Kekemeyim 25 yasındayim nisanda 26 olacam dış görünuşüm güzel bu kekemelik yüzünden sosyal olamadım?

şimdi gelelim sorunum 25 yıllık kekemeyim asosyal bir hayat sürdüm bu sorun yüzünden sosyal atılgan bir insan olamadım hayatıma bir kız alamadım sevgilim hiç olmadı bu durum beni çok sıkıyor hayatımda çok tranvatik aile şiddet ve ilk okulda öğretmen bozuntusu denen zupelerin şiddetine maruz kaldım kuzenim denen itinde ötekeleştirmesine maruz kaldım devamlı beni dışlıyordu geri bırakıyordu ve sevgisiz büyüdüm bu sorun sosyal çevre oluşturmama engel oldu arkadaş çevresi oluşturamadım devamlı güven problemi ve topluma karşı nefret duyuyorum en son içimdeki piskopat uyanıp topluma zarar verene kadar tutuyorum bu problemi aşmak kekemeliği ve sevgisizlik problemini yenmek istiyorum sevgili yaparım ama nasıl idare ettireceğimi bilmiyorum tecrübe diyeceksiniz ama tecrübe sahip olduğun işe denir sevgili söz konusu ise aklıma cinselik icin olmak ve çöpe atmak geliyor günümüz kızları ve erkeklerin amaci bu oldukça zeki biriyim ama kendimi açarsam içimden bir canavar çıkacağı aşikar yardımlarınızı bekliyorum.

Kekemeyim 25 yasındayim nisanda 26 olacam dış görünuşüm güzel bu kekemelik yüzünden sosyal olamadım?