sıkılır
00 Yorumla
+1 yılVibratör Olmak İsterdim!
00 Yorumlayok ben eşya olmak istemem
00 Yorumlagene boş bir soru daha
12 Yorumla
+1 yılTelefon olmak isterdim.
00 YorumlaGüzel soru ,kol saati olmak isterdim fonksiyonlu
00 Yorumla
+1 yılve hep o vazo kırılırdı)
00 YorumlaEve gelen misafirin çocuğu sonun olabilirdi
00 YorumlaTv olurdum herkes bana bakardı saatlerce
00 YorumlaOdun..