Merhabalar Herkese 🌸

Günaydınlar, hepinize şimdiden mutlu bir hafta diliyorum✨️
Kendinize haftalık hedefler belirliyor musunuz?
Merhabalar Herkese 🌸

Günaydınlar, hepinize şimdiden mutlu bir hafta diliyorum✨️
Kendinize haftalık hedefler belirliyor musunuz?
Hedeflerim hep aynı sabah namazı spor günlerinde antrenman olmazsa direkt uyku kalkış kahvaltı ders çalışma diye başlıyor 😂 sonra öğle namazı ders çalışma ikindi namazı yemek yeme telefonda takılma akşam namazı tekrar ders çalışma yatsı namazı çalışmaya devam çay içme ders çalışma bitti telefonda takıl saat bire gelince uyku 😂🤷♂️
Genelde daha akılda kalıcı olması için telefonda notlar kısmına ya da kendime mesaj olarak gönderirim ya da arkadaşlarımdan birisine anlatırım ki yapmadığımda yüzüme vursun utanayım diye genelde de yaptığım için mutlu hissederim ve yüzüme vuramazlar. Ben gün içerisinde hepsine ne kadar saat ayıracağımı ve ne kadar süreceğini hesaplayıp ona göre yaparım ve üşenmem çünkü bana faydası olacağını bilirim.
Not kısmını ben de çok kullanıyorum
Kendime hedefler belirlerim ama bir yere not almam.. kendi kafamda yaparım daha çok. ve mutlaka yedek planlarım vardır ama tabi ki bazen de rastgele ne olursa olsun tarzında ilerlerim hiç düşünmeden
Haftalık belli başlı iş listesi belirlemeyi seviyorum bu beni motive ediyor gerçekten insana enerjik hissettiren bir yöntem.. Yerine getirdiğim işleri çentikle işaretlemek te hırslandırıyor daha çok.. Haftalık ve günlük hedeflerinin olması insan için mükemmel bir durum kesinlikle..
Planlı olmak harika✨️
Teşekkürler.. eig için 💛🙂
Rica ederimm✨️🫶
Cevap
13Cevap
Oturup yazmıyorum ama kafamda plan yapıyorum evet ve çok aksi bir durum olmazsa da o şekilde ilerliyorum.
Hayır hedefim akıl sağlığımı koruyarak bir ömür tüketmek 😅
Günlük belirleyip yarısını yapmıyorum o yüzden üzülüyorum
Spor konusunda hedefim var onun dışında bi hedefim yok
planlar yapıyorum ama çok nadir de olsa aksatabiliyorum
Haftalık değil aylık 3 aylık 6 aylık ve yıllık hedeflerle ilerliyorum.
Yok ya gelişine yaşıyorum
Genelde iş yerinde iş ile ilgili hesaplar yapıyoruz tabii ki.
Evet planlı çalışıyorum
Günlük yaparım haftalık programa uyamıyorum
Var hedefsiz olmaz
Çok fazla olmasa da evet
Bazen günlük de oluyor, değişiyor tabi.
Yıllık hedefler
Nebgibj
Spor, iş, ders çalışma, şu kadar sayfa kitap okuma gibi
Gezmek var planında suanda
Aynen o da sayılır
Sen ne yapicaksin
Ben bunu hiç beceremiyorum