4 ay boyunca hergün gün içinde aktivitelerini fotoğraflayıp atarak arada şarkı söyleyerek şirinlik yapıp evlilik teklifi eden z kuşağı biri var istikrari devam ederse ben bu çocuğu alırım, sıfır şaka
İnternet & Teknoloji konusunda 860 cevap paylaştı.
İşletmecilik yaptıgım dönemde bir müşterimizin (kısaca yazıyorum) abi bugün senin mekana geldik neyse yedik içtik kızlar vardı yanımda hesapta sağlam geçirmişsiniz bunun bir kısmını alabilmem mümkünmü gibi bir şey yazmıştı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
tuhaf mesaj almadım
-seni unutamadim
- kimsiniz
-anladim umurumda değil diyorsun
-sizi tanımıyorum ki
-Fatih tm TM ben cevabımı aldım iyi günler
-ben fatih degilimki
-siz kimsiniz niye yazdınız?
-ben yazmadım sen yazdın
-ay sapik git basimdan
4 ay boyunca hergün gün içinde aktivitelerini fotoğraflayıp atarak arada şarkı söyleyerek şirinlik yapıp evlilik teklifi eden z kuşağı biri var istikrari devam ederse ben bu çocuğu alırım, sıfır şaka
Ha sen burayimi sordun ben farkli yerden anladım burayi ciddiye almıyorum
İşletmecilik yaptıgım dönemde bir müşterimizin (kısaca yazıyorum) abi bugün senin mekana geldik neyse yedik içtik kızlar vardı yanımda hesapta sağlam geçirmişsiniz bunun bir kısmını alabilmem mümkünmü gibi bir şey yazmıştı
Ooo hatırlayamadım ama ilk aklıma gelen annemin başörtüsüne boşalmışım sence anlar mı abi falandı sanırım :)
Mesaji yaziyrm : merhaba gt_ume patlican sokarken videom var link gondereyimmi.
Mesaji gonderen erkek ve evet bu siteden
Bdsm fantazimi söylemiştim gay bir arkadaş kölen olmak istiyorum dedi kadın bir arkadaş da yüzüme gaz çıkarır mısın dedi 😂
Gecenin 3ünde gelen noolursun beni becer mesajı.
Siteye ilk kaydolduğumda tuhaf mesaj almıştım allahtan bir daha gelmedi o tarz mesaj
Her gün seni özledim denmesini bekliyorum burada cinsellik için
Tanımadığım birinden 3paragraf evlenme teklifi
Ben mevzuya senin ananı karıştırıyor muyum
Abazaliktan oluyo bizm ulkede erkekler anlamiyorum
Geyler mesaj atmışti
Söylersem kesin banlanırım 😂
Hangi birini söyleyim
Hepsi senin mi?
Hiç almadım ya da hatırlamıyorum
Kanal patladi
Seval maşallah ya
Noldu
Baya iyisin
Yaa harbi mi 😊tesekkur ederim
Söylesem ayıp olur. Ve çok vahim bir mesaj.
40 lik var mı
Onu bana versene