Kişilik & Karakter Sohbet başlatmak için yazdığın en garip mesaj ne? Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Şşşt bak ne dicem. Yarın zombi kıyameti oldu diyelim yanına alacağın ilk arkadaşın kim olurdu? Sohbet başlatmak için yazdığın en garip mesaj ne? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Ben kimseyle sohbet başlatmam genellikle. sadece halihazırda arkadaşlarla konuşurum nadir 1 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Küresel ısınma kutup ayılarını çok etkiledi ne yapsak ki? 1 0 Yorumla
Enrryasu Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Ay yaş 28 olduğuna eminmiisisn 😜 1 2 Yorumla Menethil +1 yıl Evet. Ben eğlenirim. Merhaba diye mesaja girip napıyım. Çok sıkıcı 😂😂 Yorumla Enrryasu +1 yıl Hahshsh haklısınız efendim 😅🙊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben kimseyle sohbet başlatmam genellikle. sadece halihazırda arkadaşlarla konuşurum nadir
Küresel ısınma kutup ayılarını çok etkiledi ne yapsak ki?
Yapmadım hiç. 🤷
Ay yaş 28 olduğuna eminmiisisn 😜
Evet. Ben eğlenirim. Merhaba diye mesaja girip napıyım. Çok sıkıcı 😂😂
Hahshsh haklısınız efendim 😅🙊