Ben farkında olmadan çok fazla gözlerimi kaçırıyorum. Peki ya siz?

Ben farkında olmadan çok fazla gözlerimi kaçırıyorum. Peki ya siz?

Ben aslında küçükken 21 yaşındaydım turda evet hep sinirli baktım ama göz göze geldik çünkü plan kurdu bence bir şey verir gibi yaptı ben bakıyordum birden göz göze geldik ve yine sinirli baktım ama bu kez hiç gitmedi mucizeleri yaşadım ve utandım elim ayağıma dolaştı ne yapacağımı bilemedim ve elimle yüzümü tutup yanından geçiyordum yani yüzümü kapıyordum sonra 23 yaşındaydım ve utanmadım fındık ayı kuzen ve arkadaşı ordaydı göz teması oldu baya sezdim yine ama sinirli bakmadım sonra gittim süzdü sonra 30 yaşında aynı kişi kuzenin arkadaşı yine kuzen orada aynı yan yanalar ben fotolar çekildim tam düğün bitiyordu ben yandan geçmek istedim beni tanıdı süzdü yol kesti 5 kere 3. yol kesmede mucize oldu eski anı canlandı hemen değil tabiki sonra sinirli baktım hep sonra geçen sene kuzen aynı şeyi yaptı ama sinirli bakamadım çünkü millet ordaydı anlamasınlar istedim yani demek istediğim baya değiştim
Gözlerinin içine bakarak konuşmayı tercih ederim. Ancak gülümseyerek konuşursa bazen utangaçlıkla gözlerimi kaçırdığım doğrudur.
Kurabiliyorum
Amiiin asdf
Cevap
20Cevap
Evet kurabiliyorum neden kuramayayım.. sadece nefret ettiğim bir insan olursa gözlerine bakmazdım.. çünkü rahatsız olurum
Göz teması konuşurken kurmaya çalışıyorum. Eğer gözlerini kaçırıyorsa muhabbeti uzatmam, bu daha samimiç
Hemen kaçırmıyorum ama ısrarla gözlerime bakan genç kızlar oluyor. Şaşkınlık ve mahcubiyet ile başka tarafa bakıyorum bir süre sonra.
Birisinin gözlerine bakmaya başladıysam o gözlerini kaçırana kadar kaçırmam, ister tanıdık olsun ister yolda geçen birisi olsun.
Ben rahatsız oluyorum öyle olmasından bu yüzden yanlış anlaşılabiliyorun bazen
Dinlerken gözlerim kilitlenir, ancak konuşurken başka yerlere baktığım doğrudur 😂
Göz teması kurmadan karşıdakiyle konuşamıyorum, çoğu arkadaşım sevmiyor bu huyumu
Ben göz gözeyken uzun uzun bakamıyorum hele ki sevdigim insana
Rahatsız edecek kadar kurmuyorum bir iki saniye bakış olur çekerim
karşı cinsse uzun uzun bakamam utanırım bir de yanlış anlar
Farkında olmadan ben de çok kaçırıyorum. Bunu fark edince tekrar gözlere bakıyorum tabi.
Ben kurarım gözler bir insanı en iyi anlatan, en iyi ele veren şeydir.
Göz teması ve söz teması kurabilen insanların kıymetini bilmek lazım 😂 herkes beceremiyor malumunuz
BEn kurabiliyorum. Özgüvenim yüksek ama
Bazen kurmamayı tercih ederim😏
Evet bu konuda çok rahatım
Evet, zorluk çekmem bu konuda.
Rahatlıkla kurabilirim çekinmem dxjx
Gülesim geliyor
Aklıma Çağla Şikel ile Alişan'ın videosu geldi; https://youtu.be/vhhntrYOxb8?si=G3XB2bvJ8QdUeJzZ
😂😂izledim jsjsjs
😅😅
tabi kikurabiliyorum içine içine hem de ama bazı kişilerin bilerek gözüne değil yüzüne bakmadan konuşuyorum bakmamayı hakettikleri için : )
Artık korkmaktan başım hep eğik 😞
Uzun vadeli olmasa da kurarım..
Zorluk çekiyorum
Evet kurarım ama onemsemiorsam yüzüne bakmam
Kurarım
Kurmak istediğimde kuruyorum
Çoğu zaman evet , Peki sen?
Kesinlikle göz göz e en güzeli
Ben uzun süre bakabilirim de karşı tarafı bilmem
Yok be zorlanıyorum
Evets
Kurulur