5 ay önce mide rahatsızlığı, işin yoğunluğu, insanlar, is yerindeki sahte ortam beni bunaltti işten ayrıldım. Bu 1...
2. si, 5 ay önce ayrılsam da bağ olarak kopmadığım eski sevgilim nişanlandı. Onun acısını çektim mesaj attim ters tepki aldim gururuma dokundu. Kendime yakıştıramadım.
3 hoşlandığım bir çocuğa yazdım ondan da red yedim.
Tipten dolayı diye düşünmeyin şanssim arkadaşlar. Objektif bakıyorum kendimi övmek için değil ama tipten dolayı olamaz yani. Neyse belki de tipi de olmayabilirim. Herkes beni beğenecek diye bi kaide yok.
Onun dışında küçük bi yerde yaşıyorum. Tekrar aynı işe girmek için çabaladim ama olumlu bir dönüş almadım. Çok bunalima girdim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İlk önce kendini sakinleştirmeye çalışmak ve hiç bir konuda asla acele etmemek zorundasın. Bazı şeylerin aynı zamana denek gelmesi insan algısını ciddi anlamda bozar. Artık kötü yasa yanlış olanı görmeye başlar kendini çaresiz hisseder ve gereksiz acele ederek ters sonuçlar elde edersin.
evet doğru
Durulmam lazım sakinlesmem lazm
Kesinlikle stres insanın bakış acısını daraltır seçeneksiz hissetmesine sebep olur.
ben de böyle hissediyorum işte seceneksiz gibi. Her şeyden soğudum
Gerdek anlamda seçeneksiz olduğun için ya da hatalar yaptığın için değil içinde bulunduğun ruh halinin seni yönlendirmesi.
Aslında düşününce hatalar yapmadim yaptığım şeyler gerçek anlamda hata değil. Karmakarışık yaşadığım şeylerin doğru kararlarini verdim ama sonunda üzülen ben oldum
Belki zaman doğru değilde belkide o anki ruh halin uygun değildi hepsi bu. O yüzden kendini yıpratma. İnsanlar çaresiz olduklarını hissettikleri insana kök gibi saldırma isteği duyar.
nasıl yani
Yaptığın tercihlerin zamanı için dedim
saldirma olayını anlamadim soruyorum sadece 🙂
Türkiye gibi ülkelerin insanlarının zeka seviyesi belli. Ezberci uni mezunuda ilk okul mezunuda aynı.
İnsanlar kendilerinde var olduğunu bildikleri eksik ve yanlışları kabuk etmek ve insanlara göstermek istemez bu yüzden çevrede bir farklılık ya da topluma uymayan bir davranış varsa ona saldırmaya başlarlar. Bu sayede diğer insanların odağını kendilerinden uzaklaştırıp başkalarına yönlendirmeye çalışır. Türkiye’de cekemezlik gıybet bu yüzden çok.
gercekten bak beyfendi diyeyim.
Yani kendime dönüp bakıyorum kendimi kontrol ediyorum bende yanlış var mi diye. En ufak bi kusur zannettiğim davranışımi farketsem beni vicdanimi rahatsız ediyor. Ama iş dünyasında insanlar çok rahat aleni yanlışlar yapiyor yine onlar başta en üstte. Ben insanlara nazik davranan müşterilere aşık surat göstermeyen tanımadığım insanan bile tebessüm eden bi insanim. İnsanlar benim dilimden hayattan soğumasınlar diye ufak kusurlarini dâhi söylemem. Ama biri bende en ufak bi sey görsün dayanamayıp saldırıyor
O zaten çocuk beyinli toplumların davranışı budur.
Valla en son senin durumundayım 4 ay hatta 5 ay oluyor sevgilimden ayrıldım işim bk gibi çekmediğim çile kalmıyor ayrılacağım psikolojim pert en son biri benimle evlenmek istedi bktan çıktı resmen kandırıldım başka birinden hoşlanıyorum o da benden nefret ediyor sanırsam böyle bktan hayat
Bakkk senin ilacın bende başkan ciddiyim aynı böyle bi arkadşm vardı çocuğu aldım 2 saat takıldık bana iman ediyo şu an
Naptınız
Çoook şey anlatamam burada 😉🤣