Düzenli uyku, beslenme, az insan, çokça kitap, hobilere yoğunlaşmak, inzivaya çekilmek vs vs. Nedir?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Düzenli uyku, beslenme, az insan, çokça kitap, hobilere yoğunlaşmak, inzivaya çekilmek vs vs. Nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet var hiç bir şey yapmamak. çünkü bazen zorlandığım zaman zihnim daha çok düşünür ben de zamana bırakıyorum zaman benim yerime çözüyor.
Kendimi bir şekilde arındırıyorum. Özellikle negatif insanlardan uzak durmak faydalı oluyor.
Var doğa ile bas basa kalmak enfes bir duygu yaratıyor
Önce inancıma sarılıyorum, sonra bana faydası olacağıni düşünduğüm meşguliyetler buluyorum onlara yoğunlaşiyorum.(İş vs.). Yalnız yapılan yürüşler, yolculuklar da rahatlatıyor. İmkanlar dahilinde tebdil-i mekan yapıyorum... Ama %100 zihnim temizlenmiş olmuyor tabii takıntılı bir insan olduğum için:))
Kismen de olsa bi ferahlama oluyordur inşaAllah 😌
Oluyor şükür:)
🤲🤗
Çok kitap okuyorum, aşırı temizlenmesi de iyi değil diye gece Hirai ile depresyona giriyorum.
Ufak tefek arınmalar iyi gelebilir 😌
Kesinlikle..
Ben yanlız kalıyorum tam bugun biraz yaptigim gibi
Bir aralar meditasyon yapardım iyileşeyim yine yapıcam
İşe yarıyor mu
Tabii hergün 15 20 dk hiçbir şey düşünmeden odaklanıyorsun kuş gibi hissediyor insan. Bana iyi geliyordu.
Uçmakta dahil mi
Uçmak uykuyla beraber dahil 😄
Tuttum bunu ucuşa varım😄🤭
Yalnız kalıyorum artı ve eksileri tartıyorum gerçeklerle yüzleşiyorum sonra sağlam ayağa kalkıyorum ve hepsi zihnimin dışında yani devre dışında kalıyor
Yağmura çıkıyorum biraz dolanıyorum etrafta. Sanki hem zihnimi, hem kalbimi temizliyor her bir yağmur damlası
Teknolojiden ve hayvansal gidadan uzak durmaya çalışıyorum ve kitap okuma uzun yürüyüşler.
Telefondan, şehirden uzak kalmak bile yeterli oluyor aslında
var
hafıza kaybı :D :D
Nasıl kaybediyorsun hafızanı 🤭
başka türlü temizlenmez ki zihin :D
şaka yapıyorum ya hafıza kaybı ile zihin mi temizlenir
gerçi hiç bir şekilde zihin temizlenmez
ne yoga ne hipnotizma ne de başka bir şey
yaşanılan iyi veya kötü hiç bir şey unutulmaz bununla yaşamaya alışılır sadece
Kafamı duvarlara vuruyorum diyeceksin diye ödüm koptu 🤭
Aslina bakarsan öyle gibi ama kalabalığı azaltmamiz da şart , ister düşünce ister insan biraz yer açmak gerekiyor.
onu diyecektim ama biri filan uygular diye korktum :D :D
haklısın aslında insana ağır gelen şeyleri hafifletmek işe yarar
Yalnız kalıp müzik dinlemek iyi geliyor
var müzik dinleyip uyumak
Öyle bir şey mümkün mü ya
Yûrümek☺️
Olmuyor ya