"Gözler kalbin aynasıdır ve gözler asla yalan söylemez" derler ya hani.. Biz gözlere mi inanalım yoksa dile mi? Sen hangisine inanıyorsun?
Fırıldak olup inanmayanlara, kalbi karalar bağlamış olanlara gelsin...

"Gözler kalbin aynasıdır ve gözler asla yalan söylemez" derler ya hani.. Biz gözlere mi inanalım yoksa dile mi? Sen hangisine inanıyorsun?
Fırıldak olup inanmayanlara, kalbi karalar bağlamış olanlara gelsin...

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kendi gözlerimin gördüğüne inanıyorum. İnsanların gözleri de, sözleri de yalan söylemeye alışmış.
Evet çok doğru
:)
Göz görür, gönül katlanır demişler. Gözümün gördüğüne inanırım. Her şey ayrıntılarda gizlidir.
Gözler kalbin aynasıdır.. Önce gözler me anlatıyor ona bakarım.. Sonra dil be söylüyor onu dinlerim.. Karşılaştırma yapıp karar veririm..
Gözler yalan söyleyemez dicem ama insanlar o kadar ustalaşmiş ki bu konuda bişey diyemiyorum 😅
maalesef
İnsan kendi kişiliğini yüzüne yansıttığı andır bir insanı tanımak. Maskeli süvarilerle boğuşmaktan bıktık.
Gözlerinde gördüğüme inanırım, ama dilinin söylediğini kabul ederim
Gözlere inanırım. Diller yalan söylemekte iyi olabilir ama gözler asla.
İkisine de değil.. Kalpte ve ruhta hissettiğime inanıyorum
davranışlara inanırım
sözler yalan olabilir
gözler de olabilir aslında
Dil yalan söyler ama gözler asla. Yani gözler diyorum.
Ben dilden çok gözlerin kalbi yansıttığına inanırım.
Gözler asla yalan söyleme
Absürd gelebilir ama bir insanın gözlerine bakınca onun karakteri hakkında net fikir sahibi oluyorum %99 da tahminim doğru cıkıyor.
Ya ne gözleri aq, hiç bir mik anlaşılmıyor bizzat biliyorum. Kimse anlamıyor bir şey hahah
Alayı fake jdjxksks
Evet aşk hocam.
İkisi de yalan söyleyebilir hislerime güveniyorum.
ağızda çıkan her şey doğru değildir gözler çok iyi konuşur sadece odaklan görüceksin cevabı
Kanka ben hiç bir kalbe inanmıyorum ya
Dilin söylediğine inanıyorum
Gözlerin dediğine...
İcraatı olup yapana..
Gördüğüme inanırım
Gozlere odakliyim sozlere degil.
Gözler anlatir
Dil ile gözün senkronizasyonuna.
Gözler kalbin aynasıdır derler
ikisine de inanmam gözlerde yalan söyler...
Konuya bağlı