Selâmlar!
Kendinizi yansıttığını düşündüğünüz renginiz nedir...🥳✔

#Acid_Qeenn...🌺
Selâmlar!
Kendinizi yansıttığını düşündüğünüz renginiz nedir...🥳✔

#Acid_Qeenn...🌺
Kesinlikle kırmızı bana çok yakın zaten bir dönem bu konuyla ilgili soru falan da sorardım senin rengin mavi unutma tam senin bu duygu iniş çıkışlarını tanımlıyor.😀
Kırmızı Dominat baskın
İletişim sırasında, durum ve kişi kendine uymadığında eleştiricidir... Bazen incitici de olur, düşündüğünü doğrudan söyler, sahnede olmaya bayılır ve hep başrolü ister., “ben” "ben" "ben" her zaman bizi ikinci plana atabilir 😀
Sabırsızdır, huysuz olabilir, yönetmek ve kontrol etmek ister, hedefe ulaşmak için kural tanımaz olabilir, zor işlerden yılmaz, kaçmaz, hırs küpü diyebiliriz.😀
Benim rengim mi mavi hadi ordan be.😄
Senin karakterine uygun olan renk kesinlikle mavi 😀 sana mavi yakışır demedim bak rengin mavi ortiş
Ne demek istiyosun sen bana nerde gördün duygularımın inişli çıkışlı olduğunu sinirlerin desen doğru olabilirdi. Ahahah
Öyle bir iniş çıkış değil detaylı yazsam anaa aynı ben dersin😀
Sinir de bir duygu ama 😀
Yaz bakim ana bu benim diyecek miyim. Ahahah
Bunu dedim ya serserilik olsun diye yine demezsin ama yazacam dur 😂
Yaz lan bakim uyacak mı.😄
Sen gel gitli bir yapıdasın, yani şöyle ki bir olaya sevindiğinde bunu abartma yolu ile göklere çıkarıyorsun aşırı mutlu ve heyecanlı bir anında şak diye en dibe inebiliyorsun...😀
Duygusal boyutta bu iniş çıkışlar dolardaki dalgalanmalara benziyor bir anda çok neşeliyken,
Üzüntü gel bakıyım çen buraya dediğin de koşarak onun boynuna sarılıp ağlyabilirsin😀
Bu kadar ahneksizlik sana bile tuhaf geliyor ve noluyor be bana diyip kahkaha atıyorsun. Sende karanlık bir yön var bu içinde çözemdiğin sorunlarla alakalı ve çözümü bildiğin halde çözmek istemiyor sanki hafif korkuyor gibisin.
Çevren de insan çok fazla yok sağlam bir kaç kişi var onları da kaçırma bak😂
Abisi baksana iki dk
Çevremde az insan var onlar da sağlam yahu kaçacaksan söylede biliyim yeterr diyip.😄😄
@Nâ-mūtenahį tamam abisi
Ben kaçmam biliyorsun 😀 sen kaçar mısın onu bilemem
Bende kaçmam kaçırmadığın sürece delilerim de gelmezse.😄
Kaçırmadığınn sürece 🤨kendine çıkış yolu arama boşa
Ooo orti abilikte mi yapıyosun sen. Ahahah
Benim en çok sevdiğim renk siyah renk.. birde böyle tam sarı olmasa da altınımsı rengi severim.. bunun haricinde kıyafetlerde de beyaz renk severim. 🥳
Renksiz olduğumu düşünüyorum karakter olarak girdiğim her yere uyum sağlarım her ırktan her yaştan insanla konuşur anlaşırım hiç bir yerde kendimi dışlanmış hissetmem girdiğim ortamda ilk 5 dk sonrasında hakimiyet sağlarım.
Cevap
14Cevap
Son yillarda siyah aşkım tuttu benim daha iyi hissediyorum
Bir sürü renk sevdim ve hep değişti ama favorim yeşil
Mavi , umut dolu günleri, hayalleri ve sevinçleri yaşadığım tek renk.
Benim mora karşı bi zaafım var. Lüksü temsil ediyormuş.
Mavi. Ama bu ara koyusu.
Siyah ve mavi.
Mavi 💙
Ben kırmızı ve turuncu rengi çok seviyorum
siyah 🖤
esmer rengidir. çünkü Allah herkesi en güzel şekilde yaratmıştır. Ben doğma büyüme kürdüm
mor mavi yeşil
Siyah
Beyaz.
Kum rengi diyim 😅
Beyaz
Mavi.
Lacivert-yeşil
Kahve
lilaa hem tatlı hem neşeli
Mor.
Beyaz.
Siyah
Beyaz
Kızıl.
Kesinlikle siyah
Siyah renk
Siyah
Mavi lacivert
Morrrr
Mavi..
Siyah beyaz
Teşekkürler ama ben tanışmak istemiyorum...
Ricalar...
Simsiyah
Sarı
siyah ve mavi
Siyah
maviii
Sarı
pembe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?