Merhabalar Herkese 🌸

Uğramamak için, orta yolu bulmak için, karşı taraf da özür dilediği için veya sadece sevdiğin için; haklı olsan bile özür diledin mi?
Merhabalar Herkese 🌸

Uğramamak için, orta yolu bulmak için, karşı taraf da özür dilediği için veya sadece sevdiğin için; haklı olsan bile özür diledin mi?
Diledim insan sevince kaybetmekten korkuyor, üzülüyor karşı görmüyor haklı olduğunu görse de önem vermiyor, sonra haklı olmanın bir anlamı olmuyor yani üzülüyorsun konu kapansın aram iyi olsun diye özür diliyorsun. konuya bağlı ve kişiye bağlı , duruma bağlı…
Evet ama hâlâ kim ne derse desin ben haklıyım, yaşadığım olay şuydu bir şahıs bana fake resimler atıp başka kızların bu kız bana teklif ediyor dedi ben görür görmez anladım fake olduğunu yok gerçek yok ben kızı gördüm adama diyorum bak bu fake yok iftira atma yok böyle şöyle deme dedi bende mecbur ben haklı olduğum hâlde sustum. Yine lise yıllarımda çok haklı olduğum ama öğretmenin beni bilerek haksız duruma düşürdüğü konular oldu. Baya oldu ama sustum o zamanlar daha ergenlikteydim şimdi hiçbir şekilde susmuyorum haklı olduğumu hep savunuyor herşeye rağmen.
Eskiden haklıyken susunca birikiyor işte
Cevap
30Cevap
Hayır haklıysam ölsem bile özür dilemem.. sadece hatam olduğu zaman özür diledim. bazen geç fark edebiliyor insan hatası olduğunu o zaman da ne kadar geç bile olsa ben gider özrümü dilerim kendimi affettirmeye çalışırım. ama karşımda ki insan değer verdiğim biriyse sadece konu uzamasın diye sessiz kalırım.
Evet, kaybetmek istemediğim biriyse yine haklı olsam da özür dilerim. Zaten bir süre sonra haksız olan taraf başlar “sen haklıydın..” falan filan şaşmaz. Sonucunda benim kaybettiğim bir şey olmaz, o da hatasını anlamış olur.
Diledim yeter ki konu bitsin diye. Israrla hatasını söylediğim insan kendine toz kondurmadı ve ben de haliyle bunaldım 😅
Hayır dilemem. Haksız olduğum zaman bile zor dilerim 😂
Kaybetmemek için evet yaptım bu mallığı
Dilemedim dersem yalan söylemiş olurum. O insana demek ki çok değer veriyorum ki haklı olduğum halde özür diliyorum. Uzamasın, kırgınlık olması diye özür dilerim. Fakat ne olursa olsun bunu alışkanlık haline getirmesine de izin vermem. Çok fazla tolere etmem. Bazı insanlar böyle şeylerden fazlası ile besleniyor çünkü. Tadını kaçırmanın anlamı yok.
Haklıysam asla özür dilemem. Aman konu kapansın, huzursuzluk sürmesin diye kimsenin egosunu tatmin edemem.
Haksızsam dilerim özrümü, gurur yapmam. .
Haklıysam özür dilemem ben yok öyle dünya. Kendisine saygısı olmalı insanın. Bu kadar eziklikten sonra kimseden saygı beklemesin. Haklıyken üstüne özür dileyip gel bi dahaki sefere ağzıma et demeye getirmiştir.
Hayir hiç dilemedim sadece kadinlara karşi hakliyken eğer ki haksiz durumuna düştüysem özürümü dilerim
Bu zaafim var ama hangi kadinla flört ettiysem hakliyken haksiz durumuna düşerim genelde kadının ikili ilişkilerde güçlü olduğunu herkes bilir
Ben onu cok yaptım ama güzel bir sözle bıraktım. " Fazla fedakarlık etmek kişinin kendi kul hakkına girmesidir." kimse senden daha çok önemli ya da daha az önemli değil. Bu yüzden yokuş yapana yokuş yapacaksın
Duymuştum bu sözü, çok doğru
O yüzden önce kendin 😄
Herhangi bir olayda %1 bile haksızlık payım varsa özür dilerim ki adet yerini bulsun, ama tamamıyla haklı olduğum bir konuda özür dilersem kendimi ahmak hissederim.
evet haklı olduğum halde özür dilemişliğim vardır
konunun uzamaması ve karşıdaki kişiye duyduğum sevgiden ötürü bunu yapmışımdır
Haklıyken özür dilemememin anlamı, karşıdakine verilen "sus yeter ki, kafa şişirme" mesajıdır.
Çok kere çünkü gereksiz ugraşmak istemedim karşımdakinin anlamayacağini anladim
Özür dilemek erdemliktir. Haklıysam özür dilemem.
Haksız olsam da dilemem. Benim lugatımda yok o iki kelime
Hayır haklıysam bir konuda kimse kusura bakmasın yani net
Haklı olduğum halde hiç bir güc bana o özürü diletdiremez.
Asla. Hakliysam, karşılıklı seviyorsak, hatasını kendisi de görmeli.
Yaptım o hatayı birdaha dilemem 2. Kez haklı çıkmanın verdiği gururu yaşıyorum.
Dilemem, o kişi suçunu kabul etmezse daha çok sinirlenip kavga çıkarırım özür dilemem haklı olduğum hâlde
Maalesef ama cidden insanın kendine olan saygısı bı süreden sonra yok oluyor lütfen yapmayın hakliysaniz karşınızda ki kim olursa olsun özür dileme yön kendinizi affetirme çabasına girmeyin
Dilememki kimseye egilmem Allahtan baska sürahi degilim bn...
evet diledim hem de onlarca kez şimdi dönüp baktığımda geriye hiç kimse hiç birşeye değmez bu evladında annende babanda sevdiğinde olsada
Ne yazık ki diledim. Çünkü seviyo insan kaybetmek istemiyo. Onun için her şeyi yapmaya hazır oluyosun ya...
Haklıysam açıklarım. Konuşursa konuşuruz. Yoksa herkes kendi bilir.
Hayır dilemedim.. Kimse de bana diletemez..
Dilerim ama karşıdaki insanı çok seviyorsam onu kaybetmemek için derim.
Aile büyüklerinden çoooook özür diledim haklı olsam bile
Karşındaki kişiye bağlı yani anlayışlı birisiyse ve barışmaya niyetli birisiyse ikimizden birisi özür diler daha sonrasında konuyu konuşur ve anlaşırız
Dilemiştim evet
Erkekler her durumda özür diliyor
Evet dilediğim olmuştu 😑
Evliysen hergün yapıyorsun bunu :)
Evet erdemlikdir dedim yaptım böyle bir hata
Ben de bu yüzden yaptım. Keşke yapmasaydim tiksiniyorum özür dilediğim kişilerden
Kesinlikle haklısın. Parayla da satın alınmıyor ki içten gelen bir şey. Hiç yoksa boş ver yolla gitsin hayatından bu tür insanlar. Iyyy hatırladıkça bile öğk 🤮🤢. Ne günlerden geçmişim yaaa. Allah'ım bir daha önüme böyle insanlar çıkmasın hepsi benden uzak olsun
Ben de hepsini çıkardım. Ama insan kendine yapılanı kolay kolay unutmuyor ben de unutmadım hala aklımda hatta o kişiler şu anda numaramı hala silmemisler hshshsjandh
Aynen ben de bu yüzden bunları yaşadım zaten. Bu duygusallık, sevgi falan fistan insana çok kötü şeyler yaptırıyor. Sevmekten bile neffret ettim hayatıma arkadaş istemiyoruuggmmmm artık 🤢🤮
Haklısın zaten şu anda çevremde 2-3 kişi var düzgün olan. Diğerleri hep kötü çıktı, bu arada ben de balık burcuyum. Zor bir burç...
Ben de yaa hep de bu yüzden kötü seçimler yapıyorum:( 13 Mart seninki ne zaman?
Asla ozur dilemem.
Evet diledim. Yaptık öyle bir hata.
Diledim o haliyle beni affetmiyor mal
Olsun bidaha da adım atmazsın, senden çıkmış artık
Atmam dahada haklı olduğum halde naz yapıyor mal
Bir ara yaptım bu mallığı. Ama bir daha yapmam
Diledim.. Mevzu uzanmasın diye.
Evet uzatmamak için yapıyorum bunu
Hayir
Hayır dilemedim
Birçok kez.
ewet çok